Изборите приключиха
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Изборите приключиха
Изборите приключиха,аз гласувах,гласувах за герб,време е да започнем да съжаляваме.
Преди години гласувах за царя,от тогава ме е толкова яд,казах си че повече няма да гласувам...но уви,пак застанах пред урните...
Надявам се да не съжалявам за избора си,но ако това се случи,минавам в финансова нелегалност,тоест никакви данъци,сячески ще се опитам да измамя държавата защото тя ме мами,ще живея само за себе си и няма да се интересувам повече от никой друг,освен от мойте хора и моето семейство
Преди години гласувах за царя,от тогава ме е толкова яд,казах си че повече няма да гласувам...но уви,пак застанах пред урните...
Надявам се да не съжалявам за избора си,но ако това се случи,минавам в финансова нелегалност,тоест никакви данъци,сячески ще се опитам да измамя държавата защото тя ме мами,ще живея само за себе си и няма да се интересувам повече от никой друг,освен от мойте хора и моето семейство
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Аз съм със същите мисли в главата,въпреки ,че се бях зарекъл да не гласувам ,все пак отидох.Дано не се повтори гаврата с народа ,която стана по време на царя.Ще бъда безкрайно отвратен.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
И кво един ден като ти почука на вратата съдия изпълнителя с 2ма ушеви да осободиш апартамента че не си плащал данъци ? Ще го запалиш от 4 края или ще го дадеш ? Аз пък не гласувах 
I'm slowly drifting

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
и аз съм от балъците гербери
Пък да видим,кой знае..
Пък да видим,кой знае.."Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
бат Бойко е пич
... и аз съм герберче 
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Много, ама много ми се иска да си окача един плакат на колата и да се разходя из София. Ама много. Толкова ми е кеф, че чак ми гъделичка стомаха.
СБОГОМ, ПАРТИЯ ЛЮБИМА!!! ЗА ТЕБ ЩЕ ПЛАЧА ВСЕКИ ДЕН!!! СБОГОМ И НА ТЕБ ДОГАНЧО, ЕФЕНДИ БЕГАЙ СИ У АНАДОЛА!!!
СБОГОМ, ПАРТИЯ ЛЮБИМА!!! ЗА ТЕБ ЩЕ ПЛАЧА ВСЕКИ ДЕН!!! СБОГОМ И НА ТЕБ ДОГАНЧО, ЕФЕНДИ БЕГАЙ СИ У АНАДОЛА!!!
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Archangel написа:Много, ама много ми се иска да си окача един плакат на колата и да се разходя из София. Ама много. Толкова ми е кеф, че чак ми гъделичка стомаха.
Чекай, чекай, че орбъча от партии може да обърка сметките...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
flame написа:Archangel написа:Много, ама много ми се иска да си окача един плакат на колата и да се разходя из София. Ама много. Толкова ми е кеф, че чак ми гъделичка стомаха.
Чекай, чекай, че орбъча от партии може да обърка сметките...
Освен, че чакаме гласовете на резнячетата от Анадола, друго няма какво да объркаме. РЗС и ЛИДЕР няма да минат бариерата май, НДСВ нямат общо с червената комунистическа сган и чалмите тарамбуки, но и те не влизат. Станишката и Догачно ще ги гледаме в опозиция, ама както се очертава коалиция ГЕРБ + СДС или ГЕРБ + АТАКА, опозицията няма въобще да я броим, няма да има начин да бутнат закон просто.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Archangel написа:Много, ама много ми се иска да си окача един плакат на колата и да се разходя из София. Ама много. Толкова ми е кеф, че чак ми гъделичка стомаха.

- Koko Loko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 М20В20
Колкото по-малко гласове за БСП и ДПС толкова по-добре за България (на три морета и над всичко). Но за съжаление незнам дали няма наистина начин Бойко и Костов, да не са в коалиция. Аз лично, не харесвам г-н Костов 
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Колега, и аз, и аз.... дай един дъъъъълъг такъв да опънем между двете коли и да обикаляме.
По темата - ГЕРБ
Si non confectus, non reficiat.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Тия резултати от една страна са добри - БСП и ДПС са аУт.
Обаче от друга страна за малко нямаме абсолютно мнозинство. И това означава, че пак ще има коалиция и някоя партия/коалиция с 7-8% подкрепа ще има "решаващ" глас. Малко е тъпа ситуацията, но все пак си мисля че е победа за демокрацията. А това е важно.
Обаче от друга страна за малко нямаме абсолютно мнозинство. И това означава, че пак ще има коалиция и някоя партия/коалиция с 7-8% подкрепа ще има "решаващ" глас. Малко е тъпа ситуацията, но все пак си мисля че е победа за демокрацията. А това е важно.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5