Анти паркинг системи ??
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
Анти паркинг системи ??
Някои наясно ли е как се стига до поставането на такива анти паркинг системи пред блока ЗАКОННО да не ми паркират не живущи в блока на местото ?
Последна промяна joreto007 на 04 Сеп 2009, 23:41, променена общо 1 път
Tи платил ли си го на общината това място, че го считаш за свое?
Иначе те разбирам, на мен също ми е неприятно, ако се намърда някой на "моето" място, най-малкото защото съм си излял циментова рампа, тъй като колата ми е ниска и опира в бордюра без нея.
И въпреки това, не мога да претендирам, че мястото е мое.

Иначе те разбирам, на мен също ми е неприятно, ако се намърда някой на "моето" място, най-малкото защото съм си излял циментова рампа, тъй като колата ми е ниска и опира в бордюра без нея.
И въпреки това, не мога да претендирам, че мястото е мое.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
и аз много мразя като се прибера,не само че на "моето " място са паркирали ами и нямам място където и да се паркира
Законно е така:
Плащаш в общината една сума (според зависи района в който си) и съвсем законно се поставя знак.
Ако някой ти спре на мястото викаш паяка и го отнасят като цигане-кренвирш
Законно е така:
Плащаш в общината една сума (според зависи района в който си) и съвсем законно се поставя знак.
- joreto007
- младши ентусиаст
-
хх
не съм го платил "моето" място това ме интересува каде и колко се плаща сега се връщам от общината те ми казват на будапеща 17 званя там те казват че при тях не става и за това питам ?
- joreto007
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:и аз много мразя като се прибера,не само че на "моето " място са паркирали ами и нямам място където и да се паркира
Законно е така:
еми как да им платя като те не знаят за какво става дума и вобще какво правят там
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
- joreto007
- младши ентусиаст
-
х
Е.Димитров написа:аз съм ходил за заведение една прека на дондуков беше,попитай в общината по местоживеене
Общината е Младост и нали казах, бях там те ме препратиха към буда пеща 17 от там ми казаха нищо не могат да направят да говоря с Паркинги и Гаражи
Еми, мисля че не е по изгодно защото едното е 70 лв мин на месец а антипаркинг системата мога исам да си я направа а данака за плащане е между 150 220 лв на година
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
И аз искам да си сложа същото нещо,но незнам как стоят нещата.Ще следя темата с интерес
А тея където си наслагаха гаражи и прее*ха паркингите плащат ли си в общината???На мене за една кола която си стои на паркинга ми правят проблем от общината!!!

А тея където си наслагаха гаражи и прее*ха паркингите плащат ли си в общината???На мене за една кола която си стои на паркинга ми правят проблем от общината!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Re: х
joreto007 написа:Е.Димитров написа:аз съм ходил за заведение една прека на дондуков беше,попитай в общината по местоживеене
Общината е Младост и нали казах, бях там те ме препратиха към буда пеща 17 от там ми казаха нищо не могат да направят да говоря с Паркинги и Гаражи
Еми, мисля че не е по изгодно защото едното е 70 лв мин на месец а антипаркинг системата мога исам да си я направа а данака за плащане е между 150 220 лв на година
наистина много интересен казус,но аз когато ходих там (пряката на дондуков) на последният етаж мисля беше ми казаха какво да направа и как за около 300-400 лева на месец може да се плати "служебен абонамент",за анти-паркинг не съм запознат как се прави,но наистина е много неприятно да няма къде да спреш от автомобили пред собствената ти кооперация-блок
- joreto007
- младши ентусиаст
-
жж
мн е гадно какво ли не правиха по колата драскаха я сд то откраднах и защо защото не съм си спрял пред балкона и като запушиш някои и катоти звъне в 5 сутринта побеснявам направо .
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Мисля че ще останеш разочаровам от твоето желание да си гарантираш паркинг място, най-малкото поради 3 причини:
- скъпо е, поне 250лв на месец
- няма как да се справиш с олигофрените, ще ти паркират на мястото и въобще не им пука
- абонамента е най-късно до 19.00ч, а след това?
Дано ми е стара информацията ......
- скъпо е, поне 250лв на месец
- няма как да се справиш с олигофрените, ще ти паркират на мястото и въобще не им пука
- абонамента е най-късно до 19.00ч, а след това?
Дано ми е стара информацията ......
Попринцип за антипаркинг се иска разрешение и проект от общината и се слага само удобрен проект. Тези оранжевите дето се продават, разстоянието през което се слагат е 1.5м. Но за място пред блока общинско е тегаво според мен. И отиди на Московска 33 май беще, столична община а не на будапеща. Мен там ме ратиха за антипаркинги пред гаража.
Re: жж
joreto007 написа:мн е гадно какво ли не правиха по колата драскаха я сд то откраднах и защо защото не съм си спрял пред балкона и като запушиш някои и катоти звъне в 5 сутринта побеснявам направо .
е като си го запушил какво искаш?!
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5