Анти паркинг системи ??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

Анти паркинг системи ??

Мнение от joreto007 » 01 Сеп 2009, 15:21

Някои наясно ли е как се стига до поставането на такива анти паркинг системи пред блока ЗАКОННО да не ми паркират не живущи в блока на местото ?
Последна промяна joreto007 на 04 Сеп 2009, 23:41, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 01 Сеп 2009, 15:24

Tи платил ли си го на общината това място, че го считаш за свое? ;)

Иначе те разбирам, на мен също ми е неприятно, ако се намърда някой на "моето" място, най-малкото защото съм си излял циментова рампа, тъй като колата ми е ниска и опира в бордюра без нея.

И въпреки това, не мога да претендирам, че мястото е мое. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Сеп 2009, 15:38

и аз много мразя като се прибера,не само че на "моето " място са паркирали ами и нямам място където и да се паркира
Законно е така:
Плащаш в общината една сума (според зависи района в който си) и съвсем законно се поставя знак.
Ако някой ти спре на мястото викаш паяка и го отнасят като цигане-кренвирш

младши ентусиаст
Аватар

хх

Мнение от joreto007 » 01 Сеп 2009, 15:39

не съм го платил "моето" място това ме интересува каде и колко се плаща сега се връщам от общината те ми казват на будапеща 17 званя там те казват че при тях не става и за това питам ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от joreto007 » 01 Сеп 2009, 15:43

Е.Димитров написа:и аз много мразя като се прибера,не само че на "моето " място са паркирали ами и нямам място където и да се паркира
Законно е така:
Плащаш в общината една сума (според зависи района в който си) и съвсем законно се поставя знак.
Ако някой ти спре на мястото викаш паяка и го отнасят като цигане-кренвирш

еми как да им платя като те не знаят за какво става дума и вобще какво правят там

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 01 Сеп 2009, 15:44

аз съм ходил за заведение една прека на дондуков беше,попитай в общината по местоживеене

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 01 Сеп 2009, 15:48

Не е ли ти по-изгодно гараж под наем да си вземеш?

младши ентусиаст
Аватар

х

Мнение от joreto007 » 01 Сеп 2009, 15:48

Е.Димитров написа:аз съм ходил за заведение една прека на дондуков беше,попитай в общината по местоживеене

Общината е Младост и нали казах, бях там те ме препратиха към буда пеща 17 от там ми казаха нищо не могат да направят да говоря с Паркинги и Гаражи

Еми, мисля че не е по изгодно защото едното е 70 лв мин на месец а антипаркинг системата мога исам да си я направа а данака за плащане е между 150 220 лв на година

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 01 Сеп 2009, 15:54

И аз искам да си сложа същото нещо,но незнам как стоят нещата.Ще следя темата с интерес :D
А тея където си наслагаха гаражи и прее*ха паркингите плащат ли си в общината???На мене за една кола която си стои на паркинга ми правят проблем от общината!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: х

Мнение от Е.Димитров » 01 Сеп 2009, 16:34

joreto007 написа:
Е.Димитров написа:аз съм ходил за заведение една прека на дондуков беше,попитай в общината по местоживеене

Общината е Младост и нали казах, бях там те ме препратиха към буда пеща 17 от там ми казаха нищо не могат да направят да говоря с Паркинги и Гаражи

Еми, мисля че не е по изгодно защото едното е 70 лв мин на месец а антипаркинг системата мога исам да си я направа а данака за плащане е между 150 220 лв на година

наистина много интересен казус,но аз когато ходих там (пряката на дондуков) на последният етаж мисля беше ми казаха какво да направа и как за около 300-400 лева на месец може да се плати "служебен абонамент",за анти-паркинг не съм запознат как се прави,но наистина е много неприятно да няма къде да спреш от автомобили пред собствената ти кооперация-блок

младши ентусиаст
Аватар

жж

Мнение от joreto007 » 01 Сеп 2009, 17:03

мн е гадно какво ли не правиха по колата драскаха я сд то откраднах и защо защото не съм си спрял пред балкона и като запушиш някои и катоти звъне в 5 сутринта побеснявам направо .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 01 Сеп 2009, 18:03

Мисля че ще останеш разочаровам от твоето желание да си гарантираш паркинг място, най-малкото поради 3 причини:
- скъпо е, поне 250лв на месец
- няма как да се справиш с олигофрените, ще ти паркират на мястото и въобще не им пука
- абонамента е най-късно до 19.00ч, а след това?

Дано ми е стара информацията ......

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 01 Сеп 2009, 18:06

Не знам за вас колеги, ама аз побеснявам когато местата са кът, а някой кретен е паркирал така, че е заел 2 места (ако не и повече), а аз обикалям и се чудя къде да паркирам. :evil: :evil: Сори за офтопика, ама току що ми се случи пак и тая тема ми се стори подходяща да си излея яда...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 01 Сеп 2009, 19:27

Попринцип за антипаркинг се иска разрешение и проект от общината и се слага само удобрен проект. Тези оранжевите дето се продават, разстоянието през което се слагат е 1.5м. Но за място пред блока общинско е тегаво според мен. И отиди на Московска 33 май беще, столична община а не на будапеща. Мен там ме ратиха за антипаркинги пред гаража.

ентусиаст
Аватар

Re: жж

Мнение от Fking » 01 Сеп 2009, 21:20

joreto007 написа:мн е гадно какво ли не правиха по колата драскаха я сд то откраднах и защо защото не съм си спрял пред балкона и като запушиш някои и катоти звъне в 5 сутринта побеснявам направо .

е като си го запушил какво искаш?!

Следваща

Назад към Извън Темата