Въпрос кам знаещите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Въпрос кам знаещите

Мнение от ivoo » 23 Окт 2009, 18:06

Значи колеги питането ми е следното.
Трябва да отида до Гърция по работа с един бус. Проблема обаче е , че той е с Английси номера и документи , НЕ Е на мое име , а собственика му е в Англия. Ще имам ли проблем на границата , или ще трябва да се прави пълномощно ?
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Въпрос кам знаещите

Мнение от SKISA » 23 Окт 2009, 18:26

трябва ти пълномощно.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 23 Окт 2009, 18:30

Значи колега от моя опит с преминаването на границата Кулата мога да кажа това,че от десетките пъти които съм я минавал е имало и не малко пъти които съм минавал "транзит" както се вика... в смисъл без да ми искат документи без дори да спирам... (разбира се това не отговаря на въпроса ти казвам го информативно) на границата попринцип минаваш само с талон и ЛК,но след като колата е на друг собственик.... незнам дано все пак съм ти бил с нещо полезен :confused: :)

п.с. но както каза Скиса и аз предполагам,че ще ти трябва...

п.с.2 слава на новата платформа,че дава когато има нов отговор,а ти в момента пишеш ;)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Окт 2009, 18:40

принципно не би трябвало да ти искат ,щото ти не напускаш европейският съюз и се едно не преминаваш граница,но подлите рибари със сигурност ще се възползват от твоята безпомощност и ще се опитат да те клатят на сухо....!!!!
ако ти треа помощ-са ше копна...

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 23 Окт 2009, 19:02

SKISA написа:принципно не би трябвало да ти искат ,щото ти не напускаш европейският съюз и се едно не преминаваш граница,но подлите рибари със сигурност ще се възползват от твоята безпомощност и ще се опитат да те клатят на сухо....!!!!
ако ти треа помощ-са ше копна...

Така е бра`че , ама днес съм питал 10 човека и всеки казва различно. Вече незнам какво да правя, и кой да питам да ми каже : Трябва ти : Това и това: е няма. Викам ще звъня до ГКПП-то Капитан Петко белким там знаят :mhihi: :mhihi: И к`во ? Неможем да ВИ дадем такава информация. Бе да вИ насерат кокошките , да вИ насерат :mhihi: :mhihi: за къв х`й сте там тогава ? Ебати и държавата в която сме се родили. Ама ей на това :хората : му викат нещастие. _ От 5 милиарда жители на планетата , да се родиш точно в БГ. И сега съм в шах. Да пропътувам 400 км , и да науча какво аджеба трябва да имам , или ????? Ба ли мааму незнам вече. Пък и само този бус ми върши работа, другите са все малки да ги еВа. Ще съм благодарен , ако някой има кой да пита и да каже.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от KamAZadjiq » 23 Окт 2009, 19:23

Ако е физическо лице незнам, но ако е юридическо лице собственика на буса е хубаво да имаш един Labor contract и Пълномощно, дори и фиктивни. А като цяло 50/50 може и нищо да не ти искат, може и да ти разкажат играта, зависи коя смяна улучиш.
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Въпрос кам знаещите

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 24 Окт 2009, 19:45

Ако това ще те окуражи преди 2-3 месеца си минах през цяла Гърция,една седмица там си карах без зелена карта !!!
Не защото спестявам или нещо друго, ами забравих да мина през застрахователя да ми издаде тоя документ, който си бях платил предварително ;)
Извадих късмет, че не ме спряха и не се случи нищо !

Назад към Извън Темата