Въпрос кам знаещите
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос кам знаещите
Значи колеги питането ми е следното.
Трябва да отида до Гърция по работа с един бус. Проблема обаче е , че той е с Английси номера и документи , НЕ Е на мое име , а собственика му е в Англия. Ще имам ли проблем на границата , или ще трябва да се прави пълномощно ?
Трябва да отида до Гърция по работа с един бус. Проблема обаче е , че той е с Английси номера и документи , НЕ Е на мое име , а собственика му е в Англия. Ще имам ли проблем на границата , или ще трябва да се прави пълномощно ?

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Въпрос кам знаещите
трябва ти пълномощно.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Значи колега от моя опит с преминаването на границата Кулата мога да кажа това,че от десетките пъти които съм я минавал е имало и не малко пъти които съм минавал "транзит" както се вика... в смисъл без да ми искат документи без дори да спирам... (разбира се това не отговаря на въпроса ти казвам го информативно) на границата попринцип минаваш само с талон и ЛК,но след като колата е на друг собственик.... незнам дано все пак съм ти бил с нещо полезен

п.с. но както каза Скиса и аз предполагам,че ще ти трябва...
п.с.2 слава на новата платформа,че дава когато има нов отговор,а ти в момента пишеш

п.с. но както каза Скиса и аз предполагам,че ще ти трябва...
п.с.2 слава на новата платформа,че дава когато има нов отговор,а ти в момента пишеш

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
принципно не би трябвало да ти искат ,щото ти не напускаш европейският съюз и се едно не преминаваш граница,но подлите рибари със сигурност ще се възползват от твоята безпомощност и ще се опитат да те клатят на сухо....!!!!
ако ти треа помощ-са ше копна...
SKISA написа:принципно не би трябвало да ти искат ,щото ти не напускаш европейският съюз и се едно не преминаваш граница,но подлите рибари със сигурност ще се възползват от твоята безпомощност и ще се опитат да те клатят на сухо....!!!!
Така е бра`че , ама днес съм питал 10 човека и всеки казва различно. Вече незнам какво да правя, и кой да питам да ми каже : Трябва ти : Това и това: е няма. Викам ще звъня до ГКПП-то Капитан Петко белким там знаят

- KamAZadjiq
- Потребител
-
Ако е физическо лице незнам, но ако е юридическо лице собственика на буса е хубаво да имаш един Labor contract и Пълномощно, дори и фиктивни. А като цяло 50/50 може и нищо да не ти искат, може и да ти разкажат играта, зависи коя смяна улучиш.

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Въпрос кам знаещите
Ако това ще те окуражи преди 2-3 месеца си минах през цяла Гърция,една седмица там си карах без зелена карта !!!
Не защото спестявам или нещо друго, ами забравих да мина през застрахователя да ми издаде тоя документ, който си бях платил предварително
Извадих късмет, че не ме спряха и не се случи нищо !
Не защото спестявам или нещо друго, ами забравих да мина през застрахователя да ми издаде тоя документ, който си бях платил предварително

Извадих късмет, че не ме спряха и не се случи нищо !
7 мнения
• Страница 1 от 1