Може би огледало?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Може би огледало?

Мнение от Toneloker » 29 Окт 2009, 14:57

Абе колеги тъй като живея малко след завой и общо взето подщи няма видимост. Преди свалях прозорците и на слух излизах, но сега като минава целия трафик за Виница, Кичево и тн. Е леко трудно пореди причината, че от 1-ната страна има подщи винаги трафик. И тъй като излизането става на 1 идея магия се чудя дали няма начин да се сложи някво огледало на, което да се вижда дали от завоя идват коли. Смисъл виждал съм такива, но нямам пукната идея как се казват и дали е възможно да купя. :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Може би огледало?

Мнение от Gottlos » 29 Окт 2009, 15:24

На чужд език се водят traffic mirrors.Ама в България от къде може да се закупи?!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Toneloker » 29 Окт 2009, 15:34

Gottlos написа:На чужд език се водят traffic mirrors.Ама в България от къде може да се закупи?!

Ако успея да си намеря дали ще ми трябва някакво разрешение от кмета, че да го сложа на общинска земя?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i

Мнение от NKolev » 29 Окт 2009, 15:47

Toneloker написа:Абе колеги тъй като живея малко след завой и общо взето подщи няма видимост. Преди свалях прозорците и на слух излизах, но сега като минава целия трафик за Виница, Кичево и тн. Е леко трудно пореди причината, че от 1-ната страна има подщи винаги трафик. И тъй като излизането става на 1 идея магия се чудя дали няма начин да се сложи някво огледало на, което да се вижда дали от завоя идват коли. Смисъл виждал съм такива, но нямам пукната идея как се казват и дали е възможно да купя. :dunno:

В България се казва Пътно Огледало. Потърси из нета тук там има обяви за продажба на такива.

:OT: Тази дума, която употребяваш така често, от къде я измисли ? :banghead: :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Toneloker » 29 Окт 2009, 15:55

NKolev написа:
Toneloker написа:Абе колеги тъй като живея малко след завой и общо взето подщи няма видимост. Преди свалях прозорците и на слух излизах, но сега като минава целия трафик за Виница, Кичево и тн. Е леко трудно пореди причината, че от 1-ната страна има подщи винаги трафик. И тъй като излизането става на 1 идея магия се чудя дали няма начин да се сложи някво огледало на, което да се вижда дали от завоя идват коли. Смисъл виждал съм такива, но нямам пукната идея как се казват и дали е възможно да купя. :dunno:

:OT: Тази дума, която употребяваш така често, от къде я измисли ? :banghead: :evil:

Браво браво хвана ме, че в бързината съм написал подщи, а не почти. :clap: :bowdown:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 29 Окт 2009, 15:56

Toneloker написа:
Ако успея да си намеря дали ще ми трябва някакво разрешение от кмета, че да го сложа на общинска земя?

То ако не ти трябва разрешение ще е уникален случая- нали знаеш, че за всичко се иска един куп документи. Разходи се до кметството в съответния район и питай. И се въоръжи с мнооого търпение и спокойствие...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 29 Окт 2009, 16:07

Пробвай да импровизираш с огледално фолио.И без друго не ми се струва удачно да оставиш нещо за което си платил над 100лв.на улицата.

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 29 Окт 2009, 18:27

Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 29 Окт 2009, 18:45

:OT:

Toneloker написа:..подщи.. подщи...

ПодЩИ така се пише, ама не баш :mhihi: :кръстещ се емотикон:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от Toneloker » 29 Окт 2009, 19:51

M2PR написа::OT:

Toneloker написа:Браво браво хвана ме, че в бързината съм написал подщи, а не почти. :clap: :bowdown:

Как успя да го видиш :dunno:? Или видя поста на Nkolev.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 92' e36 318is
Мечтае да кара: e46 330ci

Мнение от Deliriumz » 30 Окт 2009, 0:36

Мога дати кажа едно определно място във Варна където го има направо даси го свалиш от дървото и даси го закачиш където ти трябва на теб то там и без това едва ли много се използва :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Toneloker » 30 Окт 2009, 0:48

Deliriumz написа:Мога дати кажа едно определно място във Варна където го има направо даси го свалиш от дървото и даси го закачиш където ти трябва на теб то там и без това едва ли много се използва :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако не се използва. :mhihi:
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 30 Окт 2009, 1:32

Както каза колегата, измисли нещо с огледално фолио...или старо огледало някъде, де да знам... че при всички случаи ако купиш такова трафик огледало и го сложиш на улицата, много бързо ще останеш без него...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е53

Мнение от sa_hellrot » 30 Окт 2009, 9:24

Toneloker написа:
Deliriumz написа:Мога дати кажа едно определно място във Варна където го има направо даси го свалиш от дървото и даси го закачиш където ти трябва на теб то там и без това едва ли много се използва :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако не се използва. :mhihi:

И аз знам къде има , ама не го сваляй че го ползвам от време на време и да ти кажа наистина върши работа . :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 30 Окт 2009, 11:52

Toneloker написа:
M2PR написа::OT:

Toneloker написа:Браво браво хвана ме, че в бързината съм написал подщи, а не почти. :clap: :bowdown:

Как успя да го видиш :dunno:? Или видя поста на Nkolev.

Наби ми се на очи още като ти прочетох поста, изобщо не бях гледала какво са писали колегите ;)
В бързината се изпускат букви, несъзнателно се обърква правописа на някоя дума, но да я напишеш грешно повече от веднъж, това за мен е чисто и просто незнание :) Радвам се, че поне си проверил как се пише - значи има полза от градивната критика! :yes:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Назад към Извън Темата