Може би огледало?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Може би огледало?
Абе колеги тъй като живея малко след завой и общо взето подщи няма видимост. Преди свалях прозорците и на слух излизах, но сега като минава целия трафик за Виница, Кичево и тн. Е леко трудно пореди причината, че от 1-ната страна има подщи винаги трафик. И тъй като излизането става на 1 идея магия се чудя дали няма начин да се сложи някво огледало на, което да се вижда дали от завоя идват коли. Смисъл виждал съм такива, но нямам пукната идея как се казват и дали е възможно да купя. 

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Re: Може би огледало?
На чужд език се водят traffic mirrors.Ама в България от къде може да се закупи?!
- Toneloker
- ентусиаст
-
Gottlos написа:На чужд език се водят traffic mirrors.Ама в България от къде може да се закупи?!
Ако успея да си намеря дали ще ми трябва някакво разрешение от кмета, че да го сложа на общинска земя?

- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Toneloker написа:Абе колеги тъй като живея малко след завой и общо взето подщи няма видимост. Преди свалях прозорците и на слух излизах, но сега като минава целия трафик за Виница, Кичево и тн. Е леко трудно пореди причината, че от 1-ната страна има подщи винаги трафик. И тъй като излизането става на 1 идея магия се чудя дали няма начин да се сложи някво огледало на, което да се вижда дали от завоя идват коли. Смисъл виждал съм такива, но нямам пукната идея как се казват и дали е възможно да купя.
В България се казва Пътно Огледало. Потърси из нета тук там има обяви за продажба на такива.

- Toneloker
- ентусиаст
-
NKolev написа:Toneloker написа:Абе колеги тъй като живея малко след завой и общо взето подщи няма видимост. Преди свалях прозорците и на слух излизах, но сега като минава целия трафик за Виница, Кичево и тн. Е леко трудно пореди причината, че от 1-ната страна има подщи винаги трафик. И тъй като излизането става на 1 идея магия се чудя дали няма начин да се сложи някво огледало на, което да се вижда дали от завоя идват коли. Смисъл виждал съм такива, но нямам пукната идея как се казват и дали е възможно да купя.
Тази дума, която употребяваш така често, от къде я измисли ?
![]()
Браво браво хвана ме, че в бързината съм написал подщи, а не почти.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Toneloker написа:
Ако успея да си намеря дали ще ми трябва някакво разрешение от кмета, че да го сложа на общинска земя?
То ако не ти трябва разрешение ще е уникален случая- нали знаеш, че за всичко се иска един куп документи. Разходи се до кметството в съответния район и питай. И се въоръжи с мнооого търпение и спокойствие...
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Пробвай да импровизираш с огледално фолио.И без друго не ми се струва удачно да оставиш нещо за което си платил над 100лв.на улицата.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил

Toneloker написа:..подщи.. подщи...
ПодЩИ така се пише, ама не баш

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Toneloker
- ентусиаст
-
M2PR написа::OT:Toneloker написа:..подщи.. подщи...
ПодЩИ така се пише, ама не баш:кръстещ се емотикон:
Toneloker написа:Браво браво хвана ме, че в бързината съм написал подщи, а не почти.![]()
Как успя да го видиш

- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
Мога дати кажа едно определно място във Варна където го има направо даси го свалиш от дървото и даси го закачиш където ти трябва на теб то там и без това едва ли много се използва

- Toneloker
- ентусиаст
-
Deliriumz написа:Мога дати кажа едно определно място във Варна където го има направо даси го свалиш от дървото и даси го закачиш където ти трябва на теб то там и без това едва ли много се използва![]()
![]()
Ако не се използва.

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Както каза колегата, измисли нещо с огледално фолио...или старо огледало някъде, де да знам... че при всички случаи ако купиш такова трафик огледало и го сложиш на улицата, много бързо ще останеш без него...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Toneloker написа:Deliriumz написа:Мога дати кажа едно определно място във Варна където го има направо даси го свалиш от дървото и даси го закачиш където ти трябва на теб то там и без това едва ли много се използва![]()
![]()
Ако не се използва.
И аз знам къде има , ама не го сваляй че го ползвам от време на време и да ти кажа наистина върши работа .

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Toneloker написа:M2PR написа::OT:Toneloker написа:..подщи.. подщи...
ПодЩИ така се пише, ама не баш:кръстещ се емотикон:
Toneloker написа:Браво браво хвана ме, че в бързината съм написал подщи, а не почти.![]()
Как успя да го видиш? Или видя поста на Nkolev.
Наби ми се на очи още като ти прочетох поста, изобщо не бях гледала какво са писали колегите

В бързината се изпускат букви, несъзнателно се обърква правописа на някоя дума, но да я напишеш грешно повече от веднъж, това за мен е чисто и просто незнание

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
15 мнения
• Страница 1 от 1