Българският шофьор и българският колоездач

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Българският шофьор и българският колоездач

Мнение от driver69 » 30 Окт 2009, 22:27

http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f ... 9471bcfbca
Колеги, чета темата и се чудя - как може да има такива хора? Споделете и вашето мнение - кой е прав и кой не е в дадената ситуация?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Българският шофьор и българският колоездач

Мнение от kiko » 30 Окт 2009, 22:31

еми да използва метрото от су до люлин е за 5 мин. :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Окт 2009, 22:35

Ryapoff написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=59996&sid=3e6360951e136ea79bcc819471bcfbca
Колеги, чета темата и се чудя - как може да има такива хора? Споделете и вашето мнение - кой е прав и кой не е в дадената ситуация?

Кво,момчето си кара колелото,и некви пияни,друсани боклуци решават да го пребият :evil: Надявам с да ги удари влак тея боклуци :evil: :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Окт 2009, 9:45

По тъмно и в дъжд не бих карал колело.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 31 Окт 2009, 11:57

flame написа:По тъмно и в дъжд не бих карал колело.

Да,ама дъждеца не те пита с колело ли си,че да не вали ;)
Още повече,че някви терикати си мислят като е с колело,значи е балък :nono: :nono: :nono:
от свинята лебед не става...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 31 Окт 2009, 14:25

Mario Pankov написа:Поредната селска проява. Друг въпрос е, че до колкото разбрах от темата, велосипеда не е имал никаква светлинна индикация, но дори при тази ситуация - не това е начина.

Ами, колега, мисля си. Мисля си, че в България обществото вече мисли по-разчупено - колоездачите са част от движението на пътя. Мисля си, че шофьорите започват малко по малко да карат разумно, да ме пазят. Започват да не ме стряскат, като използват клаксон на 10см от мен. Започват да ме пускат, там където нямам предимство. Изобщо за такива благинки си мисля. Но гореописаните неща са ми се случили няколко пъти, откакто карам колело. Докато свирканията, нарочното принуждаване да спра, това е ежедневие. И когато видя, че някой се държи колегиално на пътя, пък дори и да ме заобиколи отдалеч, вдигам пръст. Вдигам прист(палец - да уточня), в знак на благодарност, че този човек се вписва точно в описанието "колега на пътя". Когато е засекът, казвам си "Майната му, не е само той.", и си продължавам. Ако ме пък ме вбеси, например само моята навременна реакция ми е помагала да избегна "collusion", тогава отново вдигам пръст. Вдигам пръст(да се чете, свободна конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден), в знак на отчаяние, че той се опитва да докаже теорията на много хора, че българина, и в с-класа да го сложиш, си остава говедо. Това е от мен - ранни сутрешни размисли, на една интересна за мен тема.

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 31 Окт 2009, 15:06

Пълни селяни-нямам думи,дори и човека да е виновен все пак е с колело и е много по-уязвим от тези с колите :no:

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 31 Окт 2009, 15:11

Виновен си е тоя с колелото и аз такива тъпанари ги обиждам и то доста яко :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз ако карам без фарове през ноща и мен ще ме обиждат,тва си е нормално.Ревем постоянно за безопасно шофиране,пък сега ми защитавате ненормален велосипедист :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 31 Окт 2009, 20:25

petio_bmw 318is написа:Виновен си е тоя с колелото и аз такива тъпанари ги обиждам и то доста яко :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз ако карам без фарове през ноща и мен ще ме обиждат,тва си е нормално.Ревем постоянно за безопасно шофиране,пък сега ми защитавате ненормален велосипедист :kuku:

А някой да прочете темата до края й? :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 31 Окт 2009, 20:47

хубави си бяха Балканчетата едно време, имаха си светлоотразители на педалите :mhihi:
Като караш вечер зад него чак ти става интересно :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 31 Окт 2009, 21:09

Ryapoff написа:
petio_bmw 318is написа:Виновен си е тоя с колелото и аз такива тъпанари ги обиждам и то доста яко :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз ако карам без фарове през ноща и мен ще ме обиждат,тва си е нормално.Ревем постоянно за безопасно шофиране,пък сега ми защитавате ненормален велосипедист :kuku:

А някой да прочете темата до края й? :winky:

ба ,нема да чета сега :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 31 Окт 2009, 21:18

Ryapoff написа:
Mario Pankov написа:Поредната селска проява. Друг въпрос е, че до колкото разбрах от темата, велосипеда не е имал никаква светлинна индикация, но дори при тази ситуация - не това е начина.

Ами, колега, мисля си. Мисля си, че в България обществото вече мисли по-разчупено - колоездачите са част от движението на пътя. Мисля си, че шофьорите започват малко по малко да карат разумно, да ме пазят. Започват да не ме стряскат, като използват клаксон на 10см от мен. Започват да ме пускат, там където нямам предимство. Изобщо за такива благинки си мисля. Но гореописаните неща са ми се случили няколко пъти, откакто карам колело. Докато свирканията, нарочното принуждаване да спра, това е ежедневие. И когато видя, че някой се държи колегиално на пътя, пък дори и да ме заобиколи отдалеч, вдигам пръст. Вдигам прист(палец - да уточня), в знак на благодарност, че този човек се вписва точно в описанието "колега на пътя". Когато е засекът, казвам си "Майната му, не е само той.", и си продължавам. Ако ме пък ме вбеси, например само моята навременна реакция ми е помагала да избегна "collusion", тогава отново вдигам пръст. Вдигам пръст(да се чете, свободна конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден), в знак на отчаяние, че той се опитва да докаже теорията на много хора, че българина, и в с-класа да го сложиш, си остава говедо. Това е от мен - ранни сутрешни размисли, на една интересна за мен тема.

Мога да кажа, че колоездача е пълен тапанар. Ей ся си представи ей тъй караш вечерта към 11 извънградско. И виждаш в последния момент някъв колоездач без никаква индикация? Нали, ако го блъснеш щото е някво идиотче и не се сетил да сложи някаква индикация пак ти ще го отнесеш?
Дали няма да му се развикаш?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 31 Окт 2009, 21:38

Абе, едно е да му се развикам, възможно е и да го шамаря, но чак да събирам кварталните пияници - :clap: , мъжка постъпка ще е. Един колоездач без светлини е по-малко опасен за околните от един шофьор на кола без светлини. Което не уневинява безхаберността на колоездача.
ПС: На втора страница в темата се вижда, че момчето споменава някакви мигалки.
ПС2: Колко е забавна политиката в последно време - гледайте новините :smoke: .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 01 Ное 2009, 19:26

Scott написа:
Ryapoff написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=59996&sid=3e6360951e136ea79bcc819471bcfbca

Кво,момчето си кара колелото,и некви пияни,друсани боклуци решават да го пребият :evil: Надявам с да ги удари влак тея боклуци :evil: :evil:

влак, ама да е бързия влак поне :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Hack0 » 01 Ное 2009, 20:25

Колоездачите само пречат!

Следваща

Назад към Извън Темата