Българският шофьор и българският колоездач
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Българският шофьор и българският колоездач
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f ... 9471bcfbca
Колеги, чета темата и се чудя - как може да има такива хора? Споделете и вашето мнение - кой е прав и кой не е в дадената ситуация?
Колеги, чета темата и се чудя - как може да има такива хора? Споделете и вашето мнение - кой е прав и кой не е в дадената ситуация?
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Българският шофьор и българският колоездач
еми да използва метрото от су до люлин е за 5 мин. 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ryapoff написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=59996&sid=3e6360951e136ea79bcc819471bcfbca
Кво,момчето си кара колелото,и некви пияни,друсани боклуци решават да го пребият

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
flame написа:По тъмно и в дъжд не бих карал колело.
Да,ама дъждеца не те пита с колело ли си,че да не вали

Още повече,че някви терикати си мислят като е с колело,значи е балък

от свинята лебед не става...
Mario Pankov написа:Поредната селска проява. Друг въпрос е, че до колкото разбрах от темата, велосипеда не е имал никаква светлинна индикация, но дори при тази ситуация - не това е начина.
Ами, колега, мисля си. Мисля си, че в България обществото вече мисли по-разчупено - колоездачите са част от движението на пътя. Мисля си, че шофьорите започват малко по малко да карат разумно, да ме пазят. Започват да не ме стряскат, като използват клаксон на 10см от мен. Започват да ме пускат, там където нямам предимство. Изобщо за такива благинки си мисля. Но гореописаните неща са ми се случили няколко пъти, откакто карам колело. Докато свирканията, нарочното принуждаване да спра, това е ежедневие. И когато видя, че някой се държи колегиално на пътя, пък дори и да ме заобиколи отдалеч, вдигам пръст. Вдигам прист(палец - да уточня), в знак на благодарност, че този човек се вписва точно в описанието "колега на пътя". Когато е засекът, казвам си "Майната му, не е само той.", и си продължавам. Ако ме пък ме вбеси, например само моята навременна реакция ми е помагала да избегна "collusion", тогава отново вдигам пръст. Вдигам пръст(да се чете, свободна конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден), в знак на отчаяние, че той се опитва да докаже теорията на много хора, че българина, и в с-класа да го сложиш, си остава говедо. Това е от мен - ранни сутрешни размисли, на една интересна за мен тема.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Пълни селяни-нямам думи,дори и човека да е виновен все пак е с колело и е много по-уязвим от тези с колите 

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Виновен си е тоя с колелото и аз такива тъпанари ги обиждам и то доста яко
Аз ако карам без фарове през ноща и мен ще ме обиждат,тва си е нормално.Ревем постоянно за безопасно шофиране,пък сега ми защитавате ненормален велосипедист 

petio_bmw 318is написа:Виновен си е тоя с колелото и аз такива тъпанари ги обиждам и то доста яко![]()
![]()
Аз ако карам без фарове през ноща и мен ще ме обиждат,тва си е нормално.Ревем постоянно за безопасно шофиране,пък сега ми защитавате ненормален велосипедист
А някой да прочете темата до края й?

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
хубави си бяха Балканчетата едно време, имаха си светлоотразители на педалите
Като караш вечер зад него чак ти става интересно

Като караш вечер зад него чак ти става интересно

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Ryapoff написа:petio_bmw 318is написа:Виновен си е тоя с колелото и аз такива тъпанари ги обиждам и то доста яко![]()
![]()
А някой да прочете темата до края й?
ба ,нема да чета сега

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Ryapoff написа:Mario Pankov написа:Поредната селска проява. Друг въпрос е, че до колкото разбрах от темата, велосипеда не е имал никаква светлинна индикация, но дори при тази ситуация - не това е начина.
Ами, колега, мисля си. Мисля си, че в България обществото вече мисли по-разчупено - колоездачите са част от движението на пътя. Мисля си, че шофьорите започват малко по малко да карат разумно, да ме пазят. Започват да не ме стряскат, като използват клаксон на 10см от мен. Започват да ме пускат, там където нямам предимство. Изобщо за такива благинки си мисля. Но гореописаните неща са ми се случили няколко пъти, откакто карам колело. Докато свирканията, нарочното принуждаване да спра, това е ежедневие. И когато видя, че някой се държи колегиално на пътя, пък дори и да ме заобиколи отдалеч, вдигам пръст. Вдигам прист(палец - да уточня), в знак на благодарност, че този човек се вписва точно в описанието "колега на пътя". Когато е засекът, казвам си "Майната му, не е само той.", и си продължавам. Ако ме пък ме вбеси, например само моята навременна реакция ми е помагала да избегна "collusion", тогава отново вдигам пръст. Вдигам пръст(да се чете, свободна конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден), в знак на отчаяние, че той се опитва да докаже теорията на много хора, че българина, и в с-класа да го сложиш, си остава говедо. Това е от мен - ранни сутрешни размисли, на една интересна за мен тема.
Мога да кажа, че колоездача е пълен тапанар. Ей ся си представи ей тъй караш вечерта към 11 извънградско. И виждаш в последния момент някъв колоездач без никаква индикация? Нали, ако го блъснеш щото е някво идиотче и не се сетил да сложи някаква индикация пак ти ще го отнесеш?
Дали няма да му се развикаш?

Абе, едно е да му се развикам, възможно е и да го шамаря, но чак да събирам кварталните пияници -
, мъжка постъпка ще е. Един колоездач без светлини е по-малко опасен за околните от един шофьор на кола без светлини. Което не уневинява безхаберността на колоездача.
ПС: На втора страница в темата се вижда, че момчето споменава някакви мигалки.
ПС2: Колко е забавна политиката в последно време - гледайте новините
.

ПС: На втора страница в темата се вижда, че момчето споменава някакви мигалки.
ПС2: Колко е забавна политиката в последно време - гледайте новините

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Scott написа:Ryapoff написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=59996&sid=3e6360951e136ea79bcc819471bcfbca
Кво,момчето си кара колелото,и некви пияни,друсани боклуци решават да го пребиятНадявам с да ги удари влак тея боклуци
![]()
влак, ама да е бързия влак поне

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2