Спрей против замръзване
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Спрей против замръзване
Здравейте колеги, тази сутрин освен, че всичко беше в сняг, цялата ми кола беше замръзнала. Отключвам си колата с дистанционно и поизчиствам снега да не падне на седалката ми като си отворя вратата, ама греда.....вратата е замръзнала и немърда.
Пробвах по силно да дърпам и мъчих, мъчих, ама нищо нестана
, както и да е най-накрая взе, че пасажерската врата се отвори(имах чуството, че още малко и ще счупя дръжката). Знам, че има спрейове, с които се напръскват уплътненията на вратите и не замръзват. Някой може ли да ми каже какъв спрей да взема и колко струват?
Предполагам по бензиностанциите има.
А наред с другото даже и чистачките ми бяха замръзнали за предното стъкло. Та още един въпрос, тези спрейове стават ли и за чистачките?
И ако не, то има ли нещо друго за тази цел?

А наред с другото даже и чистачките ми бяха замръзнали за предното стъкло. Та още един въпрос, тези спрейове стават ли и за чистачките?

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: Спрей против замръзване
Има едно българско мляко за табло и за уплътнения на фирмата Motox.Аз си мажа редовно с него уплътненията и да ти кажа,нямам никакви проблеми.
Днес сутринта слизам пред блока и един комшия се мъчи да си отвори колата ама нъцки,беше замръзнала.А моята се отвори без проблем.
Днес сутринта слизам пред блока и един комшия се мъчи да си отвори колата ама нъцки,беше замръзнала.А моята се отвори без проблем.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мисля че и с глицерин може да се намажат уплътненията
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Колега,моят съвет е много функционален.Просто 5-6 мин. преди да се прибера изключвам парното и пускам вентилатора да духа студено(изравняване на температурата),така не се образува конденз по уплатненията и нямаш ядове
Пробвай ми рецептата и може да икономисаш някой лев в тази криза... 

От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Колега има едни спрейчета на фирмата Холц,много са добри специално за уплътнения от личен опит ти казвам че са супер добри и ги има в Практикер,струват 5лв. 

aureus_gold написа:Колега,моят съвет е много функционален.Просто 5-6 мин. преди да се прибера изключвам парното и пускам вентилатора да духа студено(изравняване на температурата),така не се образува конденз по уплатненията и нямаш ядовеПробвай ми рецептата и може да икономисаш някой лев в тази криза...
Да бе,за 5 лева да мръзна

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Мерси колеги! Ще купя нещо и ще напръскам уплатненията!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
течен парафин!!! Там е истината. Не ви съветвам да си заливате уплатненията с гореща вода,че може да правите джамове насред зима. Използвайте студена вода... върши перфектна работа 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

8 мнения
• Страница 1 от 1