Подбалканския???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Подбалканския???

Мнение от zAcK » 02 Мар 2010, 17:13

В петък имам път от София до Сопот и се чудя дали да минавам по Подбалканския или
да си мина по магистралата. Някой може ли да каже какво му е актуалното състояние,
че с тия дупки дето се нароиха напоследък малко не ми се ще да си чупя колата!?!
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Аватар

Re: Подбалканския???

Мнение от gesho » 02 Мар 2010, 17:18

ами колега лятото на места беше зле не вярвам да е читав
DDT

Потребител
Аватар

Мнение от braniac » 02 Мар 2010, 17:25

На мен ми се налага да пътувам 2-3 пъти месечно. Моето мнение е - недей да минаваш. Страшно много дупки, а ако пък не си минавал скоро и не ги знаеш ще трябва да лазиш. Но ако все пак решиш да минаваш внимавай- на безиностанция Петрол, точно на разклона за С. Петрич след "Мирковско ханче" има стационарна камера, нагласена е на 60 km/h и хваща още от ханчето. В началото работеше после нещо не я отчиташе радар-детектора, сега не знам дали работи. :)
Последна промяна braniac на 02 Мар 2010, 19:46, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 02 Мар 2010, 17:26

Редовно пътувам по подбалканския до златица и пирдоп и мога да ти кажа че на места дори лунния пейзаж ще ти се стори приятен пред пътя. Като цяло се понася, но не го харесвам тоя път.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 02 Мар 2010, 18:35

е вие го ориентирахте зак яко :mhihi:
то и аз пътувам редовно, и положението е:
за целите 120км имаш 10, дето са наистина зле... това е след като слезеш от гълъбец до челопеч... след челопеч нямаш ядове...
преди гълъбец е добре... а, между гълъбец и саранския баир също е зле... 3-4км...
аз ако бях, минавам оттам, щото след траянови врата до пазарджик е една магистрала ум да ти зайде :mhihi:
пътя пловдив-карлово са го оправили, така че там се пътува леко...
ако 65км повече не са решаващи, по магистралата има резон...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 02 Мар 2010, 19:52

Аз също пътувам редовно и ти препоръчвам магистралата не че е много добра,но е по добре от подбалканския.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 02 Мар 2010, 20:04

Вчера и днес ми се наложи да ида до Саранци и за този малък участък имаше доста големи дупки не много на брой но грамадни и дълбоки и ако се заблееш за момент и има близко кола пред теби,която ти е попречила да видиш дупката от далеч,направо ще си откъснеш носача!
Ако си цениш колата мини по магистралата едва ли ще ти излезне повече от 5-6лв. а може да се вкараш в голям филм по подбалканската!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 02 Мар 2010, 20:11

След Саранци като спуснеш баира и на правата преди Долно Камарци има АДСКИ дупки,на места не могат и да се избегнат.Моя съвет е да НЕ се минава от там изобщо. :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw

Мнение от mi6omga » 02 Мар 2010, 20:13

наи добре си мини по магистралата не 4е и там е добре ама сравнение с другиа пат е ок

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 02 Мар 2010, 20:20

Аз тоя път винаги съм го предпочитал, щото е много по-живописен и удоволствието да се кара по-него е несравнимо със скучната магистрала. Ама сега до къде я докарахме, да го обявим за рискован, щото човек може да си изкърти окачването някъде. И магистралата била зле но все пак по-добре от там, това нормално състояние ли е? Кризата не ходи да кърти пътищата ми се струва, що всичко е на тоя хал в тая държава ве...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 02 Мар 2010, 23:10

зак, най-добре така... ако не вали, може и да опиташ да минеш, дупките се виждат, където ги има... ако вали обаче, не рискувай по-добре, че вярно може да загубиш някоя част...
друго ми прави впечатление при нас... отсечката челопеч-антон /почти до антон по-точно/ я завършиха миналата година... на места вече отводнителните канавки са запълнени с наноси... мисля, че до 2 години няма да личи ремонта, и ще тръгнат новите дупки... какво пречи да назначат 3-ма души с един пикап, резачка, косачка, кирка, лопата и брадва, и да обикалят всеки ден този участък, едва ли ще е много скъпо в крайна сметка... но сигурно е по-изгодно за някой след 2-3 години да почнем кърпежите :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 03 Мар 2010, 1:13

Миналата седмица карах София-Карлово. Кофти е пътят...ама се трае.
Верно обаче както писаха по-нагоре...сега дупките ще са пълни с вода и не можеш да разбереш гьол ли е,яма ли е...
rwd фен

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 03 Мар 2010, 4:49

Подбалканската е добре само между Казанлък и Сливен, с малки изключения останалата част от нея е като минно поле. Последния път като се прецаках да мина от София до Твърдица, половината път псувах дупките, другата половина псувах моя си акъл, че минах от там. :banghead:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 03 Мар 2010, 17:32

:( :( :( :( :( :(
Ами реших го. Ще се минава по магистралата. Ебахти скапаната държава :banghead: :banghead: :banghead:
А ми се минаваше по подбалканския. Наистина е много по-яко. Ама.... Хич не ми се дават пари
я за изправяне на джанти, я за нови гуми. Пък съм с чисто нови зимни. Хич не ми се иска да ги прецаквам :banghead: :banghead: :banghead:

P.S. Скапана държава....

Мерси на всички колеги за мненията :bchug: :bchug: :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Назад към Извън Темата