Подбалканския???
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Подбалканския???
В петък имам път от София до Сопот и се чудя дали да минавам по Подбалканския или
да си мина по магистралата. Някой може ли да каже какво му е актуалното състояние,
че с тия дупки дето се нароиха напоследък малко не ми се ще да си чупя колата!?!
да си мина по магистралата. Някой може ли да каже какво му е актуалното състояние,
че с тия дупки дето се нароиха напоследък малко не ми се ще да си чупя колата!?!
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Re: Подбалканския???
На мен ми се налага да пътувам 2-3 пъти месечно. Моето мнение е - недей да минаваш. Страшно много дупки, а ако пък не си минавал скоро и не ги знаеш ще трябва да лазиш. Но ако все пак решиш да минаваш внимавай- на безиностанция Петрол, точно на разклона за С. Петрич след "Мирковско ханче" има стационарна камера, нагласена е на 60 km/h и хваща още от ханчето. В началото работеше после нещо не я отчиташе радар-детектора, сега не знам дали работи. 

Последна промяна braniac на 02 Мар 2010, 19:46, променена общо 1 път
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Редовно пътувам по подбалканския до златица и пирдоп и мога да ти кажа че на места дори лунния пейзаж ще ти се стори приятен пред пътя. Като цяло се понася, но не го харесвам тоя път.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
е вие го ориентирахте зак яко
то и аз пътувам редовно, и положението е:
за целите 120км имаш 10, дето са наистина зле... това е след като слезеш от гълъбец до челопеч... след челопеч нямаш ядове...
преди гълъбец е добре... а, между гълъбец и саранския баир също е зле... 3-4км...
аз ако бях, минавам оттам, щото след траянови врата до пазарджик е една магистрала ум да ти зайде
пътя пловдив-карлово са го оправили, така че там се пътува леко...
ако 65км повече не са решаващи, по магистралата има резон...

то и аз пътувам редовно, и положението е:
за целите 120км имаш 10, дето са наистина зле... това е след като слезеш от гълъбец до челопеч... след челопеч нямаш ядове...
преди гълъбец е добре... а, между гълъбец и саранския баир също е зле... 3-4км...
аз ако бях, минавам оттам, щото след траянови врата до пазарджик е една магистрала ум да ти зайде

пътя пловдив-карлово са го оправили, така че там се пътува леко...
ако 65км повече не са решаващи, по магистралата има резон...
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Аз също пътувам редовно и ти препоръчвам магистралата не че е много добра,но е по добре от подбалканския.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Вчера и днес ми се наложи да ида до Саранци и за този малък участък имаше доста големи дупки не много на брой но грамадни и дълбоки и ако се заблееш за момент и има близко кола пред теби,която ти е попречила да видиш дупката от далеч,направо ще си откъснеш носача!
Ако си цениш колата мини по магистралата едва ли ще ти излезне повече от 5-6лв. а може да се вкараш в голям филм по подбалканската!
Ако си цениш колата мини по магистралата едва ли ще ти излезне повече от 5-6лв. а може да се вкараш в голям филм по подбалканската!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
След Саранци като спуснеш баира и на правата преди Долно Камарци има АДСКИ дупки,на места не могат и да се избегнат.Моя съвет е да НЕ се минава от там изобщо. 

- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
наи добре си мини по магистралата не 4е и там е добре ама сравнение с другиа пат е ок
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Аз тоя път винаги съм го предпочитал, щото е много по-живописен и удоволствието да се кара по-него е несравнимо със скучната магистрала. Ама сега до къде я докарахме, да го обявим за рискован, щото човек може да си изкърти окачването някъде. И магистралата била зле но все пак по-добре от там, това нормално състояние ли е? Кризата не ходи да кърти пътищата ми се струва, що всичко е на тоя хал в тая държава ве...

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
зак, най-добре така... ако не вали, може и да опиташ да минеш, дупките се виждат, където ги има... ако вали обаче, не рискувай по-добре, че вярно може да загубиш някоя част...
друго ми прави впечатление при нас... отсечката челопеч-антон /почти до антон по-точно/ я завършиха миналата година... на места вече отводнителните канавки са запълнени с наноси... мисля, че до 2 години няма да личи ремонта, и ще тръгнат новите дупки... какво пречи да назначат 3-ма души с един пикап, резачка, косачка, кирка, лопата и брадва, и да обикалят всеки ден този участък, едва ли ще е много скъпо в крайна сметка... но сигурно е по-изгодно за някой след 2-3 години да почнем кърпежите
друго ми прави впечатление при нас... отсечката челопеч-антон /почти до антон по-точно/ я завършиха миналата година... на места вече отводнителните канавки са запълнени с наноси... мисля, че до 2 години няма да личи ремонта, и ще тръгнат новите дупки... какво пречи да назначат 3-ма души с един пикап, резачка, косачка, кирка, лопата и брадва, и да обикалят всеки ден този участък, едва ли ще е много скъпо в крайна сметка... но сигурно е по-изгодно за някой след 2-3 години да почнем кърпежите

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Миналата седмица карах София-Карлово. Кофти е пътят...ама се трае.
Верно обаче както писаха по-нагоре...сега дупките ще са пълни с вода и не можеш да разбереш гьол ли е,яма ли е...
Верно обаче както писаха по-нагоре...сега дупките ще са пълни с вода и не можеш да разбереш гьол ли е,яма ли е...
rwd фен
Подбалканската е добре само между Казанлък и Сливен, с малки изключения останалата част от нея е като минно поле. Последния път като се прецаках да мина от София до Твърдица, половината път псувах дупките, другата половина псувах моя си акъл, че минах от там. 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Ами реших го. Ще се минава по магистралата. Ебахти скапаната държава

А ми се минаваше по подбалканския. Наистина е много по-яко. Ама.... Хич не ми се дават пари
я за изправяне на джанти, я за нови гуми. Пък съм с чисто нови зимни. Хич не ми се иска да ги прецаквам

P.S. Скапана държава....
Мерси на всички колеги за мненията

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

14 мнения
• Страница 1 от 1