Какви книги четете?
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Какви книги четете?
Не знам дали е пускано, но ми е любопитно какви книги четат съфорумците? Кажете примерно коя книга четете сега или сте прочели наскоро, може да кажете и кои са ви любимите книги... абе да е на литературна тематика. Дано се получи хубава темичка, че да видя какво съм пропуснал досега
Откривам парада - дочитам "Богат-беден" (чета я пак, щото съм я забравил), в същото време чета "Пан Володийовски" на Сенкевич и поредицата за нощната стража на Тери Пратчет....

Откривам парада - дочитам "Богат-беден" (чета я пак, щото съм я забравил), в същото време чета "Пан Володийовски" на Сенкевич и поредицата за нощната стража на Тери Пратчет....
Si non confectus, non reficiat.
Re: Какви книги четете?
Вестник "Нов фолк", що?
Кво е всъщност това книга?
Извън майтапа - историческата литература ми е любима
Интересна, увлекателна, свързана с България и... аз съм на принципа, че човек се учи от грешките, а там има най-много събрани накуп

Кво е всъщност това книга?

Извън майтапа - историческата литература ми е любима

Интересна, увлекателна, свързана с България и... аз съм на принципа, че човек се учи от грешките, а там има най-много събрани накуп

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
за жалост 2008 лятото за последно четох книги като работех пазач и си запълвах времето на работа така
3-4 книги изчетох тогава за мафията
(такива имах под ръка тогава ) .. а сега повече филми налазвам 

3-4 книги изчетох тогава за мафията

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Тая тема ако достигне и една страница ще е цяло чудо.
Той и Флейм го каза де. Като гледам средното ниво на грамотност във форума може и 10 отговора да няма.
По темата - тъкмо започвам "18% сиво" на Захари Карабашлиев.
А последно прочетох фентъзи книжлетата за Warcraft поредицата.
Той и Флейм го каза де. Като гледам средното ниво на грамотност във форума може и 10 отговора да няма.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Чета главано книги на историческа и военна тематика,също ме кефят книгите на Том Кланси(макар че са малко блудкави)...имам и oт серийте на Star Wars
....В момента дочитам "Черния Обелиск" на Ремарк.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Archangel написа:Тая тема ако достигне и една страница ще е цяло чудо.
Ти мани тая работа,аз ако не напиша нещо в уърда да ми поправи грешките-направо не мога да си пиша,а иначе чета доста,фантастика,нашумели автори,дори ония ден си купих книга на Сиромахов и беше забавна,а пък ония ден открих перфектната книжарничка,има огромно количество стари книжки на невероятно ниски цени,има всичко,направо е като златно находище
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
"Полет над куковичето гнездо" на Кен Киси ми е любимата, чел съм я 3 или 4 пъти, всеки път ми е интересна.
Никой не мое ма връне на селу!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Абе като гледам се получава... иначе принципно съм фен на историята, чета много фентъзи поредици, понякога като ме прасне съчмата чета и класическа литература, но рядко. И така - да продължаваме........
Si non confectus, non reficiat.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Толкин предимно на английски. Сега чета на Памук - Сняг пак на английски, но защото трябва.. ужасна книга
Последно прочетох на Джордж Стайнбек На изток от рая и много ми хареса. А сега съм почнал един роман на Стивън Кинг - Капан за сънища. А иначе обичам хубавите книги, от почти всички жанрове, но фентъзито много много не го обичам.
Аз чета много, някакси повече ми харесват книгите от филмите. Особено след като две от най-любимите ми книги са (за мен) много зле като филми - "Кръстникът" и "Термопили в пламъци" (за ония тристата, да
)
Последно прочетох Майкъл Крайтън - "Състояние на страх", а преди това на Исак Азимов "End of Ethernity". Общо взето това са жанровете за мен - трилър и фантастика. И снощи довърших на Матю Райли - "Contest", който го е чел него знае за какъв екшън става дума
И да добавя, за който не му пречи да чете от монитора, замундата има дооста книги

Последно прочетох Майкъл Крайтън - "Състояние на страх", а преди това на Исак Азимов "End of Ethernity". Общо взето това са жанровете за мен - трилър и фантастика. И снощи довърших на Матю Райли - "Contest", който го е чел него знае за какъв екшън става дума

И да добавя, за който не му пречи да чете от монитора, замундата има дооста книги

21/02/08...speechless
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз нямам точно определен любим жанр в книгите. Важното е нещата да се случват и да има действие, а не на 5 страници да се описва перестия гребен на вълната, която с последни сили се добира до брега за да му се отдаде и да притихне в него и т.н. и т.н.
Като фен на марката си взех "Баварец 1" заради марката. В момента който започнах да го чета ме увлече много и страшно ми хареса. Нямаше почти нищо общо с филма. Същото беше и с "Баварец 2".
Силно впечатлен бях от една книга преди години и дори до ден днешен я помня с подробности. Става дума за "Безпощадна мисия" на Джордж Браун. Четях я с увиснало чене.
И на български е също толкова ужасна, не си се минал
Това ми е много любимо колкото и да е банално поради славата на автора като писателят на манекенките.
Също мога да ви посъветвам, ако някой е решил да си губи времето с книгите за БГ мафията - няма смисъл. Изчел съм ги всичките от всички автори известни и неизвестни дето се навъдиха напоследък. Прочетеш ли една от тези книги все едно си чел всички. Нищо ново няма да откриеш в следващата. Виж едно време романите на Калчев бяха друго нещо - поне за мен.
Като фен на марката си взех "Баварец 1" заради марката. В момента който започнах да го чета ме увлече много и страшно ми хареса. Нямаше почти нищо общо с филма. Същото беше и с "Баварец 2".
Силно впечатлен бях от една книга преди години и дори до ден днешен я помня с подробности. Става дума за "Безпощадна мисия" на Джордж Браун. Четях я с увиснало чене.
Jim Beam написа:Сега чета на Памук - Сняг пак на английски, но защото трябва.. ужасна книга
И на български е също толкова ужасна, не си се минал

KIM написа:''The alchemist'' by Paolo Coelho
Това ми е много любимо колкото и да е банално поради славата на автора като писателят на манекенките.
Също мога да ви посъветвам, ако някой е решил да си губи времето с книгите за БГ мафията - няма смисъл. Изчел съм ги всичките от всички автори известни и неизвестни дето се навъдиха напоследък. Прочетеш ли една от тези книги все едно си чел всички. Нищо ново няма да откриеш в следващата. Виж едно време романите на Калчев бяха друго нещо - поне за мен.

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Макар наистина да звучи банално книгите на Паулу Коелю са ми любими, последно - Победителят е сам и Демонът и сеньорита Прим
64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5