Не карайте по северната дъга (част) на околовръстното !!!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Не карайте по северната дъга (част) на околовръстното !!!
Не знам , дали не е пускана тема , но - пътят е АД . По-големи ями не бях виждал през живота си , в някои от тях може да потъне половината кола . Понеже лентите са цели 2 (
) няма и на къде да бягаш . Ремонти дейности са започнати , но за сега само усложняват положението ..
Още веднъж да кажа - не тръгвайте по този път , особено вечер - ямите са навсякъде и по средата , от края , въобще това шосе трябва да бъде затворено , поне докато го ремонтират
ПС:очакваме новите кръпки със трайност 7 месеца

Още веднъж да кажа - не тръгвайте по този път , особено вечер - ямите са навсякъде и по средата , от края , въобще това шосе трябва да бъде затворено , поне докато го ремонтират

ПС:очакваме новите кръпки със трайност 7 месеца

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Не карайте по северната дъга (част) на околовръстното !!!
И аз оставих две гуми там едната от които чисто нова зимна в началото на сезона 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
А сега 7 месеца. бъди оптимист, следващата зима може да е по мека да няма сняг и да изкарат повече от година дори
Наистина ако може да избегнете тази отсечка ще е само за ваше добро, има дупки по дтлбоки от 20-30см така че после да няма....."Къде изправят летНи джанти" или "купувам М броня"

Наистина ако може да избегнете тази отсечка ще е само за ваше добро, има дупки по дтлбоки от 20-30см така че после да няма....."Къде изправят летНи джанти" или "купувам М броня"

То ако кратери имаше само по северната дъга на Околовръстното, щяхме песни да пеем, ама... 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Fear написа:То ако кратери имаше само по северната дъга на Околовръстното, щяхме песни да пеем, ама...
И аз си мислех , че моето село са големи дупките , но наистина по-трагична ситуация от гореспоменатата отсечка няма . От 25 км каране по този път , уцелих само една дупка , но пък каква

Сега тази отсечка , като е и в ремонт , положението е плачевно - направо да го затварят това шосе и край ...
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Наистина ужас там е пълен. Особено по мостовете..... офроуд!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Дали тия дни някой е минавал по северната дъга на околовръстното на София? Е, днес аз минах. Ад. Дупки навсякъде и всичко се движи с пешеходна скорост. Огромни дупки. Движа се в колоната, а срещу мен друга колона. Един турски ТИР в отсрещната колона. Спря, шофьорът слезна, изпика се културно отстрани в канавката и пак тръгна. Беше изостанал с двайсетина метра само. Пикнята му опръска самочувствието ми на българин и бавно се оттече от мен. Остана само горчиво-соленият привкус. Гадно, а?!...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
хех
ебана работа, кво да ви кажа
мноо е тежко положението, а гумите се късат, късат.. =))
ебана работа, кво да ви кажа
мноо е тежко положението, а гумите се късат, късат.. =))
No bling at the Ring
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Оставете другото, ама това е част от международен път 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Бе вий вижте магистралите ни на какво приличат, какво остава за некакъв двулентов път, пък бил той и международен. Какво околовръстно е това, столично, международно, по-скоро един селски, разбит път, за срам на София и цяла България. Минах по тоя път преди месец, благодаря на Бога, че бях с бус, не с колата си. И докато шофера правеше безполезни опити да мери дълбочината на поредната дупка и решението да влезе в нея или не, пред нас весело се развяваха от вятъра, падащите хартии и боклуци от някакъв камион на софийката чистота явно.... Картинка мила родна, що ми я нямаше камерата. Замислих се, че у наше село, иди-дойди, ама т'ва столица......
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
По-малко от 60мм височина гуми в България не трябва да се слагат
Навсякъде след зимата пътищата са трагедия, но специално тази отсечка изисква специални офроуд умения 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
blacksapphire написа:По-малко от 60мм височина гуми в България не трябва да се слагатНавсякъде след зимата пътищата са трагедия, но специално тази отсечка изисква специални офроуд умения
Ами 60мм са си нищо - 205Х55 например е над 110мм . Не знам дали изобщо има гума с височина само 60мм ...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Не мм, де, а % от ширината е така наречената височина
Онзи ден теглих колега по северната дъга.Аз с форд мондео комби той с мерцедес вито.Няма такъв път.Незнам колко пъти се проклех,че минахме от там,а не през центъра с цел да спестиме светофарите.На мостовете има такива дупки,че тировете се изчакват за могат да минат тъй като разминаване е невъзможно.Дупките са с такива размери,че цялата кола влиза поне едно 40см надолу и караш през самата дупка!
И това теглейки витото направо ми дойде в повече.Накрая ми беше все едно има ли дупки няма ли и само гледах да е опънато въжето и газ на 2ра и това е.Ад е в тая България.
Добре,че ми блокира мотора на е30ката та поне 1 известно време няма да мисля какви са пътищата докато я оправя.

И това теглейки витото направо ми дойде в повече.Накрая ми беше все едно има ли дупки няма ли и само гледах да е опънато въжето и газ на 2ра и това е.Ад е в тая България.
Добре,че ми блокира мотора на е30ката та поне 1 известно време няма да мисля какви са пътищата докато я оправя.

Последна промяна slatanic на 21 Мар 2010, 13:29, променена общо 1 път
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Днес минах по същия път...за съжаление !!!
Не е истина просто !
Не е истина просто !
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3