Не карайте по северната дъга (част) на околовръстното !!!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Не карайте по северната дъга (част) на околовръстното !!!
Не знам , дали не е пускана тема , но - пътят е АД . По-големи ями не бях виждал през живота си , в някои от тях може да потъне половината кола . Понеже лентите са цели 2 (
) няма и на къде да бягаш . Ремонти дейности са започнати , но за сега само усложняват положението ..
Още веднъж да кажа - не тръгвайте по този път , особено вечер - ямите са навсякъде и по средата , от края , въобще това шосе трябва да бъде затворено , поне докато го ремонтират
ПС:очакваме новите кръпки със трайност 7 месеца
Още веднъж да кажа - не тръгвайте по този път , особено вечер - ямите са навсякъде и по средата , от края , въобще това шосе трябва да бъде затворено , поне докато го ремонтират
ПС:очакваме новите кръпки със трайност 7 месеца

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Не карайте по северната дъга (част) на околовръстното !!!
И аз оставих две гуми там едната от които чисто нова зимна в началото на сезона 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
А сега 7 месеца. бъди оптимист, следващата зима може да е по мека да няма сняг и да изкарат повече от година дори
Наистина ако може да избегнете тази отсечка ще е само за ваше добро, има дупки по дтлбоки от 20-30см така че после да няма....."Къде изправят летНи джанти" или "купувам М броня"
Наистина ако може да избегнете тази отсечка ще е само за ваше добро, има дупки по дтлбоки от 20-30см така че после да няма....."Къде изправят летНи джанти" или "купувам М броня"

То ако кратери имаше само по северната дъга на Околовръстното, щяхме песни да пеем, ама... 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Fear написа:То ако кратери имаше само по северната дъга на Околовръстното, щяхме песни да пеем, ама...
И аз си мислех , че моето село са големи дупките , но наистина по-трагична ситуация от гореспоменатата отсечка няма . От 25 км каране по този път , уцелих само една дупка , но пък каква
Убеден съм , че ако не бях със гуми като в белия свят , а не със 15 205х65 , щях да остана в дупката
Останалата част от пътя танцувах като луд по пътя с риск да се набия в някой ТИР , кой знае как са ме псували хората ...Сега тази отсечка , като е и в ремонт , положението е плачевно - направо да го затварят това шосе и край ...
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Наистина ужас там е пълен. Особено по мостовете..... офроуд!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Дали тия дни някой е минавал по северната дъга на околовръстното на София? Е, днес аз минах. Ад. Дупки навсякъде и всичко се движи с пешеходна скорост. Огромни дупки. Движа се в колоната, а срещу мен друга колона. Един турски ТИР в отсрещната колона. Спря, шофьорът слезна, изпика се културно отстрани в канавката и пак тръгна. Беше изостанал с двайсетина метра само. Пикнята му опръска самочувствието ми на българин и бавно се оттече от мен. Остана само горчиво-соленият привкус. Гадно, а?!...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
хех
ебана работа, кво да ви кажа
мноо е тежко положението, а гумите се късат, късат.. =))
ебана работа, кво да ви кажа
мноо е тежко положението, а гумите се късат, късат.. =))
No bling at the Ring
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Оставете другото, ама това е част от международен път 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Бе вий вижте магистралите ни на какво приличат, какво остава за некакъв двулентов път, пък бил той и международен. Какво околовръстно е това, столично, международно, по-скоро един селски, разбит път, за срам на София и цяла България. Минах по тоя път преди месец, благодаря на Бога, че бях с бус, не с колата си. И докато шофера правеше безполезни опити да мери дълбочината на поредната дупка и решението да влезе в нея или не, пред нас весело се развяваха от вятъра, падащите хартии и боклуци от някакъв камион на софийката чистота явно.... Картинка мила родна, що ми я нямаше камерата. Замислих се, че у наше село, иди-дойди, ама т'ва столица......
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
По-малко от 60мм височина гуми в България не трябва да се слагат
Навсякъде след зимата пътищата са трагедия, но специално тази отсечка изисква специални офроуд умения 
Навсякъде след зимата пътищата са трагедия, но специално тази отсечка изисква специални офроуд умения - acho.rs
- старши ентусиаст
-
blacksapphire написа:По-малко от 60мм височина гуми в България не трябва да се слагатНавсякъде след зимата пътищата са трагедия, но специално тази отсечка изисква специални офроуд умения
Ами 60мм са си нищо - 205Х55 например е над 110мм . Не знам дали изобщо има гума с височина само 60мм ...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Не мм, де, а % от ширината е така наречената височина
Онзи ден теглих колега по северната дъга.Аз с форд мондео комби той с мерцедес вито.Няма такъв път.Незнам колко пъти се проклех,че минахме от там,а не през центъра с цел да спестиме светофарите.На мостовете има такива дупки,че тировете се изчакват за могат да минат тъй като разминаване е невъзможно.Дупките са с такива размери,че цялата кола влиза поне едно 40см надолу и караш през самата дупка!
И това теглейки витото направо ми дойде в повече.Накрая ми беше все едно има ли дупки няма ли и само гледах да е опънато въжето и газ на 2ра и това е.Ад е в тая България.
Добре,че ми блокира мотора на е30ката та поне 1 известно време няма да мисля какви са пътищата докато я оправя.
И това теглейки витото направо ми дойде в повече.Накрая ми беше все едно има ли дупки няма ли и само гледах да е опънато въжето и газ на 2ра и това е.Ад е в тая България.
Добре,че ми блокира мотора на е30ката та поне 1 известно време няма да мисля какви са пътищата докато я оправя.
Последна промяна slatanic на 21 Мар 2010, 13:29, променена общо 1 път
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Днес минах по същия път...за съжаление !!!
Не е истина просто !
Не е истина просто !
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3