Лизингова къща
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Лизингова къща
Препоръчайте ми лизингова къща, през която мога да закупя МПС без притежание на шофьорска книжка, и застрахователните такси които изискват да се включват към месечните лизингови такси. Мегатрон са идеални за мен, но искат книжка доколкото разбирам, а аз в момента нямам и немога да я изкарам за времето което имам докато човека не продаде колата на друг. Много Ви моля препоръчайте ми нещо което да отговаря на изискванията които мога да покрия 

- Ivsun
- BSMALIBU
-
- Кара: САМО БМВ
- Мечтае да кара: БМВ Х6 5.0i
Re: Лизингова къща
Само не прави гршка с ПРОЛИЙЗ или ПРОМОБИЛ ЛИЗИНГ,ще съжаляваш доста време после.Поздрави
АВТОСЕРВИЗ И АВТОМОРГА ЗА ВСИЧКИ МОДЕЛИ НА BMW
http://www.rnperformance.com/
Адресът нa RN Performance SERVICE е гр.София кв.Овча купел старата част,ул.Народно хоро срещу № 40 в Платения авто паркинг. 0899868888;0896188888;0886668685;0896132269

http://www.rnperformance.com/

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Колега опитай в ДСК-Лизинг. А по принцип знам че ако колата е над 60 000лв. почти на всякъде искат три години назад доказан солиден доход и около 40% вноска на старта. Успех!!!
не ти трябва книжка никъде за да вземеш кола на лизинг
достатъчно е да имаш добри доходи
достатъчно е да имаш добри доходи
No bling at the Ring
MEGATRON гледах, искат книжка
Колата е под 5000, все пак говорим за употребявам (май съм пропуснал да кажа сори)

Необходими Документи за лизинг:
За частни лица:
1. Коректно Попълнена анкетна карта от лизингополучателя.
2. Двустранно копие от лична карта и от свидетелство за управление на лизингополучателя.
3. Копия от част I и част II на талоните за регистрация на автомобила.
4. Копие от платен пътен данък.
5. Копие технически преглед.
6. Копие на застраховка Гражданска отговорност.
7. Направена и потвърдена лизингова схема.
незнам къде го четеш тва, книжка не трябва, само лична карта и доходи, ако е за физическо лице
от друга страна за кво ти е да зимаш неква бангия , ако немаш книжка =)))
от друга страна за кво ти е да зимаш неква бангия , ако немаш книжка =)))
No bling at the Ring
Абе тея мегатрон не се ли занимават с трактори и селскостопанска техника
Отделно да не говорим, че трябва да се забрани въобще продажбата на автомобили на хора без книжки, ама това си е мое лично мнение
Изкарай една книжка па в мобиле.бг има 122 000 коли , нема да избегат най-много да станат още повече пък и цените постоянно падат 

dimithur написа:Абе тея мегатрон не се ли занимават с трактори и селскостопанска техникаОтделно да не говорим, че трябва да се забрани въобще продажбата на автомобили на хора без книжки, ама това си е мое лично мнение
Изкарай една книжка па в мобиле.бг има 122 000 коли , нема да избегат най-много да станат още повече пък и цените постоянно падат
ма бате кви ги говориш, да забранят на фирмите, които нямат назначен шофьор да си регистрират и те коли, а? =))
да не говорим, че по закон при брак колата е 50/50 на двамата съпрузи, как ше станат нещата... ако жената примерно е без книжка, мъжОт със =))
No bling at the Ring
Е ти какво искаш да кажеш, че при брак , в регистрационния талон на колите фигуритат имената и на 2мата съпрузи ли
Сега за комионите и професионалните категории, нещата са различни 

dimithur написа:Е ти какво искаш да кажеш, че при брак , в регистрационния талон на колите фигуритат имената и на 2мата съпрузи лиСега за комионите и професионалните категории, нещата са различни
ами може да фигурират до 5 собственика на една кола, зависи как си решат
но по закон даже и само единия от съпрузите да е в талона, другия притежава половината кола =)))))
аз пак да кажа по темата, не е сериозно да ти искат книжка за лизинг, иначе как тия баби се оказаха собственички на бентлита

No bling at the Ring
име на автокъща може ли
(говорим за без книжка) и само да кажа - не съм казал че ще я карам без книжка
пробни кръгчета да, но каране НЕ!

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Ама взехте да се уливате дайте по темата!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Ако е за бангия до 15 бона, Пощенска имат нещо като лизинг на принципа на лизинга на телевизорите и другата там техника. Тоест разделят ти сумата с лихвата на равни вноски до три години и нищо ти не търсят. Аз така си взех джипката. Но търговецът трябва да е сключил договор с тях. Видяха ми доходите и на другия ден бях с колата. Само една девойка ми се обади да ме пита дали съм си взел колата от търговеца та да му преведат парите. И после идва един куриер с договора и започваш да си внасяш вноските. Но това е за стари коли до 15 хилки. Никой нищо не ти търси, нито каско, нито първоначална вноска. Е лихвицата е
, но пък на момента 

Абе и аз го гледах EFG leasing-a ма май е само за фирми и минималната стойност на колата трябва е 10к лева 

ukelichko написа:Ако е за бангия до 15 бона, Пощенска имат нещо като лизинг на принципа на лизинга на телевизорите и другата там техника. Тоест разделят ти сумата с лихвата на равни вноски до три години и нищо ти не търсят. Аз така си взех джипката. Но търговецът трябва да е сключил договор с тях. Видяха ми доходите и на другия ден бях с колата. Само една девойка ми се обади да ме пита дали съм си взел колата от търговеца та да му преведат парите. И после идва един куриер с договора и започваш да си внасяш вноските. Но това е за стари коли до 15 хилки. Никой нищо не ти търси, нито каско, нито първоначална вноска. Е лихвицата е, но пък на момента
а трудов договор искат ли?
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2