Лизингова къща

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Лизингова къща

Мнение от gmania » 18 Апр 2010, 9:36

Препоръчайте ми лизингова къща, през която мога да закупя МПС без притежание на шофьорска книжка, и застрахователните такси които изискват да се включват към месечните лизингови такси. Мегатрон са идеални за мен, но искат книжка доколкото разбирам, а аз в момента нямам и немога да я изкарам за времето което имам докато човека не продаде колата на друг. Много Ви моля препоръчайте ми нещо което да отговаря на изискванията които мога да покрия :(

BSMALIBU
Аватар
Кара: САМО БМВ
Мечтае да кара: БМВ Х6 5.0i

Re: Лизингова къща

Мнение от Ivsun » 18 Апр 2010, 19:45

Само не прави гршка с ПРОЛИЙЗ или ПРОМОБИЛ ЛИЗИНГ,ще съжаляваш доста време после.Поздрави
АВТОСЕРВИЗ И АВТОМОРГА ЗА ВСИЧКИ МОДЕЛИ НА BMW
http://www.rnperformance.com/
:idea: Адресът нa RN Performance SERVICE е гр.София кв.Овча купел старата част,ул.Народно хоро срещу № 40 в Платения авто паркинг. 0899868888;0896188888;0886668685;0896132269

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 18 Апр 2010, 20:42

Колега опитай в ДСК-Лизинг. А по принцип знам че ако колата е над 60 000лв. почти на всякъде искат три години назад доказан солиден доход и около 40% вноска на старта. Успех!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 18 Апр 2010, 20:46

не ти трябва книжка никъде за да вземеш кола на лизинг

достатъчно е да имаш добри доходи
No bling at the Ring

Потребител
Аватар

Мнение от gmania » 18 Апр 2010, 20:53

MEGATRON гледах, искат книжка :( Колата е под 5000, все пак говорим за употребявам (май съм пропуснал да кажа сори)

Необходими Документи за лизинг:
За частни лица:

1. Коректно Попълнена анкетна карта от лизингополучателя.
2. Двустранно копие от лична карта и от свидетелство за управление на лизингополучателя.
3. Копия от част I и част II на талоните за регистрация на автомобила.
4. Копие от платен пътен данък.
5. Копие технически преглед.
6. Копие на застраховка Гражданска отговорност.
7. Направена и потвърдена лизингова схема.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 18 Апр 2010, 20:55

незнам къде го четеш тва, книжка не трябва, само лична карта и доходи, ако е за физическо лице

от друга страна за кво ти е да зимаш неква бангия , ако немаш книжка =)))
No bling at the Ring

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 18 Апр 2010, 21:00

Абе тея мегатрон не се ли занимават с трактори и селскостопанска техника :mhihi: Отделно да не говорим, че трябва да се забрани въобще продажбата на автомобили на хора без книжки, ама това си е мое лично мнение ;) Изкарай една книжка па в мобиле.бг има 122 000 коли , нема да избегат най-много да станат още повече пък и цените постоянно падат ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 18 Апр 2010, 21:03

dimithur написа:Абе тея мегатрон не се ли занимават с трактори и селскостопанска техника :mhihi: Отделно да не говорим, че трябва да се забрани въобще продажбата на автомобили на хора без книжки, ама това си е мое лично мнение ;) Изкарай една книжка па в мобиле.бг има 122 000 коли , нема да избегат най-много да станат още повече пък и цените постоянно падат ;)

ма бате кви ги говориш, да забранят на фирмите, които нямат назначен шофьор да си регистрират и те коли, а? =))

да не говорим, че по закон при брак колата е 50/50 на двамата съпрузи, как ше станат нещата... ако жената примерно е без книжка, мъжОт със =))
No bling at the Ring

Аватар

Мнение от dimithur » 18 Апр 2010, 21:05

Е ти какво искаш да кажеш, че при брак , в регистрационния талон на колите фигуритат имената и на 2мата съпрузи ли :mhihi: Сега за комионите и професионалните категории, нещата са различни ;)
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 18 Апр 2010, 21:07

dimithur написа:Е ти какво искаш да кажеш, че при брак , в регистрационния талон на колите фигуритат имената и на 2мата съпрузи ли :mhihi: Сега за комионите и професионалните категории, нещата са различни ;)

ами може да фигурират до 5 собственика на една кола, зависи как си решат

но по закон даже и само единия от съпрузите да е в талона, другия притежава половината кола =)))))

аз пак да кажа по темата, не е сериозно да ти искат книжка за лизинг, иначе как тия баби се оказаха собственички на бентлита :)
No bling at the Ring

Потребител
Аватар

Мнение от gmania » 18 Апр 2010, 21:11

име на автокъща може ли :D (говорим за без книжка) и само да кажа - не съм казал че ще я карам без книжка :) пробни кръгчета да, но каране НЕ!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Апр 2010, 21:15

Ама взехте да се уливате дайте по темата!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 18 Апр 2010, 22:15

Ако е за бангия до 15 бона, Пощенска имат нещо като лизинг на принципа на лизинга на телевизорите и другата там техника. Тоест разделят ти сумата с лихвата на равни вноски до три години и нищо ти не търсят. Аз така си взех джипката. Но търговецът трябва да е сключил договор с тях. Видяха ми доходите и на другия ден бях с колата. Само една девойка ми се обади да ме пита дали съм си взел колата от търговеца та да му преведат парите. И после идва един куриер с договора и започваш да си внасяш вноските. Но това е за стари коли до 15 хилки. Никой нищо не ти търси, нито каско, нито първоначална вноска. Е лихвицата е :banghead: , но пък на момента :driving:

Аватар

Мнение от dimithur » 18 Апр 2010, 22:23

Абе и аз го гледах EFG leasing-a ма май е само за фирми и минималната стойност на колата трябва е 10к лева ;)
Н.Хайтов

Потребител
Аватар

Мнение от gmania » 19 Апр 2010, 7:08

ukelichko написа:Ако е за бангия до 15 бона, Пощенска имат нещо като лизинг на принципа на лизинга на телевизорите и другата там техника. Тоест разделят ти сумата с лихвата на равни вноски до три години и нищо ти не търсят. Аз така си взех джипката. Но търговецът трябва да е сключил договор с тях. Видяха ми доходите и на другия ден бях с колата. Само една девойка ми се обади да ме пита дали съм си взел колата от търговеца та да му преведат парите. И после идва един куриер с договора и започваш да си внасяш вноските. Но това е за стари коли до 15 хилки. Никой нищо не ти търси, нито каско, нито първоначална вноска. Е лихвицата е :banghead: , но пък на момента :driving:

а трудов договор искат ли?

Следваща

Назад към Извън Темата