Паркирам и оставя без надзор ?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Паркирам и оставя без надзор ?
Дали мога да си паркирам и оставя без надзор за няколко дни колата в района на някоя от хижите: Пионерска, Вада или Мальовица ? Ами в Говедарци ?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Паркирам и оставя без надзор ?
Chapai написа:Дали мога да си паркирам и оставя без надзор за няколко дни колата в района на някоя от хижите: Пионерска, Вада или Мальовица ? Ами в Говедарци ?
Защо не

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
[quote="Chapai"]Дали мога да си паркирам и оставя без надзор за няколко дни колата в района на някоя от хижите: Пионерска, Вада или Мальовица ? Ами в Говедарци ?[/quote
Колега, на Пионерска можеш да я оставиш колата за няколко дни. До сега не съм чувал да е имало проблеми там. За другите хижи не знам, но всички, които ходят на езерата паркират на Пионерска. А имам и познат, който работи в района и знам, че е спокойно. Дано хората ходят там заради природата, а не за да създават главоболия на другите. Приятно изкарване.
Колега, на Пионерска можеш да я оставиш колата за няколко дни. До сега не съм чувал да е имало проблеми там. За другите хижи не знам, но всички, които ходят на езерата паркират на Пионерска. А имам и познат, който работи в района и знам, че е спокойно. Дано хората ходят там заради природата, а не за да създават главоболия на другите. Приятно изкарване.
Да, остави си колата и после ще пускаш теми в купува...
Аз зимата ходих за !!! 1 вечер !!! до Боровец и осъмнах без мигач, за няколко дена не ми се иска да знам без какво щях да осъмна...
Това с хижите не си е работа, достатъчно е само 1 колега да кара кола като твоята и да минава случайно от там, и бъди сигурен, че ще си хареса нещо от твоята, което му трябва и ще го вземе!
Аз зимата ходих за !!! 1 вечер !!! до Боровец и осъмнах без мигач, за няколко дена не ми се иска да знам без какво щях да осъмна...
Това с хижите не си е работа, достатъчно е само 1 колега да кара кола като твоята и да минава случайно от там, и бъди сигурен, че ще си хареса нещо от твоята, което му трябва и ще го вземе!
5 мнения
• Страница 1 от 1