Паркирам и оставя без надзор ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Паркирам и оставя без надзор ?

Мнение от Chapai » 10 Май 2010, 13:08

Дали мога да си паркирам и оставя без надзор за няколко дни колата в района на някоя от хижите: Пионерска, Вада или Мальовица ? Ами в Говедарци ?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Паркирам и оставя без надзор ?

Мнение от Ir0n » 10 Май 2010, 14:57

Направо остави 2-3 чанти и едно яке в колата :mhihi: :conf:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 10 Май 2010, 19:15

Chapai написа:Дали мога да си паркирам и оставя без надзор за няколко дни колата в района на някоя от хижите: Пионерска, Вада или Мальовица ? Ами в Говедарци ?

Защо не :dunno: Ако искаш, все пак, можеш да ги уведомиш хижарчетата, че е твоя и ще поседи там, да не вземат да звънят на милиционерите за ..."изоставена съмнителна кола" и тЕ така :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 10 Май 2010, 20:20

[quote="Chapai"]Дали мога да си паркирам и оставя без надзор за няколко дни колата в района на някоя от хижите: Пионерска, Вада или Мальовица ? Ами в Говедарци ?[/quote

Колега, на Пионерска можеш да я оставиш колата за няколко дни. До сега не съм чувал да е имало проблеми там. За другите хижи не знам, но всички, които ходят на езерата паркират на Пионерска. А имам и познат, който работи в района и знам, че е спокойно. Дано хората ходят там заради природата, а не за да създават главоболия на другите. Приятно изкарване.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 11 Май 2010, 10:02

Да, остави си колата и после ще пускаш теми в купува...

Аз зимата ходих за !!! 1 вечер !!! до Боровец и осъмнах без мигач, за няколко дена не ми се иска да знам без какво щях да осъмна...

Това с хижите не си е работа, достатъчно е само 1 колега да кара кола като твоята и да минава случайно от там, и бъди сигурен, че ще си хареса нещо от твоята, което му трябва и ще го вземе!
Изображение

Назад към Извън Темата