За Булинс

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

За Булинс

Мнение от Turboman » 20 Юни 2005, 19:55

Днес ми се слу4и леко ПТП (натиснат калник и одрана броня),нямам каско и ме пратиха с протокола да ида утре в Булинс (Кадето е гражданската на тоя дето ме удари) за оглед на щетата и за пари.Та въпроса ми е как стоят там не6тата и дали пла6тат адекватно,за6тото 4ух само ло6и не6та по този повод за тях.Някои патил ли е от тях при подбни ситуации и озоб6то минавал ли е по този пат?
Последна промяна Turboman на 20 Юни 2005, 21:30, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 20 Юни 2005, 21:21

нещо не се изрази правилно като нямаш каско за какво отиваш в БУЛ ИНС
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар

Мнение от Turboman » 20 Юни 2005, 21:29

Bavarishe написа:нещо не се изрази правилно като нямаш каско за какво отиваш в БУЛ ИНС

Гражданската на тоя дето ме ударие е в Булинс!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 21 Юни 2005, 9:03

Не би трябвало да имаш проблеми, макар че никога не съм ходил при тях по гражданска... :confused:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 21 Юни 2005, 10:58

Ама те са си застрахователи като всики други.. не мисля, че ще имаш проблем...след 15 дни на касата за пари :lol: :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Turboman » 21 Юни 2005, 12:00

Имах предвид дали оценяват и пл6тат 6тетите адекватно и по какви цени - на квартален маистор или на голям сервиз?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 22 Юни 2005, 9:04

Плащат точно колкото да си плати частите втора употреба и труда при евтин майстор, ако колата ти е над 4 годишна. Между другото, в Булинс са въвели изискване да се носи оригинална полица, за да си вземеш парите от щета по каско. Да си знаете, да не се разкарвате напразно :winky:
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 22 Юни 2005, 11:09

Lion написа:Плащат точно колкото да си плати частите втора употреба и труда при евтин майстор, ако колата ти е над 4 годишна. Между другото, в Булинс са въвели изискване да се носи оригинална полица, за да си вземеш парите от щета по каско. Да си знаете, да не се разкарвате напразно :winky:

винаги са искали оригинална полица, понеже на гърба са описани щетите и също при маркировката като е огледана са описани евентуални надрасквания удари и т.н.
No bling at the Ring

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 22 Юни 2005, 12:46

BadAngel написа:
Lion написа:Плащат точно колкото да си плати частите втора употреба и труда при евтин майстор, ако колата ти е над 4 годишна. Между другото, в Булинс са въвели изискване да се носи оригинална полица, за да си вземеш парите от щета по каско. Да си знаете, да не се разкарвате напразно :winky:

винаги са искали оригинална полица, понеже на гърба са описани щетите и също при маркировката като е огледана са описани евентуални надрасквания удари и т.н.

А незнам да ли знаете едно време преди около 3-4 г. взимаха полицата при тях докато не изплатят щетата...и ако стане беля през това време ти си си като без застраховка... мани го онова умрело копи дет ти седи в колат :lol: :lol: с него само до кенефа :mhihi: :mhihi:

Назад към Извън Темата