За Булинс
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
За Булинс
Днес ми се слу4и леко ПТП (натиснат калник и одрана броня),нямам каско и ме пратиха с протокола да ида утре в Булинс (Кадето е гражданската на тоя дето ме удари) за оглед на щетата и за пари.Та въпроса ми е как стоят там не6тата и дали пла6тат адекватно,за6тото 4ух само ло6и не6та по този повод за тях.Някои патил ли е от тях при подбни ситуации и озоб6то минавал ли е по този пат?
Последна промяна Turboman на 20 Юни 2005, 21:30, променена общо 1 път
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Turboman
- ентусиаст
-
Bavarishe написа:нещо не се изрази правилно като нямаш каско за какво отиваш в БУЛ ИНС
Гражданската на тоя дето ме ударие е в Булинс!!!
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Ама те са си застрахователи като всики други.. не мисля, че ще имаш проблем...след 15 дни на касата за пари

- Turboman
- ентусиаст
-
Имах предвид дали оценяват и пл6тат 6тетите адекватно и по какви цени - на квартален маистор или на голям сервиз?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Плащат точно колкото да си плати частите втора употреба и труда при евтин майстор, ако колата ти е над 4 годишна. Между другото, в Булинс са въвели изискване да се носи оригинална полица, за да си вземеш парите от щета по каско. Да си знаете, да не се разкарвате напразно 

Never mistake motion for action...
Lion написа:Плащат точно колкото да си плати частите втора употреба и труда при евтин майстор, ако колата ти е над 4 годишна. Между другото, в Булинс са въвели изискване да се носи оригинална полица, за да си вземеш парите от щета по каско. Да си знаете, да не се разкарвате напразно
винаги са искали оригинална полица, понеже на гърба са описани щетите и също при маркировката като е огледана са описани евентуални надрасквания удари и т.н.
No bling at the Ring
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
BadAngel написа:Lion написа:Плащат точно колкото да си плати частите втора употреба и труда при евтин майстор, ако колата ти е над 4 годишна. Между другото, в Булинс са въвели изискване да се носи оригинална полица, за да си вземеш парите от щета по каско. Да си знаете, да не се разкарвате напразно
винаги са искали оригинална полица, понеже на гърба са описани щетите и също при маркировката като е огледана са описани евентуални надрасквания удари и т.н.
А незнам да ли знаете едно време преди около 3-4 г. взимаха полицата при тях докато не изплатят щетата...и ако стане беля през това време ти си си като без застраховка... мани го онова умрело копи дет ти седи в колат

9 мнения
• Страница 1 от 1