списание Max Power, къде?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
списание Max Power, къде?
Колеги, някой има ли представа къде се продават актуални или по-стари броеве на списание Max Power, ако не се лъжа съм виждал по някои от по-големите бензиностанции, но не ми е правило впечатление дали редовно ги зареждат или са някакви стари, изостанали бройки? За жалост не успях да намеря каквато и да било информация, освен он-лайн абонамент само за 1 година от чужбина, което на този етап не ме устройва.
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
Re: списание Max Power, къде?
Projektzwo написа:Колеги, някой има ли представа къде се продават актуални или по-стари броеве на списание Max Power, ако не се лъжа съм виждал по някои от по-големите бензиностанции, но не ми е правило впечатление дали редовно ги зареждат или са някакви стари, изостанали бройки? За жалост не успях да намеря каквато и да било информация, освен он-лайн абонамент само за 1 година от чужбина, което на този етап не ме устройва.
имаш предвид списание LACKS POWER

- Projektzwo
-
-
принципно си прав, но има статии заради които си заслужава, ето пример с броя от месец август:

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Ще погледна дали не съм ги изхвърлил и мога да ти подаря по 5-6 броя на Max Power и Redline, купувани между 2004-та и 2008-а. В един от броевете имаше една изцяло хромирана Е46-ца, която беше доста популярна. Почти съм сигурен, че имам и десетина броя на оригиналния Top Gear и въпреки че е хубаво списание, едва ли някога ще имам време да го препрочитам, така че ако си от Бургас или София мога да те снабдя с малко остаряла автомобилна периодика.
Не бях чувал за Lacks Power, но доста добре описва списание с преобладаващи тунинговани френски малолитражки
Не бях чувал за Lacks Power, но доста добре описва списание с преобладаващи тунинговани френски малолитражки

George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Projektzwo
-
-
AGD написа:Ще погледна дали не съм ги изхвърлил и мога да ти подаря по 5-6 броя на Max Power и Redline, купувани между 2004-та и 2008-а. В един от броевете имаше една изцяло хромирана Е46-ца, която беше доста популярна. Почти съм сигурен, че имам и десетина броя на оригиналния Top Gear и въпреки че е хубаво списание, едва ли някога ще имам време да го препрочитам, така че ако си от Бургас или София мога да те снабдя с малко остаряла автомобилна периодика.
Благодаря колега, мен принципно ме интересува и он-лайн поръчка, но на отделни броеве, включително и по-стари, вече издадени, а не примерно абонамент за цяла година...
5 мнения
• Страница 1 от 1