списание Max Power, къде?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 200CE

списание Max Power, къде?

Мнение от Projektzwo » 21 Юли 2010, 14:02

Колеги, някой има ли представа къде се продават актуални или по-стари броеве на списание Max Power, ако не се лъжа съм виждал по някои от по-големите бензиностанции, но не ми е правило впечатление дали редовно ги зареждат или са някакви стари, изостанали бройки? За жалост не успях да намеря каквато и да било информация, освен он-лайн абонамент само за 1 година от чужбина, което на този етап не ме устройва.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Re: списание Max Power, къде?

Мнение от oxam » 21 Юли 2010, 14:58

Projektzwo написа:Колеги, някой има ли представа къде се продават актуални или по-стари броеве на списание Max Power, ако не се лъжа съм виждал по някои от по-големите бензиностанции, но не ми е правило впечатление дали редовно ги зареждат или са някакви стари, изостанали бройки? За жалост не успях да намеря каквато и да било информация, освен он-лайн абонамент само за 1 година от чужбина, което на този етап не ме устройва.

имаш предвид списание LACKS POWER :mhihi: :mhihi: ? тук е яко еквивалента на пернишки тунинг
Изображение Изображение Изображение Изображение

Аватар

Мнение от Projektzwo » 21 Юли 2010, 15:21

принципно си прав, но има статии заради които си заслужава, ето пример с броя от месец август:

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 21 Юли 2010, 23:05

Ще погледна дали не съм ги изхвърлил и мога да ти подаря по 5-6 броя на Max Power и Redline, купувани между 2004-та и 2008-а. В един от броевете имаше една изцяло хромирана Е46-ца, която беше доста популярна. Почти съм сигурен, че имам и десетина броя на оригиналния Top Gear и въпреки че е хубаво списание, едва ли някога ще имам време да го препрочитам, така че ако си от Бургас или София мога да те снабдя с малко остаряла автомобилна периодика.
Не бях чувал за Lacks Power, но доста добре описва списание с преобладаващи тунинговани френски малолитражки :)
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Аватар

Мнение от Projektzwo » 22 Юли 2010, 9:48

AGD написа:Ще погледна дали не съм ги изхвърлил и мога да ти подаря по 5-6 броя на Max Power и Redline, купувани между 2004-та и 2008-а. В един от броевете имаше една изцяло хромирана Е46-ца, която беше доста популярна. Почти съм сигурен, че имам и десетина броя на оригиналния Top Gear и въпреки че е хубаво списание, едва ли някога ще имам време да го препрочитам, така че ако си от Бургас или София мога да те снабдя с малко остаряла автомобилна периодика.
Не бях чувал за Lacks Power, но доста добре описва списание с преобладаващи тунинговани френски малолитражки :)

Благодаря колега, мен принципно ме интересува и он-лайн поръчка, но на отделни броеве, включително и по-стари, вече издадени, а не примерно абонамент за цяла година...
Изображение

Назад към Извън Темата