SSC Ulimate Aero във Варна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

SSC Ulimate Aero във Варна ...

Мнение от Penchev » 05 Авг 2010, 9:37

Колеги ,преди 5 минути е свършило интервюто на живо от Варна с притежателя на супер автомобила SSC Ulimate Aero .Аз лично не го гледах но жена ми ми звънна и казваше по телефона през това време какво се говори за автомобила , Витомир Саръиванов е водил интервюто.Най-общо това което чух по телефона е изключително спокоен тон у собственика , който каза ,че е платил около 300 000,00 лв данъци.Говореше с изключителна лекота са "ДДС-та" покрай колата и затова ,че сега ще си затваря най-близките писти на Серес и Истамбул за да си кара колата.От нова телевизия сигурно ще качат интервюто следобяд в сайта , гледайте го , аз също ще го изгледам.

Колко е изгнило всичко на тая територия българската ,а ... :bgflag: :puke:

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 05 Авг 2010, 12:50, променена общо 2 пъти
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Re: Veyron Grand Sport във Варна ...

Мнение от павката » 05 Авг 2010, 9:48

на марешки ssc аеро-маеро американската тоалетна,грозна,но скъпа...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Авг 2010, 9:49

Собственика се казва Веселин Марешки,притежава над 50-60 аптеки,бил е шофьор на некой си преди години,също така ще си купува и самолет,няма аптека в дърважата която да не го мрази заради ниските цени на които продава,твърди се че в аптеките не работят магистър-фармацевти а обикновен персонал-което е в разрез със закона,но пък очевидно на него не му пука...а и няма кой да го пипне

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 05 Авг 2010, 9:51

и него съда ще го пусне, няма се плашиш :banghead: :banghead:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Авг 2010, 10:08

Doberman_vas написа:и него съда ще го пусне, няма се плашиш :banghead: :banghead:

Глупости,той въобще няма да стигне до там,да не мислиш че е сам???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 05 Авг 2010, 10:10

:gives:
Мнооо ма кефи таз емотикона!
Има пари,има кола ...!
Ся да седне и той човека да плаче,че било криза разбираш ли!
А да му е честита!
И вместо да се радвате,че тука има коли,дето по света ги няма,Вий са тюхкате!
Елате пием по една :bchug: ,а по темата аз си го преместих вече у десно!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Авг 2010, 10:44

Е.Димитров написа:няма аптека в дърважата която да не го мрази заради ниските цени на които продава

Е*ахти помияра :!: как може да ги продава евтино тия лекарства... давайте да излизаме на стачка да си вдигне 3-йно цените че като се разболеем да се чудим от каде да извадим пари да си купим лекарства :banghead:
разбирам те че имаш предвид нелоялна конкуренция... но така освем нещо хубаво друго неможе да се постигне... другите аптеки ще са принудени да си продават продуктите само със 200% надценка а не както обикновенно със 700% :mrgreen: и така ще има по ниски цени за нас потребителите

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Авг 2010, 10:48

Аз не съм бил и няма да бъда завистлив човек - това го знаете пределно добре.На такива автомобили из Монако,Швейцария и отчасти в Лондон съм се радвал ,но зад волана им не седят тъмни субекти а хора с благородно потекло и световен бизнес ,хора на възраст и свръх висок социален статус.Виждаш такъв човек и ти става драго ,че е успял или ,че успява да съхрани бизнеса на неговите предци ;)

Тук в София преди вече сигурно 3 години се появи Вейрон за пръв път ,знаете на кого и тогава също на никой не се понрави изцепката ,сега наново циркове и аз съм сигурен ,че ако това се случи в светла европейска държава изпаднала в същия финансов колабс , веднага въпросното лице ще бъде разнищено до дупка и ако има някъде нещо най-малко нередно и колата ще е на трупчета и той някъде на "сигурно"

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Авг 2010, 10:54

Ogi написа:...

Обаче всички аптеки го мразят. По-точно аптекари. Пък цените, че са ниски, ниски са. Ама не фрапиращо. Тука има една, която се продават и по-евтино някой лекарства, така че не мисля, че си позволява да работи с неквалифициран персонал Марешки. Пък имал кола, скъпа, като си плаща данъците нещо ми се губи проблемът. Верно, че не са му е така дошли парите, но всеки си избира начин на живот.

Колега, Пенчев, наистина ти си може би най-малко завиждащият човек в този форум. И от най-големите фенове на петтици. Но само едно ще ти кажа - те ги 'фащат, ония ги пускат.

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Авг 2010, 11:01

Наистина има много аптеки, а от тях явно се печели достатъчно. Нормално е да си купи такава кола :shock:
Тук има една негова аптека и наистина е една от най-работещите в града

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 05 Авг 2010, 11:06

Може и да е силен сега, но при "Шланга" една стъпка на криво, и ще гледаме акция "Аптекарите"! ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Авг 2010, 11:10

bobi_maxo написа:Може и да е силен сега, но при "Шланга" една стъпка на криво, и ще гледаме акция "Аптекарите"! ;)

Да де, ама след т'ва ще излезе некой/некоя свиркаджийка, коят ще се хили мазно и ще обясни как разбираш ли доказателствата не били достатъчни :clap: .

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 05 Авг 2010, 11:21

Ryapoff написа:
bobi_maxo написа:Може и да е силен сега, но при "Шланга" една стъпка на криво, и ще гледаме акция "Аптекарите"! ;)

Да де, ама след т'ва ще излезе некой/некоя свиркаджийка, коят ще се хили мазно и ще обясни как разбираш ли доказателствата не били достатъчни :clap: .

Така е, доказателствата са недостатъчни, но "сухото" е прилично достатъчно!
Но да не отконяваме темата, важен е Марешки сега, на всички ни е интересен в момента.
То и "Вълчо" караше такова, и имаше "почитатели" и фенове.

http://www.moreto.net/im/2554.m250.jpg

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 05 Авг 2010, 11:52

Имал пари купил :mhihi:. Ето още малко по темата http://www.moreto.net/novini.php?n=95633&p=1

П.С. Пенчев можеш ли да коригираш заглавието, че между Бугати Вейрон Гранд Спорт и това SSC Ulimate Aero няма нищо общо ;)
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 05 Авг 2010, 11:55

някой,който е в този бранш,може да сподели къде е истината за аптеките му.
а иначе на кенефчето от варненските дупки,като му вдигнаха капака на двигателя и едното амортисьорче се откачи с пантата.....слабо качество :mrgreen:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Следваща

Назад към Извън Темата