SSC Ulimate Aero във Варна ...
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
SSC Ulimate Aero във Варна ...
Колеги ,преди 5 минути е свършило интервюто на живо от Варна с притежателя на супер автомобила SSC Ulimate Aero .Аз лично не го гледах но жена ми ми звънна и казваше по телефона през това време какво се говори за автомобила , Витомир Саръиванов е водил интервюто.Най-общо това което чух по телефона е изключително спокоен тон у собственика , който каза ,че е платил около 300 000,00 лв данъци.Говореше с изключителна лекота са "ДДС-та" покрай колата и затова ,че сега ще си затваря най-близките писти на Серес и Истамбул за да си кара колата.От нова телевизия сигурно ще качат интервюто следобяд в сайта , гледайте го , аз също ще го изгледам.
Колко е изгнило всичко на тая територия българската ,а ...
Георги Пенчев
Колко е изгнило всичко на тая територия българската ,а ...

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 05 Авг 2010, 12:50, променена общо 2 пъти
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Veyron Grand Sport във Варна ...
на марешки ssc аеро-маеро американската тоалетна,грозна,но скъпа...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Собственика се казва Веселин Марешки,притежава над 50-60 аптеки,бил е шофьор на некой си преди години,също така ще си купува и самолет,няма аптека в дърважата която да не го мрази заради ниските цени на които продава,твърди се че в аптеките не работят магистър-фармацевти а обикновен персонал-което е в разрез със закона,но пък очевидно на него не му пука...а и няма кой да го пипне
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
и него съда ще го пусне, няма се плашиш

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Doberman_vas написа:и него съда ще го пусне, няма се плашиш![]()
Глупости,той въобще няма да стигне до там,да не мислиш че е сам???
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда

Мнооо ма кефи таз емотикона!
Има пари,има кола ...!
Ся да седне и той човека да плаче,че било криза разбираш ли!
А да му е честита!
И вместо да се радвате,че тука има коли,дето по света ги няма,Вий са тюхкате!
Елате пием по една

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Е.Димитров написа:няма аптека в дърважата която да не го мрази заради ниските цени на които продава
Е*ахти помияра

разбирам те че имаш предвид нелоялна конкуренция... но така освем нещо хубаво друго неможе да се постигне... другите аптеки ще са принудени да си продават продуктите само със 200% надценка а не както обикновенно със 700%

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз не съм бил и няма да бъда завистлив човек - това го знаете пределно добре.На такива автомобили из Монако,Швейцария и отчасти в Лондон съм се радвал ,но зад волана им не седят тъмни субекти а хора с благородно потекло и световен бизнес ,хора на възраст и свръх висок социален статус.Виждаш такъв човек и ти става драго ,че е успял или ,че успява да съхрани бизнеса на неговите предци
Тук в София преди вече сигурно 3 години се появи Вейрон за пръв път ,знаете на кого и тогава също на никой не се понрави изцепката ,сега наново циркове и аз съм сигурен ,че ако това се случи в светла европейска държава изпаднала в същия финансов колабс , веднага въпросното лице ще бъде разнищено до дупка и ако има някъде нещо най-малко нередно и колата ще е на трупчета и той някъде на "сигурно"
Георги Пенчев

Тук в София преди вече сигурно 3 години се появи Вейрон за пръв път ,знаете на кого и тогава също на никой не се понрави изцепката ,сега наново циркове и аз съм сигурен ,че ако това се случи в светла европейска държава изпаднала в същия финансов колабс , веднага въпросното лице ще бъде разнищено до дупка и ако има някъде нещо най-малко нередно и колата ще е на трупчета и той някъде на "сигурно"
Георги Пенчев
Ogi написа:...
Обаче всички аптеки го мразят. По-точно аптекари. Пък цените, че са ниски, ниски са. Ама не фрапиращо. Тука има една, която се продават и по-евтино някой лекарства, така че не мисля, че си позволява да работи с неквалифициран персонал Марешки. Пък имал кола, скъпа, като си плаща данъците нещо ми се губи проблемът. Верно, че не са му е така дошли парите, но всеки си избира начин на живот.
Колега, Пенчев, наистина ти си може би най-малко завиждащият човек в този форум. И от най-големите фенове на петтици. Но само едно ще ти кажа - те ги 'фащат, ония ги пускат.
Наистина има много аптеки, а от тях явно се печели достатъчно. Нормално е да си купи такава кола
Тук има една негова аптека и наистина е една от най-работещите в града

Тук има една негова аптека и наистина е една от най-работещите в града
Може и да е силен сега, но при "Шланга" една стъпка на криво, и ще гледаме акция "Аптекарите"! 

bobi_maxo написа:Може и да е силен сега, но при "Шланга" една стъпка на криво, и ще гледаме акция "Аптекарите"!
Да де, ама след т'ва ще излезе некой/некоя свиркаджийка, коят ще се хили мазно и ще обясни как разбираш ли доказателствата не били достатъчни

Ryapoff написа:bobi_maxo написа:Може и да е силен сега, но при "Шланга" една стъпка на криво, и ще гледаме акция "Аптекарите"!
Да де, ама след т'ва ще излезе некой/некоя свиркаджийка, коят ще се хили мазно и ще обясни как разбираш ли доказателствата не били достатъчни.
Така е, доказателствата са недостатъчни, но "сухото" е прилично достатъчно!
Но да не отконяваме темата, важен е Марешки сега, на всички ни е интересен в момента.
То и "Вълчо" караше такова, и имаше "почитатели" и фенове.
http://www.moreto.net/im/2554.m250.jpg
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Имал пари купил
. Ето още малко по темата http://www.moreto.net/novini.php?n=95633&p=1
П.С. Пенчев можеш ли да коригираш заглавието, че между Бугати Вейрон Гранд Спорт и това SSC Ulimate Aero няма нищо общо

П.С. Пенчев можеш ли да коригираш заглавието, че между Бугати Вейрон Гранд Спорт и това SSC Ulimate Aero няма нищо общо

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
някой,който е в този бранш,може да сподели къде е истината за аптеките му.
а иначе на кенефчето от варненските дупки,като му вдигнаха капака на двигателя и едното амортисьорче се откачи с пантата.....слабо качество
а иначе на кенефчето от варненските дупки,като му вдигнаха капака на двигателя и едното амортисьорче се откачи с пантата.....слабо качество

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4