Добре е, ама ще се оправи...
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Добре е, ама ще се оправи...
Ами тогава, айде ми обяснете, за какво и е снесла 10хилки кеш на ръка
Сигурно щот е много убава
Тея смръдливи комунистически семейства, дори и в гроб да ги закопаш, пак ще измислят некаква схема да крадат

Тея смръдливи комунистически семейства, дори и в гроб да ги закопаш, пак ще измислят некаква схема да крадат

щото може да и ги е дължала... Представи си дължиш пари на някой, няма документ няма нищо и в един момент тои те вика да ти върне част от парите. И искачат качулките и те арестуват щото си изнудвал някой... Сериозно ли ви звучи жената на някой дето е публично разобличен като топлото да ходи да урежда неща при положение,че вече няма никаква власт в топлофикация...
AcOrP написа:щото може да и ги е дължала... Представи си дължиш пари на някой, няма документ няма нищо и в един момент тои те вика да ти върне част от парите. И искачат качулките и те арестуват щото си изнудвал някой... Сериозно ли ви звучи жената на някой дето е публично разобличен като топлото да ходи да урежда неща при положение,че вече няма никаква власт в топлофикация...
Иии що не ми дължи на мен некой 10 хилки

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
AcOrP написа:...Представи си дължиш пари на някой, няма документ няма нищо и в един момент тои те вика да ти върне част от парите. И искачат качулките и те арестуват щото си изнудвал някой...
Е ти сериозно вярваш ли на този "вариант"?

AcOrP написа:щото може да и ги е дължала... Представи си дължиш пари на някой, няма документ няма нищо и в един момент тои те вика да ти върне част от парите. И искачат качулките и те арестуват щото си изнудвал някой... Сериозно ли ви звучи жената на някой дето е публично разобличен като топлото да ходи да урежда неща при положение,че вече няма никаква власт в топлофикация...
варианта които казваш не е за 10 бона, а за цели 50

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
dimithur написа:AcOrP написа:щото може да и ги е дължала... Представи си дължиш пари на някой, няма документ няма нищо и в един момент тои те вика да ти върне част от парите. И искачат качулките и те арестуват щото си изнудвал някой... Сериозно ли ви звучи жената на някой дето е публично разобличен като топлото да ходи да урежда неща при положение,че вече няма никаква власт в топлофикация...
Иии що не ми дължи на мен некой 10 хилкиМного сериозно ми звучи даже, щото те са НАГЛИ, а са нагли щото са комунисти, а са комунисти щото обичат да цоцат от държавата. И да им е дължала 10к , както казваш, тея пари със сигурност са били окрадени от топлофикация/държавата .
Каква комунистка е тази твоя наборка, бе?

Без страх, без спирачка!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
dimithur написа: пак ще измислят некаква схема да крадат
Ха, спомням си сина му на Валйо топлото, като малък ми задигна 2 лева и си ги скри в обувката

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
MatriX_Fucked написа:
Каква комунистка е тази твоя наборка, бе?![]()
![]()
Е че то на Бузлоджа и набори има , за съжаление - дето ходят да маат кифтаци и да "вярват в червената идея" или там както им беше малоумния лозунг.
- Комунистка е щото се е оженила за дърт пръч с цел материална облага. Дъртия пръч е комунист => и тя е такава

Аз под комунист нямам предвид точно комунист, просто си го ползвам за обидна дума, както те са ползвали думата фашист

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе в тая държава всеки е виновен до доказване на противното
Е.Димитров написа:Абе в тая държава всеки е виновен до доказване на противното
Не позна. Всеки е виновен, ако няма пари да си плати - първо на съдиите, а после и на журналистите, че да му изчеткат имиджа

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Това е вероятно колкото и оправданието на автоджамбазите - Миии то валеше и аз да се скрия в тази колицааа-
Много случайни събития на куп - не са случайни!
Добре бе вие верно ли като видите тъмен субект в Х5, МЛ, Г класа, си мислите, че си е спечелил парите честно, с единствената мозъчна гънка в кратуната си
Те магистратите се ебават с Цеци, че следващата акция щяло да бъде "магистратите", ма верно ако ги окошари всичките, да видим кой ще ги пусне от ареста. 99% от тех са си за натам 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Някой хора са толково озлобени, че чак не осъзнават как са ги зомбирали
И какво страно има в това, че са задържали няква си там и са я пусали след като нямат нито едно доказателство срещу нея? Бахти злобарите, то във всяка тема едно и също, и същите хора! От къде имали пари, защо си карал колата с джапанки.... Мъка, мъка.... 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2