Добре е, ама ще се оправи...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Добре е, ама ще се оправи...

Мнение от xpl0d » 06 Авг 2010, 15:00

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3175551

Мдааа, как беше онова там...мармот шоколади...
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Добре е, ама ще се оправи...

Мнение от dimithur » 06 Авг 2010, 15:10

Ами тогава, айде ми обяснете, за какво и е снесла 10хилки кеш на ръка :dunno: Сигурно щот е много убава :evil:

Тея смръдливи комунистически семейства, дори и в гроб да ги закопаш, пак ще измислят некаква схема да крадат :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 06 Авг 2010, 15:17

щото може да и ги е дължала... Представи си дължиш пари на някой, няма документ няма нищо и в един момент тои те вика да ти върне част от парите. И искачат качулките и те арестуват щото си изнудвал някой... Сериозно ли ви звучи жената на някой дето е публично разобличен като топлото да ходи да урежда неща при положение,че вече няма никаква власт в топлофикация...

Аватар

Мнение от dimithur » 06 Авг 2010, 15:22

AcOrP написа:щото може да и ги е дължала... Представи си дължиш пари на някой, няма документ няма нищо и в един момент тои те вика да ти върне част от парите. И искачат качулките и те арестуват щото си изнудвал някой... Сериозно ли ви звучи жената на някой дето е публично разобличен като топлото да ходи да урежда неща при положение,че вече няма никаква власт в топлофикация...

Иии що не ми дължи на мен некой 10 хилки :mhihi: Много сериозно ми звучи даже, щото те са НАГЛИ, а са нагли щото са комунисти, а са комунисти щото обичат да цоцат от държавата. И да им е дължала 10к , както казваш, тея пари със сигурност са били окрадени от топлофикация/държавата . :!:
Н.Хайтов

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 06 Авг 2010, 15:24

AcOrP написа:...Представи си дължиш пари на някой, няма документ няма нищо и в един момент тои те вика да ти върне част от парите. И искачат качулките и те арестуват щото си изнудвал някой...

Е ти сериозно вярваш ли на този "вариант"?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 06 Авг 2010, 15:28

AcOrP написа:щото може да и ги е дължала... Представи си дължиш пари на някой, няма документ няма нищо и в един момент тои те вика да ти върне част от парите. И искачат качулките и те арестуват щото си изнудвал някой... Сериозно ли ви звучи жената на някой дето е публично разобличен като топлото да ходи да урежда неща при положение,че вече няма никаква власт в топлофикация...

варианта които казваш не е за 10 бона, а за цели 50 :shock: хаиде кажи ми Вальо топлото от къде ги е зел тия пари, че да ги даде на заем, дори и да си прав, че са си връщали заема пак трябва да има резачка за тях, че раздават крадени пари. Аз предлагам двугодишна неплатена отпука на всички съдии, и без това никаква работа не вършат и реална полза от тях няма ......

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 06 Авг 2010, 15:45

dimithur написа:

Иии що не ми дължи на мен некой 10 хилки :mhihi: Много сериозно ми звучи даже, щото те са НАГЛИ, а са нагли щото са комунисти, а са комунисти щото обичат да цоцат от държавата. И да им е дължала 10к , както казваш, тея пари със сигурност са били окрадени от топлофикация/държавата . :!:

Каква комунистка е тази твоя наборка, бе? :shock: :shock: :shock:
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 06 Авг 2010, 15:56

dimithur написа: пак ще измислят некаква схема да крадат :evil:

Ха, спомням си сина му на Валйо топлото, като малък ми задигна 2 лева и си ги скри в обувката :mrgreen:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Аватар

Мнение от dimithur » 06 Авг 2010, 16:40

MatriX_Fucked написа:
Каква комунистка е тази твоя наборка, бе? :shock: :shock: :shock:

Е че то на Бузлоджа и набори има , за съжаление - дето ходят да маат кифтаци и да "вярват в червената идея" или там както им беше малоумния лозунг.
- Комунистка е щото се е оженила за дърт пръч с цел материална облага. Дъртия пръч е комунист => и тя е такава :mhihi:

Аз под комунист нямам предвид точно комунист, просто си го ползвам за обидна дума, както те са ползвали думата фашист ;)
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Авг 2010, 17:41

Абе в тая държава всеки е виновен до доказване на противното

Аватар

Мнение от dimithur » 06 Авг 2010, 17:43

Е.Димитров написа:Абе в тая държава всеки е виновен до доказване на противното

Не позна. Всеки е виновен, ако няма пари да си плати - първо на съдиите, а после и на журналистите, че да му изчеткат имиджа :mhihi: Ма какво пък, навремето католическата църква е продавала индулгенции, са що пък господата магистрати да не продават корупциногенции, или там да им измислят некакво име. Тъкмо като е легално, па ще влизат некакви пари от данъци в държавната хазна и хер Флик ще е доволен :mhihi:
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 06 Авг 2010, 19:02

Това е вероятно колкото и оправданието на автоджамбазите - Миии то валеше и аз да се скрия в тази колицааа-
Много случайни събития на куп - не са случайни!
36436
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 06 Авг 2010, 20:33

Добре бе вие верно ли като видите тъмен субект в Х5, МЛ, Г класа, си мислите, че си е спечелил парите честно, с единствената мозъчна гънка в кратуната си :mhihi: Те магистратите се ебават с Цеци, че следващата акция щяло да бъде "магистратите", ма верно ако ги окошари всичките, да видим кой ще ги пусне от ареста. 99% от тех са си за натам :yes:
Н.Хайтов

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Авг 2010, 22:55

е сефте :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 07 Авг 2010, 0:15

Някой хора са толково озлобени, че чак не осъзнават как са ги зомбирали :kuku: И какво страно има в това, че са задържали няква си там и са я пусали след като нямат нито едно доказателство срещу нея? Бахти злобарите, то във всяка тема едно и също, и същите хора! От къде имали пари, защо си карал колата с джапанки.... Мъка, мъка.... :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата