Търся означения....
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Търся означения....
Някой дали може да ми намери линк към означенията на всички лампички на таблото, имам в предвид например за ръчната, за накладките и т.н.? Ако може да има за постари и за нови автомобили много ще съм благодарен. Аз се лутах из гугала ама нищо не намерих Wink
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Я да видим сега кво има в упътването между страница 13 и 20
Момчета тва упътване съм го качвал отдавна, имам и други, кажете ако ви трябва нещо още
http://free.data.bg/bmwpow/BMW/E39%20Manual%20Eng.pdf

Момчета тва упътване съм го качвал отдавна, имам и други, кажете ако ви трябва нещо още

http://free.data.bg/bmwpow/BMW/E39%20Manual%20Eng.pdf

BMW8@ много ти благодаря сега го прегледах, но има някои работи които ги няма описани, а точно те ме интересуват по-точно две лампи които не съм виждал да светят (може би нямам тези "екстри"), те се до лампата на тракшъна и едната е нещо като две коли от които едната задминава другата, а втората е стрелка нагоре с кръгче (голяма точка) в основата. ако ти или някой друг знаете за какво са (и споделите с невижият) ще съм Ви мнооооого благодарен. (пък ако сваря накой път да дойда на "Еко"-то ще черпя
)

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ами това със стрелката с кръгчето дето ми описваш ми прилича на индикацията на круиз контрола, а другото немога да се сетя 

означението за круиз контрола е долу в десния ъгъл, а тези двете са до лампата за тракшъна. А вчера питах за тях едно момче жичкаджия и върл фен на Марката и ми каза че по-добре да не ги виждам да светят тези лампи, щото като светната компа на колата е "капут" и да не си помислям да я паля камо ли да я карам (всъщност тръгна да ми обеснява "научно" ама аз като не разбирам от жици
)

6 мнения
• Страница 1 от 1