Търся означения....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Търся означения....

Мнение от Giorceto » 18 Юли 2005, 9:50

Някой дали може да ми намери линк към означенията на всички лампички на таблото, имам в предвид например за ръчната, за накладките и т.н.? Ако може да има за постари и за нови автомобили много ще съм благодарен. Аз се лутах из гугала ама нищо не намерих Wink
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 18 Юли 2005, 12:09

да наистина ако може и не е проблем на някой, защото и аз гледам таблото на Е39-ката като индиянец :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Юли 2005, 14:04

Я да видим сега кво има в упътването между страница 13 и 20 :winky:
Момчета тва упътване съм го качвал отдавна, имам и други, кажете ако ви трябва нещо още ;)
http://free.data.bg/bmwpow/BMW/E39%20Manual%20Eng.pdf
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 18 Юли 2005, 16:15

BMW8@ много ти благодаря сега го прегледах, но има някои работи които ги няма описани, а точно те ме интересуват по-точно две лампи които не съм виждал да светят (може би нямам тези "екстри"), те се до лампата на тракшъна и едната е нещо като две коли от които едната задминава другата, а втората е стрелка нагоре с кръгче (голяма точка) в основата. ако ти или някой друг знаете за какво са (и споделите с невижият) ще съм Ви мнооооого благодарен. (пък ако сваря накой път да дойда на "Еко"-то ще черпя :bchug: )

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Юли 2005, 18:01

Ами това със стрелката с кръгчето дето ми описваш ми прилича на индикацията на круиз контрола, а другото немога да се сетя :uups:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 19 Юли 2005, 9:25

означението за круиз контрола е долу в десния ъгъл, а тези двете са до лампата за тракшъна. А вчера питах за тях едно момче жичкаджия и върл фен на Марката и ми каза че по-добре да не ги виждам да светят тези лампи, щото като светната компа на колата е "капут" и да не си помислям да я паля камо ли да я карам (всъщност тръгна да ми обеснява "научно" ама аз като не разбирам от жици :uups: )

Назад към Извън Темата