Камерите.....
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Re: Камерите.....
"Това са шофьори, които са преминали покрай устройствата със скорост над 31 км/ч. "
Журналистите къртят 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Според КАТ в бюджета трябва да влизат между 3 и 5 млн. лв. на месец от глоби.
А от КАТ не само къртят, ами направо наглеят...

- nik4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м я някак си.
_65536_kb_sec_ написа:Според КАТ в бюджета трябва да влизат между 3 и 5 млн. лв. на месец от глоби.
А от КАТ не само къртят, ами направо наглеят...
Аз точно за това защото наглеят ходих преди няколко дни в кат заради някоя от двете камери към Благоевград.Беше неква чернобяла снимка с некви хвърчащи клони отсрани и се вижда колата отзад едвам едвам.Ограничението е 60,а аз сам карал с 93 това е на извънградски път не на населено място.Напълно съм съгласен с глобите,но нека да ги слагат тея камери така,че да вършат работа на наистина опасните места с кеф ще си плащам глобите,а те ги слагат така,че за да може да ти вземат някой лев където 100% заради знак останал още от соцвремената когато макс скорост на колите е била 120 си в нарушение.Разбирам да е неква неоправдано бърза скорост ама те тея направо си наглеят.И защото са много хитри снимката ми е от февруари а акта още не е написан защото трябвало да се прати до Благоевград и да ми го напишат там сега ще хапнат дървото тъй като се посъветвах с адвокат и срока за акт е 3 месеца и ще падне в съда а пък аз имам време за губене и ще се позанимавам с тях.

- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Ае ся, 1та камера на е79 е на пътя който минава покрай Благоевград. Има много знаци за ограниченията, даже има знак 60 на 500 метра преди камерата.
2рата камера е на лев завой (посока Благоевград-Сандански) и си има знак за ограничение. Винаги има тирове, безумни "карачи", "рацери" който настигат на пълна линия с безумни скорости в завойа където е камерата.
Аз лично съм бил много пъти на косъм до ПТП точно на този завой, защото на някой не му се чака и си мисли че е богопомазан. За другите камери не знам как е положението, ама тез 2 са оправдани според мен.
2рата камера е на лев завой (посока Благоевград-Сандански) и си има знак за ограничение. Винаги има тирове, безумни "карачи", "рацери" който настигат на пълна линия с безумни скорости в завойа където е камерата.
Аз лично съм бил много пъти на косъм до ПТП точно на този завой, защото на някой не му се чака и си мисли че е богопомазан. За другите камери не знам как е положението, ама тез 2 са оправдани според мен.
Последна промяна Luki Junior на 01 Сеп 2010, 15:23, променена общо 1 път
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
преди Благоевград има камера в Мурсалево и след това веднага на Благоевград на бензиностанцията Шел... за други извън града не знам.. в града има на американския, на автогарата(частната) и някъде улицата към еленово (14 полк ли се водеше или нешо такова)
Чакайте, че не разбирам нещо:
Да не би да искат да кажат, че ако скоростта ми е <31км/ч над ограничението, то камерата не снима?
Т.е.: при ограничение 50, камерата ще ме снима, само ако се движда с над 81км/ч?
Щото вчера ми се стори, че онази на пътя за Созопол, до бензиностанцията на Петрол ме изщрака с не повече от 75, при ограничение 60?!
Да не би да искат да кажат, че ако скоростта ми е <31км/ч над ограничението, то камерата не снима?
Т.е.: при ограничение 50, камерата ще ме снима, само ако се движда с над 81км/ч?
Щото вчера ми се стори, че онази на пътя за Созопол, до бензиностанцията на Петрол ме изщрака с не повече от 75, при ограничение 60?!
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
По принцип тези камери навсякъде казват по медиите, че са настроени да ловят от 31км/ч включително нагоре превишение на скоростта. Т.е. при ограничение 50, снима каращите с 80+км/ч. Така че може да не е снимала теб, а някой в твоята или в другата посока.
------
Но съдейки от статията, всеки, който кара с повече от 30км/ч е заснет
------
Но съдейки от статията, всеки, който кара с повече от 30км/ч е заснет
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Club BMW написа:Предпочитам да има камери, отколкото ченгета в храстите
Е това е

А по темата за камерите, мене последно ме снимаха в Пловдив на събора, при 50 с 83 ...прилично, к'во..Бях излязъл добре, комбито също. Габарити, халогени, едно такова изпънато
..ама гадините отказаха да ми дадът да си приснимам фотосесията, нито пък да ми дадът копие от оригиналите...Бяха си така готяни. Черно белички, около 10тина бройки, коя от коя по-хубава, с куолити като на HD Ама пък и майните и те са за бой ..бива ли пък на булевард 50 да забият. Аз вярно 'ида от град, където по-голямо от двулентово плато нямаме, ама все пак съм ходил и у столицата няколко пъти..И аз съм виждал улици, и булеварди, и магистрали, и чужбината съм виждал....На такова с по 3 ленти в едната посока, принципно 70-80 му слагат, ама майните...решили 50, няма лошо, нали пък бяха домакини на събора.....

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Момчета и мене ме щракна една камера м/у Нова и Ст. Загора (с. Подслон), навръщане видях всичко и ми се стъжни - мястото е било населено и е имало ограничение от 50 км/ч, а аз минах оттам точно с 120 или малко над 120..
Каква трябва да е глобата и колко време няма да си видя книжката ?
С тия камери работата ще стане да се модват номерата, както във филма " Траспортер " .. натискаш копче, хоп некъв измислен номер, и си караш както ти кеф, ако те спира КАТ за проверка пак натискаш копче и хоп .. твоя си номер и всичко точно 
Колегите тунери могат да се замислят по въпроса кое как може да стане
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
99ufo99 написа:С тия камери работата ще стане да се модват номерата, както във филма " Траспортер " .. натискаш копче, хоп некъв измислен номер, и си караш както ти кеф, ако те спира КАТ за проверка пак натискаш копче и хоп .. твоя си номер и всичко точно
Флекса, ПДЧ-то и цветният принтер - верните другари

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
BMW-E39 написа:Момчета и мене ме щракна една камера м/у Нова и Ст. Загора (с. Подслон), навръщане видях всичко и ми се стъжни - мястото е било населено и е имало ограничение от 50 км/ч, а аз минах оттам точно с 120 или малко над 120..
и мен същата камера ме овековечи посока бургас с около 110 \пада се след един десен завой\
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2