Камерите.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Камерите.....

Мнение от barty » 01 Сеп 2010, 10:05

Малко интересно инфо: http://www.cars.bg/autonews/curious/517

Извинявайте ако е публикувано :oops:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Re: Камерите.....

Мнение от ///M3 » 01 Сеп 2010, 10:44

"Това са шофьори, които са преминали покрай устройствата със скорост над 31 км/ч. "

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Журналистите къртят :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Сеп 2010, 11:03

Според КАТ в бюджета трябва да влизат между 3 и 5 млн. лв. на месец от глоби.

А от КАТ не само къртят, ами направо наглеят... :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м я някак си.

Мнение от nik4o » 01 Сеп 2010, 13:06

_65536_kb_sec_ написа:
Според КАТ в бюджета трябва да влизат между 3 и 5 млн. лв. на месец от глоби.

А от КАТ не само къртят, ами направо наглеят... :evil:

Аз точно за това защото наглеят ходих преди няколко дни в кат заради някоя от двете камери към Благоевград.Беше неква чернобяла снимка с некви хвърчащи клони отсрани и се вижда колата отзад едвам едвам.Ограничението е 60,а аз сам карал с 93 това е на извънградски път не на населено място.Напълно съм съгласен с глобите,но нека да ги слагат тея камери така,че да вършат работа на наистина опасните места с кеф ще си плащам глобите,а те ги слагат така,че за да може да ти вземат някой лев където 100% заради знак останал още от соцвремената когато макс скорост на колите е била 120 си в нарушение.Разбирам да е неква неоправдано бърза скорост ама те тея направо си наглеят.И защото са много хитри снимката ми е от февруари а акта още не е написан защото трябвало да се прати до Благоевград и да ми го напишат там сега ще хапнат дървото тъй като се посъветвах с адвокат и срока за акт е 3 месеца и ще падне в съда а пък аз имам време за губене и ще се позанимавам с тях.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 N46B20

Мнение от Luki Junior » 01 Сеп 2010, 13:41

Ае ся, 1та камера на е79 е на пътя който минава покрай Благоевград. Има много знаци за ограниченията, даже има знак 60 на 500 метра преди камерата.
2рата камера е на лев завой (посока Благоевград-Сандански) и си има знак за ограничение. Винаги има тирове, безумни "карачи", "рацери" който настигат на пълна линия с безумни скорости в завойа където е камерата.
Аз лично съм бил много пъти на косъм до ПТП точно на този завой, защото на някой не му се чака и си мисли че е богопомазан. За другите камери не знам как е положението, ама тез 2 са оправдани според мен.
Последна промяна Luki Junior на 01 Сеп 2010, 15:23, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 01 Сеп 2010, 14:36

преди Благоевград има камера в Мурсалево и след това веднага на Благоевград на бензиностанцията Шел... за други извън града не знам.. в града има на американския, на автогарата(частната) и някъде улицата към еленово (14 полк ли се водеше или нешо такова)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 01 Сеп 2010, 22:58

Чакайте, че не разбирам нещо:

Да не би да искат да кажат, че ако скоростта ми е <31км/ч над ограничението, то камерата не снима?
Т.е.: при ограничение 50, камерата ще ме снима, само ако се движда с над 81км/ч?

Щото вчера ми се стори, че онази на пътя за Созопол, до бензиностанцията на Петрол ме изщрака с не повече от 75, при ограничение 60?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 01 Сеп 2010, 23:12

По принцип тези камери навсякъде казват по медиите, че са настроени да ловят от 31км/ч включително нагоре превишение на скоростта. Т.е. при ограничение 50, снима каращите с 80+км/ч. Така че може да не е снимала теб, а някой в твоята или в другата посока. ;)

------
Но съдейки от статията, всеки, който кара с повече от 30км/ч е заснет :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 02 Сеп 2010, 0:28

Предпочитам да има камери, отколкото ченгета в храстите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 02 Сеп 2010, 3:03

Club BMW написа:Предпочитам да има камери, отколкото ченгета в храстите :mhihi:

Е това е :mhihi: :mhihi: :mhihi: :clap:

А по темата за камерите, мене последно ме снимаха в Пловдив на събора, при 50 с 83 ...прилично, к'во..Бях излязъл добре, комбито също. Габарити, халогени, едно такова изпънато :smoke: ..ама гадините отказаха да ми дадът да си приснимам фотосесията, нито пък да ми дадът копие от оригиналите...Бяха си така готяни. Черно белички, около 10тина бройки, коя от коя по-хубава, с куолити като на HD :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ама пък и майните и те са за бой ..бива ли пък на булевард 50 да забият. Аз вярно 'ида от град, където по-голямо от двулентово плато нямаме, ама все пак съм ходил и у столицата няколко пъти..И аз съм виждал улици, и булеварди, и магистрали, и чужбината съм виждал....На такова с по 3 ленти в едната посока, принципно 70-80 му слагат, ама майните...решили 50, няма лошо, нали пък бяха домакини на събора..... :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 02 Сеп 2010, 11:07

Момчета и мене ме щракна една камера м/у Нова и Ст. Загора (с. Подслон), навръщане видях всичко и ми се стъжни - мястото е било населено и е имало ограничение от 50 км/ч, а аз минах оттам точно с 120 или малко над 120..

Каква трябва да е глобата и колко време няма да си видя книжката ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 99ufo99 » 02 Сеп 2010, 12:02

С тия камери работата ще стане да се модват номерата, както във филма " Траспортер " .. натискаш копче, хоп некъв измислен номер, и си караш както ти кеф, ако те спира КАТ за проверка пак натискаш копче и хоп .. твоя си номер и всичко точно :)
Колегите тунери могат да се замислят по въпроса кое как може да стане :mhihi:
-- е39 530d -- my blue passion --

Един много талантлив Българин
http://www.eftimrusev.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 02 Сеп 2010, 12:32

99ufo99 написа:С тия камери работата ще стане да се модват номерата, както във филма " Траспортер " .. натискаш копче, хоп некъв измислен номер, и си караш както ти кеф, ако те спира КАТ за проверка пак натискаш копче и хоп .. твоя си номер и всичко точно :)
Колегите тунери могат да се замислят по въпроса кое как може да стане :mhihi:

Флекса, ПДЧ-то и цветният принтер - верните другари :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 02 Сеп 2010, 13:27

BMW-E39 написа:Момчета и мене ме щракна една камера м/у Нова и Ст. Загора (с. Подслон), навръщане видях всичко и ми се стъжни - мястото е било населено и е имало ограничение от 50 км/ч, а аз минах оттам точно с 120 или малко над 120..

Каква трябва да е глобата и колко време няма да си видя книжката ?

и мен същата камера ме овековечи посока бургас с около 110 \пада се след един десен завой\ :D , няма лошо , нека си ме имат за спомен , че бях и ухилен :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 02 Сеп 2010, 14:31

Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата