Една японска хиена в баварското семейство!
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Една японска хиена в баварското семейство!
Здравейте колеги : )
От скоро мога да се похваля с Honda Accord 1997, 1800 кубика бензин : )
За начало съм доста доволен, но ме спъна проблем с алармата!
Историята е следната: Паркирах, спуснах предните прозорци до долу, излязох и я заключих (От ключалката, в автокъщата ми казаха че нямала аларма). Наложи ми се да отворя дясната врата, обиколих около колата, отворих дясната врата с езичето през прозореца и след като запалих автомобила започна да свири клаксона и да мигат мигачите в синхрон. Явно колата отчита че някой и чупи прозореца и се опитва да влезе по интересния начин. Разкачил съм акомулатора и до там. Компютъра чака само да допра кабела до плюса и се почва едно свирене, едни фоерверки, направо ужас.. Събудих квартала.. Дайте някакъв акъл, че утре ще ми трябва колата сутринта, пък не ми се кара на клаксони..
От скоро мога да се похваля с Honda Accord 1997, 1800 кубика бензин : )
За начало съм доста доволен, но ме спъна проблем с алармата!
Историята е следната: Паркирах, спуснах предните прозорци до долу, излязох и я заключих (От ключалката, в автокъщата ми казаха че нямала аларма). Наложи ми се да отворя дясната врата, обиколих около колата, отворих дясната врата с езичето през прозореца и след като запалих автомобила започна да свири клаксона и да мигат мигачите в синхрон. Явно колата отчита че някой и чупи прозореца и се опитва да влезе по интересния начин. Разкачил съм акомулатора и до там. Компютъра чака само да допра кабела до плюса и се почва едно свирене, едни фоерверки, направо ужас.. Събудих квартала.. Дайте някакъв акъл, че утре ще ми трябва колата сутринта, пък не ми се кара на клаксони..

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Една японска хиена в баварското семейство!
Ти няма да можеш и да запалиш вероятно.
А иначе на прима виста пробвай да отключиш с ключа в ключалката и ако спре си капитан и си има заводска аларма
А иначе на прима виста пробвай да отключиш с ключа в ключалката и ако спре си капитан и си има заводска аларма

На мен ми направи впечатление следното.....бях оставил леко отворено шоф.стъкло на Е39-ката,и я бях закл....исках да зема нещо от нея и бръкнах през джама да я отворя за да не ходя за ключовете...дърпам нагоре лостчето.....то се прибира обратно
дърпам пак лостчето,ама тоя път с другата ръка дърпам и дръжката отвън
.....и пак неще
....викам си,еми добре......ше бъркам по надолу
дърпам вътрешната дръжка
.....пак неще
........после го пробвах това и на 4-те стъкла и пак така
Не че е проблем да я отвори все малко по-запознат,ама ме изненада това
П.С Сори че не е по темата,ако може да НЕ споделяте в темата как се отключва Е39

П.С Сори че не е по темата,ако може да НЕ споделяте в темата как се отключва Е39

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
meha написа:На мен ми направи впечатление следното.....бях оставил леко отворено шоф.стъкло на Е39-ката,и я бях закл....исках да зема нещо от нея и бръкнах през джама да я отворя за да не ходя за ключовете...дърпам нагоре лостчето.....то се прибира обратнодърпам пак лостчето,ама тоя път с другата ръка дърпам и дръжката отвън
.....и пак неще
....викам си,еми добре......ше бъркам по надолу
дърпам вътрешната дръжка
.....пак неще
........после го пробвах това и на 4-те стъкла и пак така
![]()
![]()
![]()
Toва още от късните Е32 през 86-та го има, само че там грам не мърда палеца

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Toва го имат даже да няма аларма...просто трябва да се заключи от ключа, не от бутона за централното 

- LizarD
- ентусиаст
-
Оправих си проблема
Иначе това с Е39-тките намирисва на изкуствен интелект 

LizarD написа:Оправих си проблемаИначе това с Е39-тките намирисва на изкуствен интелект
е кажи как де

- LizarD
- ентусиаст
-
Алармаджия - прекара ми прекъсвач и сега ако се случи отново само рестартирам алармата и всичко е наред.

8 мнения
• Страница 1 от 1