Една японска хиена в баварското семейство!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Една японска хиена в баварското семейство!

Мнение от LizarD » 20 Сеп 2010, 0:52

Здравейте колеги : )

От скоро мога да се похваля с Honda Accord 1997, 1800 кубика бензин : )
За начало съм доста доволен, но ме спъна проблем с алармата!
Историята е следната: Паркирах, спуснах предните прозорци до долу, излязох и я заключих (От ключалката, в автокъщата ми казаха че нямала аларма). Наложи ми се да отворя дясната врата, обиколих около колата, отворих дясната врата с езичето през прозореца и след като запалих автомобила започна да свири клаксона и да мигат мигачите в синхрон. Явно колата отчита че някой и чупи прозореца и се опитва да влезе по интересния начин. Разкачил съм акомулатора и до там. Компютъра чака само да допра кабела до плюса и се почва едно свирене, едни фоерверки, направо ужас.. Събудих квартала.. Дайте някакъв акъл, че утре ще ми трябва колата сутринта, пък не ми се кара на клаксони..
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Една японска хиена в баварското семейство!

Мнение от cod-cdbp » 20 Сеп 2010, 9:00

Ти няма да можеш и да запалиш вероятно.
А иначе на прима виста пробвай да отключиш с ключа в ключалката и ако спре си капитан и си има заводска аларма :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 21 Сеп 2010, 17:17

На мен ми направи впечатление следното.....бях оставил леко отворено шоф.стъкло на Е39-ката,и я бях закл....исках да зема нещо от нея и бръкнах през джама да я отворя за да не ходя за ключовете...дърпам нагоре лостчето.....то се прибира обратно :shock: дърпам пак лостчето,ама тоя път с другата ръка дърпам и дръжката отвън :mhihi: .....и пак неще :shock: ....викам си,еми добре......ше бъркам по надолу :mhihi: дърпам вътрешната дръжка :mhihi: .....пак неще :shock: ........после го пробвах това и на 4-те стъкла и пак така :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Не че е проблем да я отвори все малко по-запознат,ама ме изненада това :lalala:

П.С Сори че не е по темата,ако може да НЕ споделяте в темата как се отключва Е39 :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Сеп 2010, 17:45

meha написа:На мен ми направи впечатление следното.....бях оставил леко отворено шоф.стъкло на Е39-ката,и я бях закл....исках да зема нещо от нея и бръкнах през джама да я отворя за да не ходя за ключовете...дърпам нагоре лостчето.....то се прибира обратно :shock: дърпам пак лостчето,ама тоя път с другата ръка дърпам и дръжката отвън :mhihi: .....и пак неще :shock: ....викам си,еми добре......ше бъркам по надолу :mhihi: дърпам вътрешната дръжка :mhihi: .....пак неще :shock: ........после го пробвах това и на 4-те стъкла и пак така :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Не че е проблем да я отвори все малко по-запознат,ама ме изненада това :lalala:

П.С Сори че не е по темата,ако може да НЕ споделяте в темата как се отключва Е39 :mhihi:

Toва още от късните Е32 през 86-та го има, само че там грам не мърда палеца :ok:
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 21 Сеп 2010, 19:05

Toва го имат даже да няма аларма...просто трябва да се заключи от ключа, не от бутона за централното 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 21 Сеп 2010, 23:23

Оправих си проблема :) Иначе това с Е39-тките намирисва на изкуствен интелект :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 23 Сеп 2010, 9:12

LizarD написа:Оправих си проблема :) Иначе това с Е39-тките намирисва на изкуствен интелект :mhihi:

е кажи как де :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 25 Сеп 2010, 0:30

Алармаджия - прекара ми прекъсвач и сега ако се случи отново само рестартирам алармата и всичко е наред.
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата