Относно публикуването на обяви!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е30 320i кабрио

Относно публикуването на обяви!!!

Мнение от maniak320 » 22 Ное 2010, 22:01

Приятели имам един въпрос: Защо трябва да съм стар член (поне на 12 месеца) или да имам 100 мнения за да мога да пускам обява? Не мога да разбера политиката на форума или по точно политиката на администратори, модератори и каквито и да са там умници? Моля последните да не се обиждат. Благодаря Ви предварително

старши ентусиаст
Аватар

Re: Относно публикуването на обяви!!!

Мнение от uCnaHeTcA » 23 Ное 2010, 0:44

maniak320 написа:Приятели имам един въпрос: Защо трябва да съм стар член (поне на 12 месеца) или да имам 100 мнения за да мога да пускам обява? Не мога да разбера политиката на форума или по точно политиката на администратори, модератори и каквито и да са там умници? Моля последните да не се обиждат. Благодаря Ви предварително

Една от причините, ако мога да отговоря, е - има хора, които се регистрират само, за да си продадат чаркалаците или колата и това спря да се толерира... Въпреки, че някои се правят на хитри, но се прави всички възможно да се спрат тия "мишоци" . Та това е част от политиката на тия "умници" :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Baca®di » 23 Ное 2010, 0:54

Отговора на въпроса ти е:

Първо, защото това е клуб, с история, навици и порядки, с които се съгласяваш при регистрацията си. Някак си не е готино да се регистрираш и при първото недоволство да наречеш хората от клуба "умници". Само това изказване е достатъчно основание да има ограничения относно публикациите!

Второ, защото за някои това е място да направят далаверката и да си бият камшика. А идеята на форума, респективно клуба, е да събере една общност от хора, обединени от обща идея, която не е купувам-продавам. Разделите с обяви ги приеми като бонус. А ако искаш да търгуваш вече си има други правила и те са финансови. Плащаш си, за да ползваш форума за търговия и си предлагаш стоката :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 23 Ное 2010, 0:56

Друга причина е че най-вероятно съществуват хора които си правят регистрация за продават части със съмнително минало и после някой изпищява.Ако се замислиш , можеш да откриеш куп подобни причини, ако се задържиш като посетител в този форум след време и ти ще си на такова мнение :bchug:
Освен всичко друго това е практика в много форуми където битпазара върви :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Ное 2010, 0:59

Baca®di написа:Отговора на въпроса ти е:

Първо, защото това е клуб, с история, навици и порядки, с които се съгласяваш при регистрацията си. Някак си не е готино да се регистрираш и при първото недоволство да наречеш хората от клуба "умници". Само това изказване е достатъчно основание да има ограничения относно публикациите!

Второ, защото за някои това е място да направят далаверката и да си бият камшика. А идеята на форума, респективно клуба, е да събере една общност от хора, обединени от обща идея, която не е купувам-продавам. Разделите с обяви ги приеми като бонус. А ако искаш да търгуваш вече си има други правила и те са финансови. Плащаш си, за да ползваш форума за търговия и си предлагаш стоката :winky:

мисля, че след този пост няма какво повече да се каже по въпроса.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Назад към Извън Темата