Относно публикуването на обяви!!!
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- maniak320
- Потребител
-
- Кара: Е30 320i кабрио
Относно публикуването на обяви!!!
Приятели имам един въпрос: Защо трябва да съм стар член (поне на 12 месеца) или да имам 100 мнения за да мога да пускам обява? Не мога да разбера политиката на форума или по точно политиката на администратори, модератори и каквито и да са там умници? Моля последните да не се обиждат. Благодаря Ви предварително
Re: Относно публикуването на обяви!!!
maniak320 написа:Приятели имам един въпрос: Защо трябва да съм стар член (поне на 12 месеца) или да имам 100 мнения за да мога да пускам обява? Не мога да разбера политиката на форума или по точно политиката на администратори, модератори и каквито и да са там умници? Моля последните да не се обиждат. Благодаря Ви предварително
Една от причините, ако мога да отговоря, е - има хора, които се регистрират само, за да си продадат чаркалаците или колата и това спря да се толерира... Въпреки, че някои се правят на хитри, но се прави всички възможно да се спрат тия "мишоци" . Та това е част от политиката на тия "умници"

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
Отговора на въпроса ти е:
Първо, защото това е клуб, с история, навици и порядки, с които се съгласяваш при регистрацията си. Някак си не е готино да се регистрираш и при първото недоволство да наречеш хората от клуба "умници". Само това изказване е достатъчно основание да има ограничения относно публикациите!
Второ, защото за някои това е място да направят далаверката и да си бият камшика. А идеята на форума, респективно клуба, е да събере една общност от хора, обединени от обща идея, която не е купувам-продавам. Разделите с обяви ги приеми като бонус. А ако искаш да търгуваш вече си има други правила и те са финансови. Плащаш си, за да ползваш форума за търговия и си предлагаш стоката
Първо, защото това е клуб, с история, навици и порядки, с които се съгласяваш при регистрацията си. Някак си не е готино да се регистрираш и при първото недоволство да наречеш хората от клуба "умници". Само това изказване е достатъчно основание да има ограничения относно публикациите!
Второ, защото за някои това е място да направят далаверката и да си бият камшика. А идеята на форума, респективно клуба, е да събере една общност от хора, обединени от обща идея, която не е купувам-продавам. Разделите с обяви ги приеми като бонус. А ако искаш да търгуваш вече си има други правила и те са финансови. Плащаш си, за да ползваш форума за търговия и си предлагаш стоката

Друга причина е че най-вероятно съществуват хора които си правят регистрация за продават части със съмнително минало и после някой изпищява.Ако се замислиш , можеш да откриеш куп подобни причини, ако се задържиш като посетител в този форум след време и ти ще си на такова мнение
Освен всичко друго това е практика в много форуми където битпазара върви

Освен всичко друго това е практика в много форуми където битпазара върви

Baca®di написа:Отговора на въпроса ти е:
мисля, че след този пост няма какво повече да се каже по въпроса.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
5 мнения
• Страница 1 от 1