Кандидатстване с Биология??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Кандидатстване с Биология??

Мнение от Пинтев » 12 Яну 2011, 17:21

Добър ден на всички колеги.Реших тази година да кандидатствам с Биология с СУ.Днес за записах и на курсовете към университета,обаче искам да помоля някой колега ако има темите,ако може да ми ги даде или да си ги преснимам,защото днес като попитах,ми казаха че на уроците това което си запишеш това ще е,и няма да имаме възможност отнякъде да си ги снимаме.Ако може някой да помогне-за София става дума. :bchug: :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Кандидатстване с Биология??

Мнение от MatriX_Fucked » 12 Яну 2011, 17:28

Колега, аз имам теми, ама са на 150 години. Поинтересувай се дали стари теми - отреди 2000-та :oops: ще ти свършат работа.
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 12 Яну 2011, 17:32

Във форума на СУ ще намериш много по-адекватна помощ относно кандидатстудентската кампания, теми, учебници и т.н. всичко което те интересува.
За жалост по биология нищо нямам аз... кандидатствала съм с български и литература.

Иначе погледни конспекта за изпита - отново на сайта на СУ www.uni-sofia.bg има много информация. Ти можеш и сам да си напишеш темите - на курса може да питаш например кои учебници препоръчват и ги научаваш. Поне в биологията няма 10931093102 мнения като в литературата и нещата са по-обективни.. и в който и учебник да четеш - то е все едно и също.
Знаех ги преди кои учебници са добре д аучиш от тях, но вече съм забравила.
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 12 Яну 2011, 17:32

Като започна,курсовете ще видя какво предподават,предполагам ще ми дадат конспект.Ако не е тайна пиши ми ти каква сепециалност си кандидатствал :P На Л.с ако искаш ми пиши :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 12 Яну 2011, 23:19

Медицина в МУ-то, ама изкарах и една биология в СУ, ей така, за всеки случай! :)
Без страх, без спирачка!

Назад към Извън Темата