Кандидатстване с Биология??
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Кандидатстване с Биология??
Добър ден на всички колеги.Реших тази година да кандидатствам с Биология с СУ.Днес за записах и на курсовете към университета,обаче искам да помоля някой колега ако има темите,ако може да ми ги даде или да си ги преснимам,защото днес като попитах,ми казаха че на уроците това което си запишеш това ще е,и няма да имаме възможност отнякъде да си ги снимаме.Ако може някой да помогне-за София става дума.

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: Кандидатстване с Биология??
Колега, аз имам теми, ама са на 150 години. Поинтересувай се дали стари теми - отреди 2000-та
ще ти свършат работа.

Без страх, без спирачка!
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Във форума на СУ ще намериш много по-адекватна помощ относно кандидатстудентската кампания, теми, учебници и т.н. всичко което те интересува.
За жалост по биология нищо нямам аз... кандидатствала съм с български и литература.
Иначе погледни конспекта за изпита - отново на сайта на СУ www.uni-sofia.bg има много информация. Ти можеш и сам да си напишеш темите - на курса може да питаш например кои учебници препоръчват и ги научаваш. Поне в биологията няма 10931093102 мнения като в литературата и нещата са по-обективни.. и в който и учебник да четеш - то е все едно и също.
Знаех ги преди кои учебници са добре д аучиш от тях, но вече съм забравила.
За жалост по биология нищо нямам аз... кандидатствала съм с български и литература.
Иначе погледни конспекта за изпита - отново на сайта на СУ www.uni-sofia.bg има много информация. Ти можеш и сам да си напишеш темите - на курса може да питаш например кои учебници препоръчват и ги научаваш. Поне в биологията няма 10931093102 мнения като в литературата и нещата са по-обективни.. и в който и учебник да четеш - то е все едно и също.
Знаех ги преди кои учебници са добре д аучиш от тях, но вече съм забравила.
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Като започна,курсовете ще видя какво предподават,предполагам ще ми дадат конспект.Ако не е тайна пиши ми ти каква сепециалност си кандидатствал
На Л.с ако искаш ми пиши 

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Медицина в МУ-то, ама изкарах и една биология в СУ, ей така, за всеки случай! 

Без страх, без спирачка!
5 мнения
• Страница 1 от 1