Поредната малоумна идея - винетки за центъра на София
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Поредната малоумна идея - винетки за центъра на София
http://www.segabg.com/26092005/p0020021.asp
Тия съвсем се побъркаха! Гледат да ни дерат максимално
Ако това стане реалност за пореден път ще се убедя в малоумието на управниците ни

Тия съвсем се побъркаха! Гледат да ни дерат максимално

Ако това стане реалност за пореден път ще се убедя в малоумието на управниците ни

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
RE:
Тъпите общинари (все ми е тая леваци, десняци средняци) да отдадат терени за строеж (на концесия, под наем, на общо основание или там на к'жот ги измислят) на многоетажни паркинги вместо бизнесцентрове. То не знам в тая държава има ли толко фирми че да ги напълнят тия центрове!
NO COMMENT!
NO COMMENT!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
тея се оляха бе
момчета мога да ви намера хубави колела на ниски цени
за тех нема
винетки

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Тия махнаха лепенките на застрахователите под предлог, че пречили на видимостта и са ни карат да си лепиме секви дивотии 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей полудявам бееее
Тия лайняри съвсем за добитък ни помислиха ! Ще ми говори някой си ,че само по тоя начин може да се намали движението в центъра
Ей ,хората по света в условия на върхов трафик,си доизграждат пътната мрежа,строят надлези,кръгови движения,уширяват пътищата си колкото е възможно а ние тук едва ли не ще забраняваме на водачите на ЛМПС-та да влизат в централната част на града,боже,боже ...
Който се е изнесъл навреме и устроил по света без значение къде ,най-добре е направил
Това тук е измет в астрономически количества,само не и държава/управа
Георги Пенчев

Тия лайняри съвсем за добитък ни помислиха ! Ще ми говори някой си ,че само по тоя начин може да се намали движението в центъра

Ей ,хората по света в условия на върхов трафик,си доизграждат пътната мрежа,строят надлези,кръгови движения,уширяват пътищата си колкото е възможно а ние тук едва ли не ще забраняваме на водачите на ЛМПС-та да влизат в централната част на града,боже,боже ...

Който се е изнесъл навреме и устроил по света без значение къде ,най-добре е направил

Георги Пенчев
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
........
Е знаете ли кога ще си купя винетка-без значение за къде-за София или за извън нея-НИКОГА!!!!!! Досега НЕ съм си купил и НЯМА да си купя-да го лапат скапаните общинари и други гадни ТВАРИ!!!!
А иначе Пенчев е напълно прав-тва е всякаква измет, простаци и мазни лапачи, но не и управа. Нема оправия тука-тва е кочина, а не държава-Евала на всички, които си идват тука само за празници и изключителни поводи!!!!!!!!
А иначе Пенчев е напълно прав-тва е всякаква измет, простаци и мазни лапачи, но не и управа. Нема оправия тука-тва е кочина, а не държава-Евала на всички, които си идват тука само за празници и изключителни поводи!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
ееееееееее мама им деба който и да туриме там все ше е 1 да им го тура
вместо да мислят как да откажат хората от колите им по-добре да измислят как да подобрят инфраструктурата на града
и искат да ми кажат че трябва да минавам през околовръстното (че и то не става за нищо) за да стигна до люлин например - представям си какво ще стане пък там.. може и винетка за околовръстно да измислят
ама на никой не му пука че по улиците зеят ебати кратерите важното е пари да се взимат ..
и после младите хора бягали... МИ ЩЕ БЯГАТ няма да седят тука да се подиграват с тях .... а циганите се множат и нарая тва ще стане една циганска държава

и искат да ми кажат че трябва да минавам през околовръстното (че и то не става за нищо) за да стигна до люлин например - представям си какво ще стане пък там.. може и винетка за околовръстно да измислят

и после младите хора бягали... МИ ЩЕ БЯГАТ няма да седят тука да се подиграват с тях .... а циганите се множат и нарая тва ще стане една циганска държава

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Re: RE:
turboto написа:Тъпите общинари (все ми е тая леваци, десняци средняци) да отдадат терени за строеж (на концесия, под наем, на общо основание или там на к'жот ги измислят) на многоетажни паркинги вместо бизнесцентрове. То не знам в тая държава има ли толко фирми че да ги напълнят тия центрове!
NO COMMENT!
не става батка - ако ще се прави бизнес център, магазини, жилища или нещо подобно възвръщаемостта на инвестициите са по-големи

особено пък в българската действителност където всеки ще паркира на улицата ако има свободно място , ако няма и е мнооого на зор чак тогава евентуално би се качил на паркинга

П.С. аз лично като трябва да ида някъде на центъра си хващам такси - няма да стана по-беден ако се разделя с 5лв. но ще си спестя доста време и нерви, а и не се знае докато обикалям да си търся място дали няма да изгоря бензин за повече от 5-те лв. които ще дам на бакшиша

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: RE:
DEFLEPPARD написа:turboto написа:Тъпите общинари (все ми е тая леваци, десняци средняци) да отдадат терени за строеж (на концесия, под наем, на общо основание или там на к'жот ги измислят) на многоетажни паркинги вместо бизнесцентрове. То не знам в тая държава има ли толко фирми че да ги напълнят тия центрове!
NO COMMENT!
не става батка - ако ще се прави бизнес център, магазини, жилища или нещо подобно възвръщаемостта на инвестициите са по-големиоттам и цената на земята се качва
ако тръгнеш да купуваш земя за да правиш паркинг не можеш да си позволиш да дадеш парите които се дават за зема за търговски център щото възвръщаемостта е 3-4 пъти по-малка
оттам и цената на земята ще падне, а нали се сещаш че няма такъв луд дето да вземе 5лв. за една земя ако може да вземе 15?
същото е и с концесията, и с наема и с всичките там варианти които си изброил
![]()
особено пък в българската действителност където всеки ще паркира на улицата ако има свободно място , ако няма и е мнооого на зор чак тогава евентуално би се качил на паркингатва са 1-2 лева бе... как така ще ги дадат ?
да не говорим че паркинга може да е на цели 3-400 метра от мястото където отиваме.... що пък да не спрем на 20 метра на улицата а? докато мисленето ни е такова - няма да прокопсат дори и паркинзите, то е ясно
П.С. аз лично като трябва да ида някъде на центъра си хващам такси - няма да стана по-беден ако се разделя с 5лв. но ще си спестя доста време и нерви, а и не се знае докато обикалям да си търся място дали няма да изгоря бензин за повече от 5-те лв. които ще дам на бакшиша
Прав си, но забрави да споменеш, че не само манталитета на шофьорите е такъв, а и на тези които строят.Сега в София, ако има 250 000 автомобила след 10 години ще има 500 000 и мисълта ми е, че все някога местата по тротоарите ще свършат.. или ще е толкова трудно да си намериш, че ще трябва цял ден да обикаляш.Та, ако някой направи един паркинг на няколко етажа.. и няколко подземни според мен ще си избие парите и ще печели добре, но тук всеки е свикнал да се нагушва с пари за 3-4г и едва ли някой ще го направи.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
То нали плужаците го мислиха да праат големи паркинги ма като се намислиха решиха че няма да има файда за тях а само за изнемощялия софиянец 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3