Поредната малоумна идея - винетки за центъра на София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Поредната малоумна идея - винетки за центъра на София

Мнение от X-citer » 26 Сеп 2005, 15:33

http://www.segabg.com/26092005/p0020021.asp

Тия съвсем се побъркаха! Гледат да ни дерат максимално :evil:
Ако това стане реалност за пореден път ще се убедя в малоумието на управниците ни :maad: :ranting: :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 26 Сеп 2005, 15:42

супер, ще мога да си карам по-спокойно там

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 26 Сеп 2005, 16:45

Fking написа:супер, ще мога да си карам по-спокойно там

Това сериозно ли го мислиш :confused: :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 26 Сеп 2005, 16:54

X-citer написа:
Fking написа:супер, ще мога да си карам по-спокойно там

Това сериозно ли го мислиш :confused: :roll:

пример от преди няколко седмици
закъснявам за среща в офис на една от перпендикулярните на витошка улички, 20мин търся къде да паркирам....

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

RE:

Мнение от turboto » 26 Сеп 2005, 17:12

Тъпите общинари (все ми е тая леваци, десняци средняци) да отдадат терени за строеж (на концесия, под наем, на общо основание или там на к'жот ги измислят) на многоетажни паркинги вместо бизнесцентрове. То не знам в тая държава има ли толко фирми че да ги напълнят тия центрове!

NO COMMENT!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 26 Сеп 2005, 18:12

тея се оляха бе :evil: :OT: момчета мога да ви намера хубави колела на ниски цени :D за тех нема :D винетки
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 26 Сеп 2005, 18:29

no comment :evil:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 26 Сеп 2005, 18:34

Scott написа:... за тех нема :D винетки

За сега :mhihi: :D
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 26 Сеп 2005, 18:36

Тия махнаха лепенките на застрахователите под предлог, че пречили на видимостта и са ни карат да си лепиме секви дивотии :mhihi:
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Сеп 2005, 18:44

Ей полудявам бееее :evil: :evil: :banghead: :censored: :ranting: :gay:

Тия лайняри съвсем за добитък ни помислиха ! Ще ми говори някой си ,че само по тоя начин може да се намали движението в центъра :help:

Ей ,хората по света в условия на върхов трафик,си доизграждат пътната мрежа,строят надлези,кръгови движения,уширяват пътищата си колкото е възможно а ние тук едва ли не ще забраняваме на водачите на ЛМПС-та да влизат в централната част на града,боже,боже ... :nono:

Който се е изнесъл навреме и устроил по света без значение къде ,най-добре е направил :!: Това тук е измет в астрономически количества,само не и държава/управа :maad: :maad:

Георги Пенчев
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

........

Мнение от Тоо Cool » 26 Сеп 2005, 19:56

Е знаете ли кога ще си купя винетка-без значение за къде-за София или за извън нея-НИКОГА!!!!!! Досега НЕ съм си купил и НЯМА да си купя-да го лапат скапаните общинари и други гадни ТВАРИ!!!!
А иначе Пенчев е напълно прав-тва е всякаква измет, простаци и мазни лапачи, но не и управа. Нема оправия тука-тва е кочина, а не държава-Евала на всички, които си идват тука само за празници и изключителни поводи!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 26 Сеп 2005, 20:28

ееееееееее мама им деба който и да туриме там все ше е 1 да им го тура :!: вместо да мислят как да откажат хората от колите им по-добре да измислят как да подобрят инфраструктурата на града :!:
и искат да ми кажат че трябва да минавам през околовръстното (че и то не става за нищо) за да стигна до люлин например - представям си какво ще стане пък там.. може и винетка за околовръстно да измислят :!: :?: :!: :?: ама на никой не му пука че по улиците зеят ебати кратерите важното е пари да се взимат .. :!:
и после младите хора бягали... МИ ЩЕ БЯГАТ няма да седят тука да се подиграват с тях .... а циганите се множат и нарая тва ще стане една циганска държава :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Re: RE:

Мнение от DEFLEPPARD » 27 Сеп 2005, 7:09

turboto написа:Тъпите общинари (все ми е тая леваци, десняци средняци) да отдадат терени за строеж (на концесия, под наем, на общо основание или там на к'жот ги измислят) на многоетажни паркинги вместо бизнесцентрове. То не знам в тая държава има ли толко фирми че да ги напълнят тия центрове!

NO COMMENT!

не става батка - ако ще се прави бизнес център, магазини, жилища или нещо подобно възвръщаемостта на инвестициите са по-големи :arrow: оттам и цената на земята се качва :idea: ако тръгнеш да купуваш земя за да правиш паркинг не можеш да си позволиш да дадеш парите които се дават за зема за търговски център щото възвръщаемостта е 3-4 пъти по-малка :idea: оттам и цената на земята ще падне, а нали се сещаш че няма такъв луд дето да вземе 5лв. за една земя ако може да вземе 15? :) същото е и с концесията, и с наема и с всичките там варианти които си изброил :idea:
особено пък в българската действителност където всеки ще паркира на улицата ако има свободно място , ако няма и е мнооого на зор чак тогава евентуално би се качил на паркинга :arrow: тва са 1-2 лева бе... как така ще ги дадат ? ;) да не говорим че паркинга може да е на цели 3-400 метра от мястото където отиваме.... що пък да не спрем на 20 метра на улицата а? докато мисленето ни е такова - няма да прокопсат дори и паркинзите, то е ясно ;)
П.С. аз лично като трябва да ида някъде на центъра си хващам такси - няма да стана по-беден ако се разделя с 5лв. но ще си спестя доста време и нерви, а и не се знае докато обикалям да си търся място дали няма да изгоря бензин за повече от 5-те лв. които ще дам на бакшиша ;)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Re: RE:

Мнение от SlipKnoT » 27 Сеп 2005, 11:01

DEFLEPPARD написа:
turboto написа:Тъпите общинари (все ми е тая леваци, десняци средняци) да отдадат терени за строеж (на концесия, под наем, на общо основание или там на к'жот ги измислят) на многоетажни паркинги вместо бизнесцентрове. То не знам в тая държава има ли толко фирми че да ги напълнят тия центрове!

NO COMMENT!

не става батка - ако ще се прави бизнес център, магазини, жилища или нещо подобно възвръщаемостта на инвестициите са по-големи :arrow: оттам и цената на земята се качва :idea: ако тръгнеш да купуваш земя за да правиш паркинг не можеш да си позволиш да дадеш парите които се дават за зема за търговски център щото възвръщаемостта е 3-4 пъти по-малка :idea: оттам и цената на земята ще падне, а нали се сещаш че няма такъв луд дето да вземе 5лв. за една земя ако може да вземе 15? :) същото е и с концесията, и с наема и с всичките там варианти които си изброил :idea:
особено пък в българската действителност където всеки ще паркира на улицата ако има свободно място , ако няма и е мнооого на зор чак тогава евентуално би се качил на паркинга :arrow: тва са 1-2 лева бе... как така ще ги дадат ? ;) да не говорим че паркинга може да е на цели 3-400 метра от мястото където отиваме.... що пък да не спрем на 20 метра на улицата а? докато мисленето ни е такова - няма да прокопсат дори и паркинзите, то е ясно ;)
П.С. аз лично като трябва да ида някъде на центъра си хващам такси - няма да стана по-беден ако се разделя с 5лв. но ще си спестя доста време и нерви, а и не се знае докато обикалям да си търся място дали няма да изгоря бензин за повече от 5-те лв. които ще дам на бакшиша ;)

Прав си, но забрави да споменеш, че не само манталитета на шофьорите е такъв, а и на тези които строят.Сега в София, ако има 250 000 автомобила след 10 години ще има 500 000 и мисълта ми е, че все някога местата по тротоарите ще свършат.. или ще е толкова трудно да си намериш, че ще трябва цял ден да обикаляш.Та, ако някой направи един паркинг на няколко етажа.. и няколко подземни според мен ще си избие парите и ще печели добре, но тук всеки е свикнал да се нагушва с пари за 3-4г и едва ли някой ще го направи. :evil:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 27 Сеп 2005, 16:42

То нали плужаците го мислиха да праат големи паркинги ма като се намислиха решиха че няма да има файда за тях а само за изнемощялия софиянец :shock:

Следваща

Назад към Извън Темата