Струва ми се че трафикът в София намаля?
Модератор: Общи модератори
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Струва ми се че трафикът в София намаля?
Колеги това не е първо-априлска шега а си е самата истина! Струва ми се че трафика спадна много в последните седмици! Днес трябваше да стигна до Бизнес парка преди 17:30 а тръгнах в 17:00 от Дружба! Стигнах за 12 минути!!!
Останах приятно изненадан! По бул. А. Малинов нямаше задръствания което преди седмици не можех да си помисля дори
От няколко дена виждам че и по бул. Сливница на Лъвов мост макар тази отсечка да е в ремонт и стеснена няма повече от 3 коли пред мен на светофара! Смятам че трафика намаля значително! Ако причината е цената на бензина се моля да стане още по-скъп*!
*не ми се спори за цената на горивата!

*не ми се спори за цената на горивата!

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Струва ми се че трафикът в София намаля?
Абсолютно съм съгласен с теб , значително намалява в последно време и аз го забелязвам 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
bivola написа:Абсолютно съм съгласен с теб , значително намалява в последно време и аз го забелязвам
Ами днес си ми беше направо приятно шофирането!

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
И аз съм съгласен, че понамаля. Но днес точно е петък, и който напуска София тръгва по-отраничко... 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Nickelback написа:И аз съм съгласен, че понамаля. Но днес точно е петък, и който напуска София тръгва по-отраничко...
Ами предните дни по Сливница нямаше народ

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Аз си го обяснявам с това, че времето е хубаво и явно хората оставят колите. Виж като завали дъжд..... 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Това с времето изобщо го изключвам като вариант , но виж цените на горивата ми се струват достатъчна причина. Като цяло от Дружба до Дондуков ми отменаше по 40 минути да се придвижа , особено на Румънското посолство като се забия е ад на тоя светофар , сега ми прави впечатление , че доста по - бързо стигам. 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

bivola написа:... но виж цените на горивата ми се струват достатъчна причина. ...
Абсолютно. Вече все по-малко хора могат да си позволят да се развозват с колите, освен в краен случай.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Но понеже пътувам и с кола , и с градския транспорт , спокойно мога да кажа , че градския винаги е бил жестока мъка 

![]()
![]()

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
MCar написа:bivola написа:... но виж цените на горивата ми се струват достатъчна причина. ...
Абсолютно. Вече все по-малко хора могат да си позволят да се развозват с колите, освен в краен случай.
Ами ако наистина е от цените на горивата означава че все пак има още нещо положително в цялата история!

Мда,има нещо такова.Въпреки че днес си беше брутално мазало по Цар Освободител през седмицата беше спокойно.Явно комбинацията от топло време и скъп бензин действа в тази посока.То и аз вече ше се качвам на двуколесното да си ходя до студентски,а БМВто само за гъзария 

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
zzuzi написа:Мда,има нещо такова.Въпреки че днес си беше брутално мазало по Цар Освободител през седмицата беше спокойно.Явно комбинацията от топло време и скъп бензин действа в тази посока.То и аз вече ше се качвам на двуколесното да си ходя до студентски,а БМВто само за гъзария
+1! Още малко да се постопли и аз ще съм с колелото!

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
MCar написа:bivola написа:... но виж цените на горивата ми се струват достатъчна причина. ...
Да ама цените на горивата не са от миналата седмица, а от ноември-декември 2010г.

Може и от времето + цените = двеста и пеш

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
причината е, че много хора са безработни или с намалени заплати и гледат да икономисат от нещо колата е първото нещо, пък и времето се пооправи ходат пеш хората и т,н
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
TPAKTOP написа:Ами ако наистина е от цените на горивата означава че все пак има още нещо положително в цялата история!
За теб и мен може и да има, но за някои хора това е много тежко. Аз лично предпочитам да има повече движение, но икономиката ни да се развива и да вървим нагоре. Защото в момента, колкото и да ми жално, държавата ни върви надолу.