Струва ми се че трафикът в София намаля?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Струва ми се че трафикът в София намаля?

Мнение от TPAKTOP » 01 Апр 2011, 23:41

Колеги това не е първо-априлска шега а си е самата истина! Струва ми се че трафика спадна много в последните седмици! Днес трябваше да стигна до Бизнес парка преди 17:30 а тръгнах в 17:00 от Дружба! Стигнах за 12 минути!!! :shock: Останах приятно изненадан! По бул. А. Малинов нямаше задръствания което преди седмици не можех да си помисля дори :dunno: От няколко дена виждам че и по бул. Сливница на Лъвов мост макар тази отсечка да е в ремонт и стеснена няма повече от 3 коли пред мен на светофара! Смятам че трафика намаля значително! Ако причината е цената на бензина се моля да стане още по-скъп*!
*не ми се спори за цената на горивата!
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Re: Струва ми се че трафикът в София намаля?

Мнение от bivola » 01 Апр 2011, 23:43

Абсолютно съм съгласен с теб , значително намалява в последно време и аз го забелязвам :yes:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 01 Апр 2011, 23:44

bivola написа:Абсолютно съм съгласен с теб , значително намалява в последно време и аз го забелязвам :yes:

Ами днес си ми беше направо приятно шофирането! :bchug: :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 01 Апр 2011, 23:46

И аз съм съгласен, че понамаля. Но днес точно е петък, и който напуска София тръгва по-отраничко... :dunno:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 01 Апр 2011, 23:53

Nickelback написа:И аз съм съгласен, че понамаля. Но днес точно е петък, и който напуска София тръгва по-отраничко... :dunno:

Ами предните дни по Сливница нямаше народ :dunno: Иначе преди около месец-два един петък се набих в задръстване на Метро(Цариградско) направо ми се ревеше че и цигарите свършиха! :smoke: :ranting:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 01 Апр 2011, 23:54

Аз си го обяснявам с това, че времето е хубаво и явно хората оставят колите. Виж като завали дъжд..... :banghead:

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 02 Апр 2011, 0:10

Това с времето изобщо го изключвам като вариант , но виж цените на горивата ми се струват достатъчна причина. Като цяло от Дружба до Дондуков ми отменаше по 40 минути да се придвижа , особено на Румънското посолство като се забия е ад на тоя светофар , сега ми прави впечатление , че доста по - бързо стигам. :)
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 02 Апр 2011, 0:12

bivola написа:... но виж цените на горивата ми се струват достатъчна причина. ...

Абсолютно. Вече все по-малко хора могат да си позволят да се развозват с колите, освен в краен случай.
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар

Мнение от bivola » 02 Апр 2011, 0:17

Но понеже пътувам и с кола , и с градския транспорт , спокойно мога да кажа , че градския винаги е бил жестока мъка :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 02 Апр 2011, 0:19

MCar написа:
bivola написа:... но виж цените на горивата ми се струват достатъчна причина. ...

Абсолютно. Вече все по-малко хора могат да си позволят да се развозват с колите, освен в краен случай.

Ами ако наистина е от цените на горивата означава че все пак има още нещо положително в цялата история! :driving:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 02 Апр 2011, 0:20

Мда,има нещо такова.Въпреки че днес си беше брутално мазало по Цар Освободител през седмицата беше спокойно.Явно комбинацията от топло време и скъп бензин действа в тази посока.То и аз вече ше се качвам на двуколесното да си ходя до студентски,а БМВто само за гъзария :mhihi:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 02 Апр 2011, 0:27

zzuzi написа:Мда,има нещо такова.Въпреки че днес си беше брутално мазало по Цар Освободител през седмицата беше спокойно.Явно комбинацията от топло време и скъп бензин действа в тази посока.То и аз вече ше се качвам на двуколесното да си ходя до студентски,а БМВто само за гъзария :mhihi:

+1! Още малко да се постопли и аз ще съм с колелото! :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 02 Апр 2011, 0:29

MCar написа:

Да ама цените на горивата не са от миналата седмица, а от ноември-декември 2010г. :conf:
Може и от времето + цените = двеста и пеш :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 02 Апр 2011, 0:30

причината е, че много хора са безработни или с намалени заплати и гледат да икономисат от нещо колата е първото нещо, пък и времето се пооправи ходат пеш хората и т,н
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 02 Апр 2011, 0:55

TPAKTOP написа:Ами ако наистина е от цените на горивата означава че все пак има още нещо положително в цялата история! :driving:

За теб и мен може и да има, но за някои хора това е много тежко. Аз лично предпочитам да има повече движение, но икономиката ни да се развива и да вървим нагоре. Защото в момента, колкото и да ми жално, държавата ни върви надолу.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата