По кои най-много обичате да плюете?
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
По кои най-много обичате да плюете?
Я да видим сега...
На мнозина им е хоби на плюят политици, бизнесмени, известни личности и тем подобни, които са некак си по-нависоко в социалната йерархия ("Че кво им е високото на тия боклуци, бре!!"
).
Други залагат на пряката конкуренция - вместо да се съревновават с някой (който преследва горе-долу същите цели в живота) по постижения - залагат на омаскаряващата тактика
Има и такива, които само чакат да видят някой по-слаб от тях и с най-голямо удоволствие скачат с двата крака да го стъпчат (Оти те са по-големи и требе да го докажат!
)
Има и една категория хора, която просто не подбира и целият свят им е крив
На мнозина им е хоби на плюят политици, бизнесмени, известни личности и тем подобни, които са некак си по-нависоко в социалната йерархия ("Че кво им е високото на тия боклуци, бре!!"

Други залагат на пряката конкуренция - вместо да се съревновават с някой (който преследва горе-долу същите цели в живота) по постижения - залагат на омаскаряващата тактика

Има и такива, които само чакат да видят някой по-слаб от тях и с най-голямо удоволствие скачат с двата крака да го стъпчат (Оти те са по-големи и требе да го докажат!

Има и една категория хора, която просто не подбира и целият свят им е крив

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: По кои най-много обичате да плюете?
Не съм конфликтна личност и мразя да плюя по който и да било... но на моменти се налага и го правя.
Si non confectus, non reficiat.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Не обичам да плюя, селско е ... ама не е като да не ми се е случвало де.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Обичам да изказвам мнения по адрес на прости хора,по хора дето по някакъв начин са заблудили обществото с първоначалните си възгледи и после са показали истинското си лице,много обичам и да изкарвам на показ хора дето роболебничат на разни "големи" хора и дето се подмазват на дами,дори и да съзнават че никога няма да ги огрее някаква интимност...
Е тука имаме един колега,дето е със самочуствие на "хлебарка" спрямо "едрите" бизнесмени и всякакви "успели" по съмнителен начин.
И защо и от кога,градивна критика се нарича "плюене"?
Е тука имаме един колега,дето е със самочуствие на "хлебарка" спрямо "едрите" бизнесмени и всякакви "успели" по съмнителен начин.

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Не фигурират бакшели и марширутки,неадекватниците по улиците,
всички надменни селяци и т.н.
Аз си захранвам редовно,така че да няма гладни в тая криза
п.с. не виждам за кой мога да гласувам,но със сигурност обичам
да плюя и то в очите,ама от така зададените въпроси,няма кой да
маркирам
всички надменни селяци и т.н.
Аз си захранвам редовно,така че да няма гладни в тая криза

п.с. не виждам за кой мога да гласувам,но със сигурност обичам
да плюя и то в очите,ама от така зададените въпроси,няма кой да
маркирам

от свинята лебед не става...
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Богати, красиви, известни, политици, футболисти, шофьори, пешеходци, колеги...Бе, като се замисля обичам да плюя по кажи-речи всичко!
Без страх, без спирачка!
Zagy написа:Не съм конфликтна личност и мразя да плюя по който и да било... но на моменти се налага и го правя.
Тебе те знаеме - ти си толкова неконфликтна личност, че чак ми иде да те нахраня по този повод!

jordanov написа:Не обичам да плюя, селско е ... ама не е като да не ми се е случвало де.
Ееее, човешко е, на всеки се случва някое такси да го засече

Въпросът е не за такива изключения - търси се правилото

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
ми то не знам дали се нарича плюене, но най-се дразня на глупави, неграмотни и ограничени хора. Направо ме изкарват от нерви откровено. Също ме побъркват жени с ръце заврени в г*зЪ, които все нищо не могат и все требва некой да им тича след опашката
Също откачам от хора, които се мислят за номер 1 по всички параграфи, независимо дали има покритие или не...
Като цяло съм вечният оптимист де, ама напоследък явно от възрастта, нервите ми са заслабнали
Обаче пък съм болезнено откровенна...Способна съм да кажа на всеки, всичко в очите, стига да сметна, че би имало полза и би се замислил от казаното..

Също откачам от хора, които се мислят за номер 1 по всички параграфи, независимо дали има покритие или не...

Като цяло съм вечният оптимист де, ама напоследък явно от възрастта, нервите ми са заслабнали

Обаче пък съм болезнено откровенна...Способна съм да кажа на всеки, всичко в очите, стига да сметна, че би имало полза и би се замислил от казаното..
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
Е.Димитров написа:Обичам да изказвам мнения по адрес на прости хора,по хора дето по някакъв начин са заблудили обществото с първоначалните си възгледи и после са показали истинското си лице,много обичам и да изкарвам на показ хора дето роболебничат на разни "големи" хора и дето се подмазват на дами,дори и да съзнават че никога няма да ги огрее някаква интимност...
Тва идва малко дълго за отговор на анкетата и затова сложих "Всички/не подбирам"

За последното съм съгласен - "плюене" викат простаците, които не разбират от (сочна) "градивна критика"

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Не обичам 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
flame написа:Е.Димитров написа:Обичам да изказвам мнения по адрес на прости хора,по хора дето по някакъв начин са заблудили обществото с първоначалните си възгледи и после са показали истинското си лице,много обичам и да изкарвам на показ хора дето роболебничат на разни "големи" хора и дето се подмазват на дами,дори и да съзнават че никога няма да ги огрее някаква интимност...
Тва идва малко дълго за отговор на анкетата и затова сложих "Всички/не подбирам"![]()
![]()
За последното съм съгласен - "плюене" викат простаците, които не разбират от (сочна) "градивна критика"
Ааа,може да попромениш анкетата,включи "политици" че свички да се разпишеме там

- Anordetic
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F30 335i M Sport Estoril Blue
kOnPuBkA написа:
Правилно, това не го прави пред глупави хора, няма смисъл, то пред товарния влак застава ли се

Бе най-много псувам като разцъквам някоя пуцалка в нета, тогава съм бек ту дъ руутс към нашите маймунски прадеди

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Изказвам лично виждане (не плюя) но така поставен върпоса залагам на всички без значение пост и т.н. - това когато сметна за уместно че от необходимост не ми се е налагало 

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
Един или два пъти ми е идвало от вътре да псyвам и плюя, ми не мога.
Бyквално забивам и загyбвам говор..
Та иначе рядко някой би могъл да ме докара до това състояние.
Състрадателна съм и често си патя от това, защото се намесвам в ситyации в които не ми е работа.
Бyквално забивам и загyбвам говор..

Та иначе рядко някой би могъл да ме докара до това състояние.
Състрадателна съм и често си патя от това, защото се намесвам в ситyации в които не ми е работа.
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
Когато съм в лошо настроение, няма нещо което да ме издразни и да не е оплюто до 9-то коляно. Иначе като съм си спокоен гледам да не храня щото така или иначе няма ефект 

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4