По кои най-много обичате да плюете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Анкетата свършва на 20 Окт 2011, 9:36

Които са по-напред/нагоре от мен
2
2%
Преки конкуренти/от същата черга
6
6%
Които са по-зле от мен
4
4%
Всички/не подбирам
50
48%
Не обичам да плюя
42
40%

Общо гласове : 104
ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Сеп 2011, 9:36

Я да видим сега...
На мнозина им е хоби на плюят политици, бизнесмени, известни личности и тем подобни, които са некак си по-нависоко в социалната йерархия ("Че кво им е високото на тия боклуци, бре!!" :mhihi: ).
Други залагат на пряката конкуренция - вместо да се съревновават с някой (който преследва горе-долу същите цели в живота) по постижения - залагат на омаскаряващата тактика :twisted:
Има и такива, които само чакат да видят някой по-слаб от тях и с най-голямо удоволствие скачат с двата крака да го стъпчат (Оти те са по-големи и требе да го докажат! :smoke:)
Има и една категория хора, която просто не подбира и целият свят им е крив :ok:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: По кои най-много обичате да плюете?

Мнение от Zagy » 20 Сеп 2011, 9:43

Не съм конфликтна личност и мразя да плюя по който и да било... но на моменти се налага и го правя.
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 20 Сеп 2011, 9:48

Не обичам да плюя, селско е ... ама не е като да не ми се е случвало де.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Сеп 2011, 10:07

Обичам да изказвам мнения по адрес на прости хора,по хора дето по някакъв начин са заблудили обществото с първоначалните си възгледи и после са показали истинското си лице,много обичам и да изкарвам на показ хора дето роболебничат на разни "големи" хора и дето се подмазват на дами,дори и да съзнават че никога няма да ги огрее някаква интимност...
Е тука имаме един колега,дето е със самочуствие на "хлебарка" спрямо "едрите" бизнесмени и всякакви "успели" по съмнителен начин.
И защо и от кога,градивна критика се нарича "плюене"? :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 20 Сеп 2011, 10:14

Не фигурират бакшели и марширутки,неадекватниците по улиците,
всички надменни селяци и т.н.
Аз си захранвам редовно,така че да няма гладни в тая криза :wave:

п.с. не виждам за кой мога да гласувам,но със сигурност обичам
да плюя и то в очите,ама от така зададените въпроси,няма кой да
маркирам :dunno:
от свинята лебед не става...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 20 Сеп 2011, 10:18

Богати, красиви, известни, политици, футболисти, шофьори, пешеходци, колеги...Бе, като се замисля обичам да плюя по кажи-речи всичко!
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Сеп 2011, 10:32

Zagy написа:Не съм конфликтна личност и мразя да плюя по който и да било... но на моменти се налага и го правя.

Тебе те знаеме - ти си толкова неконфликтна личност, че чак ми иде да те нахраня по този повод! :lol:

jordanov написа:Не обичам да плюя, селско е ... ама не е като да не ми се е случвало де.

Ееее, човешко е, на всеки се случва някое такси да го засече :mrgreen:
Въпросът е не за такива изключения - търси се правилото ;)

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 20 Сеп 2011, 10:33

ми то не знам дали се нарича плюене, но най-се дразня на глупави, неграмотни и ограничени хора. Направо ме изкарват от нерви откровено. Също ме побъркват жени с ръце заврени в г*зЪ, които все нищо не могат и все требва некой да им тича след опашката :mhihi:
Също откачам от хора, които се мислят за номер 1 по всички параграфи, независимо дали има покритие или не... :mrgreen:

Като цяло съм вечният оптимист де, ама напоследък явно от възрастта, нервите ми са заслабнали :mhihi:

Обаче пък съм болезнено откровенна...Способна съм да кажа на всеки, всичко в очите, стига да сметна, че би имало полза и би се замислил от казаното..
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Сеп 2011, 10:37

Е.Димитров написа:Обичам да изказвам мнения по адрес на прости хора,по хора дето по някакъв начин са заблудили обществото с първоначалните си възгледи и после са показали истинското си лице,много обичам и да изкарвам на показ хора дето роболебничат на разни "големи" хора и дето се подмазват на дами,дори и да съзнават че никога няма да ги огрее някаква интимност...
Е тука имаме един колега,дето е със самочуствие на "хлебарка" спрямо "едрите" бизнесмени и всякакви "успели" по съмнителен начин.

Тва идва малко дълго за отговор на анкетата и затова сложих "Всички/не подбирам" :winky: :lol:
За последното съм съгласен - "плюене" викат простаците, които не разбират от (сочна) "градивна критика" :ok:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Сеп 2011, 10:38

Не обичам :yes:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Сеп 2011, 10:40

flame написа:
Е.Димитров написа:Обичам да изказвам мнения по адрес на прости хора,по хора дето по някакъв начин са заблудили обществото с първоначалните си възгледи и после са показали истинското си лице,много обичам и да изкарвам на показ хора дето роболебничат на разни "големи" хора и дето се подмазват на дами,дори и да съзнават че никога няма да ги огрее някаква интимност...

Тва идва малко дълго за отговор на анкетата и затова сложих "Всички/не подбирам" :winky: :lol:
За последното съм съгласен - "плюене" викат простаците, които не разбират от (сочна) "градивна критика" :ok:

Ааа,може да попромениш анкетата,включи "политици" че свички да се разпишеме там :mhihi:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F30 335i M Sport Estoril Blue

Мнение от Anordetic » 20 Сеп 2011, 10:50

kOnPuBkA написа:
Обаче пък съм болезнено откровенна...Способна съм да кажа на всеки, всичко в очите, стига да сметна, че би имало полза и би се замислил от казаното..

Правилно, това не го прави пред глупави хора, няма смисъл, то пред товарния влак застава ли се :mhihi:
Бе най-много псувам като разцъквам някоя пуцалка в нета, тогава съм бек ту дъ руутс към нашите маймунски прадеди :lol: . Не обичам определени хора от политическия ни елит, на тях сипвам, както и по шишо бакшишо. Понякога карат дори застрашинелно, а не просто нагло. Надали всички са такива, ама покрай сухото и мокрото изгаря. А градивната критика е за хора, които смятам ще ме разберат, то общо взето се разбира веднага само като го гледаш дали те разбира или не.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 20 Сеп 2011, 11:23

Изказвам лично виждане (не плюя) но така поставен върпоса залагам на всички без значение пост и т.н. - това когато сметна за уместно че от необходимост не ми се е налагало :)
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 20 Сеп 2011, 11:48

Един или два пъти ми е идвало от вътре да псyвам и плюя, ми не мога.
Бyквално забивам и загyбвам говор.. :confused:
Та иначе рядко някой би могъл да ме докара до това състояние.
Състрадателна съм и често си патя от това, защото се намесвам в ситyации в които не ми е работа.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 20 Сеп 2011, 12:38

Когато съм в лошо настроение, няма нещо което да ме издразни и да не е оплюто до 9-то коляно. Иначе като съм си спокоен гледам да не храня щото така или иначе няма ефект :)

Следваща

Назад към Извън Темата