Луди детски години

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Луди детски години

Мнение от randity » 06 Дек 2011, 0:10

Здравейте !
Нямаше какво да прави викам хайде една тема.
Та.. темата е породена от една друга тема /Детски мечти/. А тук може да пишете какви простотии/бели сте правили като малки.
Нека започна:
Те не са една или две, но.
Като бях малък 3-4 клас под блока ми имаше едно кафене. Нямаше какво да правя, домашните написани и решавам, че ще правя мръсно. Взех един картоф ама баятичък и със засилка от 7 етаж доло върху масата и се крия.
След 10 мин. се звъни на вратата. Отивам аз:
-Кой е?
-Отвори !
-Тате, ти ли си?
-Не е баща ти, отвори !
-Съседа?
-Не !
-Сметки ?
-Не.
И що пък да не отворя. Отварям и един чичка с дълга коса седи и подмята картофа :oops:
Вика:- Т'ва твое ли е.- а аз отричам до последно.
Подхвърля го в апартамента, аз накрая си го прибрах разочарован от разкритието и след 2 дни същата глупост.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Re: Луди детски години

Мнение от b0bituy » 06 Дек 2011, 1:08

Като малки целихте магазини, автобуси и доста други работи с яйца. Даже в една закусвалня още не са махнали петната от стената а стоят там сигурно от 7-8 години. :lol:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 06 Дек 2011, 1:15

От правене на пукало - дълго за обяснение като цяло ,огъната тръба,пълнехме с барут + камъни и бегааай :mhihi:
Редовния номер - последния етаж на блока ,пълни презервативи с вода в/у учениците тогава..а къв срам беше за тея презервативи :kuku: и какво ли още не..но тогава беше различно :)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 06 Дек 2011, 1:22

Бее като малък, когато живях в София в Люлин 4 май беше не съм сигурен но е близо сега до новия път където е за Плевен ли е Перник ли е :dunno: не си спомням вече. Та като малки аз и още няколко приятелчета размествахме колите на паркинга пред блока с бутане, :mhihi: . Един ден стана интересно, като се опитахме да преместим една кола малко.... а тя взе че тръгна и нямаше спиране :mhihi: но за щастие спря в бюрдюра с малка засилка и не излезе на пътя, щото след бюрдюра на паркинга колата излизаше директно на пътя.

Друга случка - Веднъж ме оставиха сам в къщи :mhihi: , а аз толко исках да отида при съседите ми на гости та взех че прескочих балкона да се прехвърля на следващия балкон, а живях на 7-мия етаж и бях само на около 5-6 години. :roll: Има и още случки но ме е мързи да пиша, а и съм ги позабравил малко. Като се сетя тогава може би ще пиша...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b0bituy » 06 Дек 2011, 1:56

Gqbriel написа:От правене на пукало - дълго за обяснение като цяло ,огъната тръба,пълнехме с барут + камъни и бегааай :mhihi:
Редовния номер - последния етаж на блока ,пълни презервативи с вода в/у учениците тогава..а къв срам беше за тея презервативи :kuku: и какво ли още не..но тогава беше различно :)
Веднъж бяхме с един познат на 18 етаж на един блок и мятахме домати по пътя ( когато нямаше коли ) но изведнъж изкочи някво комби и май му изкривихме калника :oops:
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 06 Дек 2011, 2:15

Тая тема ше гони май тая за казармата :mhihi:

Като бях малък, живеех на 7мия етаж и редовен номер беше да пълня 10 литрови бутилки и да ги мятам от терасата и после някъв уникален периметър от 20 метра във вода :kuku: Ся си давам сметка ква беля можеше да стане :no:

На комшииката до нас много обичах да и пърля китките със дезодорант и запалка .

Бяхме в Девин една зима и на майка ми някъв дезодорант ли ... лак за коса ли там кво и беше свършило и ми го дава да го хвърля. В другата стая имаше една печка, циганска мечта и аз хоп флакона вътре. Чу се един трясък и трябваше да пребоядисваме. Големи шамари ядох :mhihi:

Пак в Пловдив. Ще правим в махалата пикник. В отдушниците на избите имаше много насъбрани боклуци и ние поливаме със спирт за горене и хвърляме клечки кибрит. Като лумна един огън и ние седим и печеме там някви сланини :mhihi: . И по едно време като на удари една струя . Бабите хвърлят вода отгоре и ругаят.

Бях много злояд и обикновенно като закъснеех от игра вечеряx сам. И понеже две филии хляб бяха изключително много за моето секси тяло :mhihi: След няколко лъжици - манджата обратно в тенджерата, а хляба .... под хладилника, че майка ми го следеше :paranoid: В резултат на което плъзнаха едни мравки ... не ми се размина :mhihi:

Сутрин 6.00 аз съм 4-5ти клас и трябва да ходя на у-ще в Смолян. Минавам през едно аверче и хвърлям камък на неговия джам, да му дам знак да слиза. Едно, две, три камъчета .. оня не се появява и аз решавам, че трябва явно по-голям. Да бях звъннал на звънеца по-добре :mhihi: :mhihi:

Има още доста, ама ме мързи да пиша
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 06 Дек 2011, 11:23

Слагахме греди на пътя след един завой и и гледахме как колите се набиват в тях, а ние се криехме в близкия царевичак и умирахме от кеф. Веднъж мина един мотор, добре че беше с кош. Откачена работа.....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 06 Дек 2011, 11:28

Elesar74 написа:Слагахме греди на пътя след един завой и и гледахме как колите се набиват в тях, а ние се криехме в близкия царевичак и умирахме от кеф. Веднъж мина един мотор, добре че беше с кош. Откачена работа.....

Що кабарчета сме измятали на пътя и колко псувни сме изяли...а колега с доматите :mhihi: ...правехме си и скобарки (мини прашки) и с тая огъната медна тел за "снаряди" как болешеее... :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 06 Дек 2011, 11:37

Оградата на основното даскало в което учех се намираше на главна улица с интензивен трафик и градски транспорт. Е зимата в голямото междучасие каква канонада от снежни топки по колите и рейсовете беше ,не е истина :mhihi: Имало е случаи ,някой разярен чичка да слезне от колата и да тръгне да ни гони и 20-30 чавета бегом вътре в училището да се крием :mhihi: А ако пък случайно на някой автобус има отворен прозорец,нерядко се е случвало и хедшот със снежна топка по някой пътник,щото всички целят джама и все една топка ше влезе :mhihi: Тва по темата с автоатентатите.

А иначе едно време бакшишите в София не бяха хиляди като сега и спираха след подсвиркване ... Е на що запалени спирачки на лади съм се нагледал не е истина :mhihi:
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 06 Дек 2011, 11:38

Ние камъчета :mhihi: Беше много яко да ги хвърляме от тротоара, да отскачат от пътя и да се удрят в минаващите коли :shock:
Баси бързото бягане после :mrgreen:
Никой ! не е изял повече мравки от мен :kuku: :mrgreen:
Скачахме на село в сеното и един ден го запалихме.... :smoke: :conf:
Прашки...фунийки с игли ...с дъвки... :kuku:
На стоп из цяла България.... :mrgreen:
Правихме се на Тарзан на село един ден, скачахме от дърво на дърво...докато не уцелихме една изсъхнала круша :mhihi:
На другото село с моторите...(разбирай избушени мз-тки) ше праиме състезание по хълмовете към реката....и у реката :mhihi:
Тва до 15г....
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Дек 2011, 11:42

Подкарвам съм валяк,тир,в по-късен етап и на баща ми колата...само да споделя,годините беха около 1986-88 ма...

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 06 Дек 2011, 15:26

Едни от най-големите глупости,които съм правил е да целя с корави буци пръст автобуси от градския транспорт.Една вечер с едно аверче си стоим на булеварда до нас и понеже аверчето заминаваше за Италия на другия ден и решаваме да направим нещо откачено.По булеварда се е запътил един голям празен автобус взимаме двамата по една буца и хвърляме аз на предния джам който се напука целия,а той страничните прозорци.Впоследствие се оказа,че аверчето от бързината е взел камък.Шофьора ни гони толкова много,че имам чувството че избягахме цял маратон.
Имаше един плод-зеленчук на нашата улица и от нямане какво да правим почти всеки ден взимахме по някоя ябълка или домат и ги хвърляхме по продавача,който често ни хващаше,но нищо не ни правеше.

Иначе когато захлаждаше времето в цялата махала почваше сезона на пиратките.Толкова много мизерии съм правил,че не мога да се сетя за повечето.Взривих си половината играчки с тея пусти пиратки :mhihi: .
Ако се сетя за още нещо ще допълвам.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
Детайли за колата: кон

Мнение от mitkyyyy » 06 Дек 2011, 15:27

Да се направя на ГОЛЯМ състезател на 15 години се блъснах с на баща ми колата в гаража! Става така изсилил съм се по улицата с 50 км/ч и ще влизам в гаража като състезател :D Ето последиците .. ИзображениеИзображение .. Накрая трябваше да си правя бронята :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 06 Дек 2011, 15:46

Vra4anin написа:затова рекох да го оближа :mrgreen: Е, да ама аз кретенче, от къде да знам, че като си докосна влажния език до ледено студен метал, езика ми ще се залепи. И започна една истерия, опитвам се да го отлепя, дърпам, дърпам, не става, езика е залепен :mhihi:

Няма се плашиш колега, има още 2ма идиоти като теб със залепнали езици :oops: :oops:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b0bituy » 06 Дек 2011, 16:02

Doberman_vas написа:
Vra4anin написа:затова рекох да го оближа :mrgreen: Е, да ама аз кретенче, от къде да знам, че като си докосна влажния език до ледено студен метал, езика ми ще се залепи. И започна една истерия, опитвам се да го отлепя, дърпам, дърпам, не става, езика е залепен :mhihi:

Няма се плашиш колега, има още 2ма идиоти като теб със залепнали езици :oops: :oops:
Едвали сме толкова малко в този форум :mhihi:
Walter Röhrl
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата