Луди детски години
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Луди детски години
Здравейте !
Нямаше какво да прави викам хайде една тема.
Та.. темата е породена от една друга тема /Детски мечти/. А тук може да пишете какви простотии/бели сте правили като малки.
Нека започна:
Те не са една или две, но.
Като бях малък 3-4 клас под блока ми имаше едно кафене. Нямаше какво да правя, домашните написани и решавам, че ще правя мръсно. Взех един картоф ама баятичък и със засилка от 7 етаж доло върху масата и се крия.
След 10 мин. се звъни на вратата. Отивам аз:
-Кой е?
-Отвори !
-Тате, ти ли си?
-Не е баща ти, отвори !
-Съседа?
-Не !
-Сметки ?
-Не.
И що пък да не отворя. Отварям и един чичка с дълга коса седи и подмята картофа
Вика:- Т'ва твое ли е.- а аз отричам до последно.
Подхвърля го в апартамента, аз накрая си го прибрах разочарован от разкритието и след 2 дни същата глупост.
Нямаше какво да прави викам хайде една тема.
Та.. темата е породена от една друга тема /Детски мечти/. А тук може да пишете какви простотии/бели сте правили като малки.
Нека започна:
Те не са една или две, но.
Като бях малък 3-4 клас под блока ми имаше едно кафене. Нямаше какво да правя, домашните написани и решавам, че ще правя мръсно. Взех един картоф ама баятичък и със засилка от 7 етаж доло върху масата и се крия.
След 10 мин. се звъни на вратата. Отивам аз:
-Кой е?
-Отвори !
-Тате, ти ли си?
-Не е баща ти, отвори !
-Съседа?
-Не !
-Сметки ?
-Не.
И що пък да не отворя. Отварям и един чичка с дълга коса седи и подмята картофа

Вика:- Т'ва твое ли е.- а аз отричам до последно.
Подхвърля го в апартамента, аз накрая си го прибрах разочарован от разкритието и след 2 дни същата глупост.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Re: Луди детски години
Като малки целихте магазини, автобуси и доста други работи с яйца. Даже в една закусвалня още не са махнали петната от стената а стоят там сигурно от 7-8 години. 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
От правене на пукало - дълго за обяснение като цяло ,огъната тръба,пълнехме с барут + камъни и бегааай
Редовния номер - последния етаж на блока ,пълни презервативи с вода в/у учениците тогава..а къв срам беше за тея презервативи
и какво ли още не..но тогава беше различно 

Редовния номер - последния етаж на блока ,пълни презервативи с вода в/у учениците тогава..а къв срам беше за тея презервативи

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Бее като малък, когато живях в София в Люлин 4 май беше не съм сигурен но е близо сега до новия път където е за Плевен ли е Перник ли е
не си спомням вече. Та като малки аз и още няколко приятелчета размествахме колите на паркинга пред блока с бутане,
. Един ден стана интересно, като се опитахме да преместим една кола малко.... а тя взе че тръгна и нямаше спиране
но за щастие спря в бюрдюра с малка засилка и не излезе на пътя, щото след бюрдюра на паркинга колата излизаше директно на пътя.
Друга случка - Веднъж ме оставиха сам в къщи
, а аз толко исках да отида при съседите ми на гости та взех че прескочих балкона да се прехвърля на следващия балкон, а живях на 7-мия етаж и бях само на около 5-6 години.
Има и още случки но ме е мързи да пиша, а и съм ги позабравил малко. Като се сетя тогава може би ще пиша...

Друга случка - Веднъж ме оставиха сам в къщи

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
Веднъж бяхме с един познат на 18 етаж на един блок и мятахме домати по пътя ( когато нямаше коли ) но изведнъж изкочи някво комби и май му изкривихме калникаGqbriel написа:От правене на пукало - дълго за обяснение като цяло ,огъната тръба,пълнехме с барут + камъни и бегааай![]()
Редовния номер - последния етаж на блока ,пълни презервативи с вода в/у учениците тогава..а къв срам беше за тея презервативии какво ли още не..но тогава беше различно

Walter Röhrl

Walter Röhrl

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Тая тема ше гони май тая за казармата
Като бях малък, живеех на 7мия етаж и редовен номер беше да пълня 10 литрови бутилки и да ги мятам от терасата и после някъв уникален периметър от 20 метра във вода
Ся си давам сметка ква беля можеше да стане
На комшииката до нас много обичах да и пърля китките със дезодорант и запалка .
Бяхме в Девин една зима и на майка ми някъв дезодорант ли ... лак за коса ли там кво и беше свършило и ми го дава да го хвърля. В другата стая имаше една печка, циганска мечта и аз хоп флакона вътре. Чу се един трясък и трябваше да пребоядисваме. Големи шамари ядох
Пак в Пловдив. Ще правим в махалата пикник. В отдушниците на избите имаше много насъбрани боклуци и ние поливаме със спирт за горене и хвърляме клечки кибрит. Като лумна един огън и ние седим и печеме там някви сланини
. И по едно време като на удари една струя . Бабите хвърлят вода отгоре и ругаят.
Бях много злояд и обикновенно като закъснеех от игра вечеряx сам. И понеже две филии хляб бяха изключително много за моето секси тяло
След няколко лъжици - манджата обратно в тенджерата, а хляба .... под хладилника, че майка ми го следеше
В резултат на което плъзнаха едни мравки ... не ми се размина
Сутрин 6.00 аз съм 4-5ти клас и трябва да ходя на у-ще в Смолян. Минавам през едно аверче и хвърлям камък на неговия джам, да му дам знак да слиза. Едно, две, три камъчета .. оня не се появява и аз решавам, че трябва явно по-голям. Да бях звъннал на звънеца по-добре
Има още доста, ама ме мързи да пиша

Като бях малък, живеех на 7мия етаж и редовен номер беше да пълня 10 литрови бутилки и да ги мятам от терасата и после някъв уникален периметър от 20 метра във вода

На комшииката до нас много обичах да и пърля китките със дезодорант и запалка .
Бяхме в Девин една зима и на майка ми някъв дезодорант ли ... лак за коса ли там кво и беше свършило и ми го дава да го хвърля. В другата стая имаше една печка, циганска мечта и аз хоп флакона вътре. Чу се един трясък и трябваше да пребоядисваме. Големи шамари ядох

Пак в Пловдив. Ще правим в махалата пикник. В отдушниците на избите имаше много насъбрани боклуци и ние поливаме със спирт за горене и хвърляме клечки кибрит. Като лумна един огън и ние седим и печеме там някви сланини

Бях много злояд и обикновенно като закъснеех от игра вечеряx сам. И понеже две филии хляб бяха изключително много за моето секси тяло

Сутрин 6.00 аз съм 4-5ти клас и трябва да ходя на у-ще в Смолян. Минавам през едно аверче и хвърлям камък на неговия джам, да му дам знак да слиза. Едно, две, три камъчета .. оня не се появява и аз решавам, че трябва явно по-голям. Да бях звъннал на звънеца по-добре

Има още доста, ама ме мързи да пиша

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Слагахме греди на пътя след един завой и и гледахме как колите се набиват в тях, а ние се криехме в близкия царевичак и умирахме от кеф. Веднъж мина един мотор, добре че беше с кош. Откачена работа.....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Elesar74 написа:Слагахме греди на пътя след един завой и и гледахме как колите се набиват в тях, а ние се криехме в близкия царевичак и умирахме от кеф. Веднъж мина един мотор, добре че беше с кош. Откачена работа.....
Що кабарчета сме измятали на пътя и колко псувни сме изяли...а колега с доматите

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Оградата на основното даскало в което учех се намираше на главна улица с интензивен трафик и градски транспорт. Е зимата в голямото междучасие каква канонада от снежни топки по колите и рейсовете беше ,не е истина
Имало е случаи ,някой разярен чичка да слезне от колата и да тръгне да ни гони и 20-30 чавета бегом вътре в училището да се крием
А ако пък случайно на някой автобус има отворен прозорец,нерядко се е случвало и хедшот със снежна топка по някой пътник,щото всички целят джама и все една топка ше влезе
Тва по темата с автоатентатите.
А иначе едно време бакшишите в София не бяха хиляди като сега и спираха след подсвиркване ... Е на що запалени спирачки на лади съм се нагледал не е истина

А иначе едно време бакшишите в София не бяха хиляди като сега и спираха след подсвиркване ... Е на що запалени спирачки на лади съм се нагледал не е истина

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Ние камъчета
Беше много яко да ги хвърляме от тротоара, да отскачат от пътя и да се удрят в минаващите коли
Баси бързото бягане после
Никой ! не е изял повече мравки от мен
Скачахме на село в сеното и един ден го запалихме....
Прашки...фунийки с игли ...с дъвки...
На стоп из цяла България....
Правихме се на Тарзан на село един ден, скачахме от дърво на дърво...докато не уцелихме една изсъхнала круша
На другото село с моторите...(разбирай избушени мз-тки) ше праиме състезание по хълмовете към реката....и у реката
Тва до 15г....

Баси бързото бягане после

Никой ! не е изял повече мравки от мен

Скачахме на село в сеното и един ден го запалихме....

Прашки...фунийки с игли ...с дъвки...

На стоп из цяла България....

Правихме се на Тарзан на село един ден, скачахме от дърво на дърво...докато не уцелихме една изсъхнала круша

На другото село с моторите...(разбирай избушени мз-тки) ше праиме състезание по хълмовете към реката....и у реката

Тва до 15г....

Много като тебе вече плакаха ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Подкарвам съм валяк,тир,в по-късен етап и на баща ми колата...само да споделя,годините беха около 1986-88 ма...
Едни от най-големите глупости,които съм правил е да целя с корави буци пръст автобуси от градския транспорт.Една вечер с едно аверче си стоим на булеварда до нас и понеже аверчето заминаваше за Италия на другия ден и решаваме да направим нещо откачено.По булеварда се е запътил един голям празен автобус взимаме двамата по една буца и хвърляме аз на предния джам който се напука целия,а той страничните прозорци.Впоследствие се оказа,че аверчето от бързината е взел камък.Шофьора ни гони толкова много,че имам чувството че избягахме цял маратон.
Имаше един плод-зеленчук на нашата улица и от нямане какво да правим почти всеки ден взимахме по някоя ябълка или домат и ги хвърляхме по продавача,който често ни хващаше,но нищо не ни правеше.
Иначе когато захлаждаше времето в цялата махала почваше сезона на пиратките.Толкова много мизерии съм правил,че не мога да се сетя за повечето.Взривих си половината играчки с тея пусти пиратки
.
Ако се сетя за още нещо ще допълвам.
Имаше един плод-зеленчук на нашата улица и от нямане какво да правим почти всеки ден взимахме по някоя ябълка или домат и ги хвърляхме по продавача,който често ни хващаше,но нищо не ни правеше.
Иначе когато захлаждаше времето в цялата махала почваше сезона на пиратките.Толкова много мизерии съм правил,че не мога да се сетя за повечето.Взривих си половината играчки с тея пусти пиратки

Ако се сетя за още нещо ще допълвам.
- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
- Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
- Детайли за колата: кон
Да се направя на ГОЛЯМ състезател на 15 години се блъснах с на баща ми колата в гаража! Става така изсилил съм се по улицата с 50 км/ч и ще влизам в гаража като състезател
Ето последиците .. 
.. Накрая трябваше да си правя бронята 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Vra4anin написа:затова рекох да го оближаЕ, да ама аз кретенче, от къде да знам, че като си докосна влажния език до ледено студен метал, езика ми ще се залепи. И започна една истерия, опитвам се да го отлепя, дърпам, дърпам, не става, езика е залепен
![]()
Няма се плашиш колега, има още 2ма идиоти като теб със залепнали езици

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
Едвали сме толкова малко в този форумDoberman_vas написа:Vra4anin написа:затова рекох да го оближаЕ, да ама аз кретенче, от къде да знам, че като си докосна влажния език до ледено студен метал, езика ми ще се залепи. И започна една истерия, опитвам се да го отлепя, дърпам, дърпам, не става, езика е залепен
![]()
Няма се плашиш колега, има още 2ма идиоти като теб със залепнали езици![]()

Walter Röhrl

Walter Röhrl

57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4