Въпрос за изтърван срок на фиш...
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Диан
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60
- Детайли за колата: 523i 06'
Въпрос за изтърван срок на фиш...
Колеги преди 2-3 седмици ми лепнаха един фиш и защо да не се сетя сега за него... Знам че трябваше в седем дневен срок да го платя. Какво следва сега и какво да правя. Да го платя ли въпреки всичко или да очаквам нещо друго?

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: Въпрос за изтърван срок на фиш...
на мен ми написаха 2 фиша в Търново миналата година и аз забравих срока, ама умишлено
да не ти пука, на мен дори не ми излизаха в онлайн проверката на кат

да не ти пука, на мен дори не ми излизаха в онлайн проверката на кат

Tux0 Ca !

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
И на мен ми се търкаля един фиш от лятото и сега го проверих и излезе в системата.... НО!
Какво забелязах
На мястото "Нарушител" пише името на този, който ми състави фиша, това дали може да направи фиша невалиден

Какво забелязах

На мястото "Нарушител" пише името на този, който ми състави фиша, това дали може да направи фиша невалиден

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Spit-Fire написа:И на мен ми се търкаля един фиш от лятото и сега го проверих и излезе в системата.... НО!
Какво забелязах![]()
![]()
![]()
На мястото "Нарушител" пише името на този, който ми състави фиша, това дали може да направи фиша невалиден![]()
![]()
едва ли ... по-скоро онзи си е направил автоглоба. нещо като автогола при футбола

- Диан
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60
- Детайли за колата: 523i 06'
Spit-Fire написа:И на мен ми се търкаля един фиш от лятото и сега го проверих и излезе в системата.... НО!
Какво забелязах![]()
![]()
![]()
На мястото "Нарушител" пише името на този, който ми състави фиша, това дали може да направи фиша невалиден![]()
![]()
Къде я правиш тази справка?
Аз знам само http://www.fish.mvr.bg , но там няма имена...

Няма им нищо стоят си е така неплатени 2 години и после изчезват.... 

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Случва се това, че фиша с изтърван срок се счита за влязло в сила наказателно постановление, т.е. ако е за нарушение за което се отнемат точки ти ги отнемат съответно като при съставен акт. Очакваш да ти дойде наказателно постановление.
Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:Случва се това, че фиша с изтърван срок се счита за влязло в сила наказателно постановление, т.е. ако е за нарушение за което се отнемат точки ти ги отнемат съответно като при съставен акт. Очакваш да ти дойде наказателно постановление.
Защо говориш като не знаеш.Аз имах и фиш и акт, направих си проверка през нета излезе само акта.От както имах фиша бяха минали 9 месеца,когато отидох в кат да си платя акта никой не ми спомена за фиша ,нищо само и единствено акта

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Имам един фиш от декември 2009-та за неправилно паркиране на спирка на градския транспорт,което по принцип си е АКТ с точки и т.н. Забравих да го платя ,разбира се ,но по-важното е че ,тая година като си подновявах книжката в КАТ ,нито им излена нещо в системата им по тоя въпрос,нито са ми връчвали наказателно по същия павод ,нито са ми намалели точките
Варианта е единствено да се начислява в общината към данъците и те така,но му загубих дирите на тоя фиш така или иначе и си нямам на идея как ги събират парите от тия фишове ...

Аз по същия начин имам два фиша от преди година и когато сега си подновявах книжката, нищо не ми казаха.. 

krystal написа:Аз по същия начин имам два фиша от преди година и когато сега си подновявах книжката, нищо не ми казаха..
е тва е.. женски чар
ако бях аз щеха да ме съсипят направо.. ама ти си се усмихнала и ти се е разминало

No bling at the Ring
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ако е общински си го слагаш в портмонето и го пазиш, че кофти като те напъне извън града и няма тоалетна хартия
Ако е от кат - след 10 дена става акт.

Ако е от кат - след 10 дена става акт.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Това че фиша става акт за мен е мит. Имам чувството, че тия фишове ги пишат полицаите, за да не показват слабост и са с доброволен характер на плащане. Говорил съм си с познати и на никой фиша не е станал на акт, както казват някой хора или както е посочено в закона.
jordanov написа:Това че фиша става акт за мен е мит. Имам чувството, че тия фишове ги пишат полицаите, за да не показват слабост и са с доброволен характер на плащане. Говорил съм си с познати и на никой фиша не е станал на акт, както казват някой хора или както е посочено в закона.
зависи от кога е цялата история
миналата година по това време нещо имаха много работа и ги пропускаха
ама.. от както въведоха електронните фишове.. не си поплюват
чакат те 2 седмици и след това директно със съдия изпълнител си търсят парите
No bling at the Ring
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3