Въпрос за изтърван срок на фиш...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60
Детайли за колата: 523i 06'

Въпрос за изтърван срок на фиш...

Мнение от Диан » 12 Дек 2011, 1:06

Колеги преди 2-3 седмици ми лепнаха един фиш и защо да не се сетя сега за него... Знам че трябваше в седем дневен срок да го платя. Какво следва сега и какво да правя. Да го платя ли въпреки всичко или да очаквам нещо друго?
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Re: Въпрос за изтърван срок на фиш...

Мнение от SpUd3r » 12 Дек 2011, 1:41

на мен ми написаха 2 фиша в Търново миналата година и аз забравих срока, ама умишлено :mhihi:
да не ти пука, на мен дори не ми излизаха в онлайн проверката на кат ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 12 Дек 2011, 2:05

И на мен ми се търкаля един фиш от лятото и сега го проверих и излезе в системата.... НО!

Какво забелязах :mhihi: :mhihi: :mhihi:

На мястото "Нарушител" пише името на този, който ми състави фиша, това дали може да направи фиша невалиден :mhihi: :mhihi: :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 12 Дек 2011, 2:22

Spit-Fire написа:И на мен ми се търкаля един фиш от лятото и сега го проверих и излезе в системата.... НО!

На мястото "Нарушител" пише името на този, който ми състави фиша, това дали може да направи фиша невалиден :mhihi: :mhihi: :mhihi:

едва ли ... по-скоро онзи си е направил автоглоба. нещо като автогола при футбола :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60
Детайли за колата: 523i 06'

Мнение от Диан » 12 Дек 2011, 2:23

Spit-Fire написа:И на мен ми се търкаля един фиш от лятото и сега го проверих и излезе в системата.... НО!

Къде я правиш тази справка?
Аз знам само http://www.fish.mvr.bg , но там няма имена...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: м10

Мнение от amdqmov » 12 Дек 2011, 2:26

Няма им нищо стоят си е така неплатени 2 години и после изчезват.... :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 12 Дек 2011, 2:27

сигурно го гледа по фиша в нета май няма как да го види
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Дек 2011, 8:28

Случва се това, че фиша с изтърван срок се счита за влязло в сила наказателно постановление, т.е. ако е за нарушение за което се отнемат точки ти ги отнемат съответно като при съставен акт. Очакваш да ти дойде наказателно постановление.
Никой не мое ма връне на селу!

Потребител
Аватар

Мнение от To6oo » 12 Дек 2011, 9:59

saleen написа:Случва се това, че фиша с изтърван срок се счита за влязло в сила наказателно постановление, т.е. ако е за нарушение за което се отнемат точки ти ги отнемат съответно като при съставен акт. Очакваш да ти дойде наказателно постановление.

Защо говориш като не знаеш.Аз имах и фиш и акт, направих си проверка през нета излезе само акта.От както имах фиша бяха минали 9 месеца,когато отидох в кат да си платя акта никой не ми спомена за фиша ,нищо само и единствено акта :) платих си актчето 50лв и си заминах :) Така ,че не ги слушаите куките като ви кажат ,че става акт ,даже още си паза фишчето за спомен :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 12 Дек 2011, 10:46

Имам един фиш от декември 2009-та за неправилно паркиране на спирка на градския транспорт,което по принцип си е АКТ с точки и т.н. Забравих да го платя ,разбира се ,но по-важното е че ,тая година като си подновявах книжката в КАТ ,нито им излена нещо в системата им по тоя въпрос,нито са ми връчвали наказателно по същия павод ,нито са ми намалели точките :roll: Варианта е единствено да се начислява в общината към данъците и те така,но му загубих дирите на тоя фиш така или иначе и си нямам на идея как ги събират парите от тия фишове ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 12 Дек 2011, 11:43

Аз по същия начин имам два фиша от преди година и когато сега си подновявах книжката, нищо не ми казаха.. :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 12 Дек 2011, 12:33

krystal написа:Аз по същия начин имам два фиша от преди година и когато сега си подновявах книжката, нищо не ми казаха.. :dunno:

е тва е.. женски чар

ако бях аз щеха да ме съсипят направо.. ама ти си се усмихнала и ти се е разминало :ok:
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 12 Дек 2011, 12:35

Ако е общински си го слагаш в портмонето и го пазиш, че кофти като те напъне извън града и няма тоалетна хартия :mhihi:
Ако е от кат - след 10 дена става акт.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 12 Дек 2011, 12:37

Това че фиша става акт за мен е мит. Имам чувството, че тия фишове ги пишат полицаите, за да не показват слабост и са с доброволен характер на плащане. Говорил съм си с познати и на никой фиша не е станал на акт, както казват някой хора или както е посочено в закона.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 12 Дек 2011, 12:39

jordanov написа:Това че фиша става акт за мен е мит. Имам чувството, че тия фишове ги пишат полицаите, за да не показват слабост и са с доброволен характер на плащане. Говорил съм си с познати и на никой фиша не е станал на акт, както казват някой хора или както е посочено в закона.

зависи от кога е цялата история

миналата година по това време нещо имаха много работа и ги пропускаха

ама.. от както въведоха електронните фишове.. не си поплюват

чакат те 2 седмици и след това директно със съдия изпълнител си търсят парите
No bling at the Ring

Следваща

Назад към Извън Темата