Въпрос за автокаско
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525D
- Мечтае да кара: BMW M5 Competition
Въпрос за автокаско
Здравейте колеги интересува ме към коя фирма да си направя автокаско.Да не е много скъпо че в момента съм без работа.А се притеснявам че за миналите 2 години 2 коли ми запалига и съм на нокти посотянно.(Извинявам се темата ако не е за тук моля да бъде преместена.)
Re: Въпрос за автокаско
'Що не я направиш на вноски тогава
Автокаското не е като гражданската - където е най-евтино - там

Автокаското не е като гражданската - където е най-евтино - там

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Аз залагам единствено на Армеец 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Amateur написа:Здравейте колеги интересува ме към коя фирма да си направя автокаско.Да не е много скъпо че в момента съм без работа.А се притеснявам че за миналите 2 години 2 коли ми запалига и съм на нокти посотянно.(Извинявам се темата ако не е за тук моля да бъде преместена.)
като се има впредвид цените я направи там където имаш познати и знаеш,че при евентуален проблем могат да ти ударят едно рамо...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Армеец
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Доволен съм от Армеец 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- joro_mafiata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 750
- Мечтае да кара: ///M
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
RSxRacer написа:като се има впредвид цените я направи там където имаш познати и знаеш,че при евентуален проблем могат да ти ударят едно рамо...
е това е истината.
sub_eleven написа:RSxRacer написа:като се има впредвид цените я направи там където имаш познати и знаеш,че при евентуален проблем могат да ти ударят едно рамо...
е това е истината.
Ем ако нямаш никой познат

И аз уж имах един познат някъде из застрахователните, ама при нужда да изплащат от каското - все там...

- RSxRacer
- вълкодав
-
uCnaHeTcA написа:sub_eleven написа:RSxRacer написа:като се има впредвид цените я направи там където имаш познати и знаеш,че при евентуален проблем могат да ти ударят едно рамо...
е това е истината.
Ем ако нямаш никой познат![]()
И аз уж имах един познат някъде из застрахователните, ама при нужда да изплащат от каското - все там...Така и не платиха
Валка твоя филм беше съвсем друг ако ми говориш за " паркинг щетата" и в Булстрад ми го казаха,няма ли свестен протокол от КАТ няма да те върже...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа:sub_eleven написа:RSxRacer написа:като се има впредвид цените я направи там където имаш познати и знаеш,че при евентуален проблем могат да ти ударят едно рамо...
е това е истината.
И аз уж имах един познат някъде из застрахователните, ама при нужда да изплащат от каското - все там...Така и не платиха
Валка твоя филм беше съвсем друг ако ми говориш за " паркинг щетата" и в Булстрад ми го казаха,няма ли свестен протокол от КАТ няма да те върже...
Е сега

Те така или иначе и да е ударена на паркинг, ако шестите са станали с гъ*а на горе и кажат - не , не е ударена тук и не дадат протокол (а реално, примерно е ударена на паркинга), пак ядеш главата

Ама ставаше въпрос за друго де - ако нямаш познат в доверена застр. компания ?

- RSxRacer
- вълкодав
-
uCnaHeTcA написа:RSxRacer написа:uCnaHeTcA написа:sub_eleven написа:RSxRacer написа:като се има впредвид цените я направи там където имаш познати и знаеш,че при евентуален проблем могат да ти ударят едно рамо...
е това е истината.
Е сега![]()
Те така или иначе и да е ударена на паркинг, ако шестите са станали с гъ*а на горе и кажат - не , не е ударена тук и не дадат протокол (а реално, примерно е ударена на паркинга), пак ядеш главата![]()
Ама ставаше въпрос за друго де - ако нямаш познат в доверена застр. компания ?
ами аз си имам,но дори и да нямах бих избрал алианц или булстрад... от всичко завършващо на инс съм патил

www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Компания небих се наел да кажа, но където и да сключиш, виж дали покрива палеж 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Не ги изтъквам Алианц, но без връзки спукан прозорец, одрана боя отстрани 500+ платиха. Ай стига с тия връзки... права имате.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Le Transporteur написа:Не ги изтъквам Алианц, но без връзки спукан прозорец, одрана боя отстрани 500+ платиха. Ай стига с тия връзки... права имате.
Съгласен съм с колегата, аман от връзки и т.н ..... по темата аз съм в Армеец и досега каквото да се е случило винаги са плащали и сумата винаги ми е стигала да си покрия щетите,че от време на време остава. Даже последния път ми се обадиха да ходя да си вземам парите,че много съм се забавил

15 мнения
• Страница 1 от 1