Въпрос за автокаско

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525D
Мечтае да кара: BMW M5 Competition

Въпрос за автокаско

Мнение от Amateur » 04 Яну 2012, 4:08

Здравейте колеги интересува ме към коя фирма да си направя автокаско.Да не е много скъпо че в момента съм без работа.А се притеснявам че за миналите 2 години 2 коли ми запалига и съм на нокти посотянно.(Извинявам се темата ако не е за тук моля да бъде преместена.)

старши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за автокаско

Мнение от uCnaHeTcA » 04 Яну 2012, 4:12

'Що не я направиш на вноски тогава :dunno:
Автокаското не е като гражданската - където е най-евтино - там :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 04 Яну 2012, 6:31

Аз залагам единствено на Армеец :roll:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 04 Яну 2012, 10:10

Amateur написа:Здравейте колеги интересува ме към коя фирма да си направя автокаско.Да не е много скъпо че в момента съм без работа.А се притеснявам че за миналите 2 години 2 коли ми запалига и съм на нокти посотянно.(Извинявам се темата ако не е за тук моля да бъде преместена.)

като се има впредвид цените я направи там където имаш познати и знаеш,че при евентуален проблем могат да ти ударят едно рамо...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 04 Яну 2012, 10:27

Армеец
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 04 Яну 2012, 10:28

Доволен съм от Армеец :yes:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E65 750
Мечтае да кара: ///M

Мнение от joro_mafiata » 04 Яну 2012, 14:18

АРМЕЕЕЦ :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 04 Яну 2012, 18:13

RSxRacer написа:като се има впредвид цените я направи там където имаш познати и знаеш,че при евентуален проблем могат да ти ударят едно рамо...

е това е истината.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 04 Яну 2012, 18:17

sub_eleven написа:
RSxRacer написа:като се има впредвид цените я направи там където имаш познати и знаеш,че при евентуален проблем могат да ти ударят едно рамо...

е това е истината.

Ем ако нямаш никой познат :dunno:
И аз уж имах един познат някъде из застрахователните, ама при нужда да изплащат от каското - все там... :dunno: Така и не платиха :dunno:

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 04 Яну 2012, 19:32

uCnaHeTcA написа:
sub_eleven написа:

е това е истината.

И аз уж имах един познат някъде из застрахователните, ама при нужда да изплащат от каското - все там... :dunno: Така и не платиха :dunno:

Валка твоя филм беше съвсем друг ако ми говориш за " паркинг щетата" и в Булстрад ми го казаха,няма ли свестен протокол от КАТ няма да те върже...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 04 Яну 2012, 20:00

RSxRacer написа:
uCnaHeTcA написа:
sub_eleven написа:

е това е истината.

Валка твоя филм беше съвсем друг ако ми говориш за " паркинг щетата" и в Булстрад ми го казаха,няма ли свестен протокол от КАТ няма да те върже...

Е сега :mhihi:
Те така или иначе и да е ударена на паркинг, ако шестите са станали с гъ*а на горе и кажат - не , не е ударена тук и не дадат протокол (а реално, примерно е ударена на паркинга), пак ядеш главата :dunno:
Ама ставаше въпрос за друго де - ако нямаш познат в доверена застр. компания ? :dunno:

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 04 Яну 2012, 20:31

uCnaHeTcA написа:
RSxRacer написа:
uCnaHeTcA написа:
sub_eleven написа:

е това е истината.

Е сега :mhihi:
Те така или иначе и да е ударена на паркинг, ако шестите са станали с гъ*а на горе и кажат - не , не е ударена тук и не дадат протокол (а реално, примерно е ударена на паркинга), пак ядеш главата :dunno:
Ама ставаше въпрос за друго де - ако нямаш познат в доверена застр. компания ? :dunno:

ами аз си имам,но дори и да нямах бих избрал алианц или булстрад... от всичко завършващо на инс съм патил :)
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Яну 2012, 23:28

Компания небих се наел да кажа, но където и да сключиш, виж дали покрива палеж :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 04 Яну 2012, 23:53

Не ги изтъквам Алианц, но без връзки спукан прозорец, одрана боя отстрани 500+ платиха. Ай стига с тия връзки... права имате.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
Мечтае да кара: E90 335d

Мнение от BAI_DOBRI » 05 Яну 2012, 9:22

Le Transporteur написа:Не ги изтъквам Алианц, но без връзки спукан прозорец, одрана боя отстрани 500+ платиха. Ай стига с тия връзки... права имате.

Съгласен съм с колегата, аман от връзки и т.н ..... по темата аз съм в Армеец и досега каквото да се е случило винаги са плащали и сумата винаги ми е стигала да си покрия щетите,че от време на време остава. Даже последния път ми се обадиха да ходя да си вземам парите,че много съм се забавил :shock:
Изображение Изображение

Назад към Извън Темата