Питане за Атака
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Питане за Атака
Във връзка с тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=29178 , доста хора Атака това, Атака онова, та да питам:
АБЕ ХОРА, Я МИ КАЖЕТЕ ОТКАКТО ВЛЕЗАХА В ПАРЛАМЕНТА, ТЕЗИ ОЛИГУФРЕНИ, ПАРАНОИЦИ, МАЛОУМНИЦИ И ПЕДЕРАСИ (ПЕДОФИЛИ
) КАКВО НАПРАВИХА
Освен, че показаха, че са сбирщина от гореизброените идиоти.
П.С. За да не си мислите разни грешни неща за мен
, аз гаден фашист, мръсен нацист и болен националист, но не съм глупак, поради това смятам
Атака за боклуци и
.
П.С. Очаквам смислени и обоснавани с факти отговори.
АБЕ ХОРА, Я МИ КАЖЕТЕ ОТКАКТО ВЛЕЗАХА В ПАРЛАМЕНТА, ТЕЗИ ОЛИГУФРЕНИ, ПАРАНОИЦИ, МАЛОУМНИЦИ И ПЕДЕРАСИ (ПЕДОФИЛИ

П.С. За да не си мислите разни грешни неща за мен

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Как какво направиха....много неща едно от който е, че създават м/у расови проблеми ... и показваме на цял свят каква измет може да вкараме в парламента ... и все пак те вина нямат вината и т.н и т.н е в тези които гласуваха за тях

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
BMW forever написа:Е ти какво очакваш да направат? като са една шепа хора?
Пази боже да са повече ...

- Nitro^
- кандидат ентусиаст
-
Реално погледнато Атака са си бивши седесари.Единственото,което тази партия (в лицето на Волен Сидеров) може да прави в парламента е да насочва вниманието на нас хората към по-мръсните сделки и т.н.В тази насока очаквам да се обадят по случай подписването на договора за модернизирането на вертолетите ни от израелска фирма,която няма лиценз за тази дейност...
- Гост
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
bam-bam написа:тея ги създадоха нарочно ... интересно ми е кои седи зад тях тея са просто манекени
Ма много верно

Имам усещането че и тия ша са предателчета като царя

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
bam-bam написа:тея ги създадоха нарочно ... интересно ми е кои седи зад тях тея са просто манекени
Бивши ченгета, дето сега са мноооого едри бизнесмени

Never mistake motion for action...
Re: Питане за Атака
Е ти бате ,намери кой да обсъждаш,защо не подхванеш СтанишкатаTano написа:Във връзка с тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=29178 , доста хора Атака това, Атака онова, та да питам:
АБЕ ХОРА, Я МИ КАЖЕТЕ ОТКАКТО ВЛЕЗАХА В ПАРЛАМЕНТА, ТЕЗИ ОЛИГУФРЕНИ, ПАРАНОИЦИ, МАЛОУМНИЦИ И ПЕДЕРАСИ (ПЕДОФИЛИ) КАКВО НАПРАВИХА
![]()
![]()
![]()
П.С. За да не си мислите разни грешни неща за мен![]()
![]()
, аз гаден фашист, мръсен нацист и болен националист, но не съм глупак, поради това смятам
Атака за боклуци и
.
Леон е прав, Атака са подлоги на ДС, който влезоха в парламента за да хвърлят прах в очите на хората, и да им отклоняват вниманието когато станишката, мадридският педера. и турския педера. направят поредната огромна далавера за много пари в техния джоб и който пра-пра на ен-та степен мой внуци ще плащат.
еванс за станишката нема смисъл да питам, от него никой не очаква друго освен да се наяде и да ни се изсер. на главите. Но виж все повече хора викат Атака, Атака, все едно ще направят нещо, та затова питам, след досега както каза Бобси, освен простотий друго не правят, защо някой си мисли, че в бъдеще ще направят нещо смислено и градивно.
Всъщност в цялата работа, хубавото е, че заради техните изсепки може да ни отложат за ЕС (а дано ), тъй, че може да и свършат нещо смислено, макар и без да искат.
еванс за станишката нема смисъл да питам, от него никой не очаква друго освен да се наяде и да ни се изсер. на главите. Но виж все повече хора викат Атака, Атака, все едно ще направят нещо, та затова питам, след досега както каза Бобси, освен простотий друго не правят, защо някой си мисли, че в бъдеще ще направят нещо смислено и градивно.
Всъщност в цялата работа, хубавото е, че заради техните изсепки може да ни отложат за ЕС (а дано ), тъй, че може да и свършат нещо смислено, макар и без да искат.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
По принцип идеята им за такъв тип партия не е лоша и бих подкрепил такава, но не и тези ненормални, болни хора, които подлъгаха толкова много балъчори. Утре същите хора ще им кажа, че всички ще карат по ново бмв и тогава нищо чудно да ме изберат и милиони педофили да измрът
Просто българите сме с наивни. Между другото аз до сега не съм видял една партия, която да ми заслужи гласа. Толко са тъпи некои хора, че утре ГЕРГАНА или ГЛОРИЯ ще се кандидатират и тех ше изберат. Страх ме е некой ден тоя плъхотрон Стоичков да не посегне към политиката, защото тогава кат нищо и министър председател да стане

тия нацисти и криминалисти ще довлекат едно косово. аз това съм го казал от ден 1. гледайте и ревете.
те не са крайна дясна, те са крайна луда и антибългарска!
доган е по голям българин от тях. и азис. и станишев. и симеон. и посланика на дания дасже е по голям българин..
и аз не харесвам нито един от тях, па си правети озводите.
те не са крайна дясна, те са крайна луда и антибългарска!
доган е по голям българин от тях. и азис. и станишев. и симеон. и посланика на дания дасже е по голям българин..
и аз не харесвам нито един от тях, па си правети озводите.
Последна промяна gyrate на 22 Фев 2006, 18:01, променена общо 2 пъти
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5